Gaspar
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Σαν τη Μαλαμω.Εμένα γιατί δεν ήρθαν να μου πάρουν συνέντευξη?Θα τα΄λεγα έξω απ΄τα δόντια.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Εμένα γιατί δεν ήρθαν να μου πάρουν συνέντευξη?Θα τα΄λεγα έξω απ΄τα δόντια.
'Ελα ντε.
Δεν είναι και λίγα τα 19688 μόρια
Green 13
Δραστήριο μέλος
Ετσι κατακτήσαμε τον πάτο
chris_90
Διάσημο μέλος
Κι εγω το ιδιο εκανα, αλλα σταδιακα, καθ' ολη τη διαρκεια του Λυκειου. Δεν επεσα μια κι εξω, καταλαβες; Ηταν σταδιακο... -1 βαθμος καθε χρονια.Εγω που απο το 19.5 πηγα στο 16.5 σε μολις 3 χρονια επρεπε να μου παρουνε συνεντευξη...
Ετσι κατακτήσαμε τον πάτο
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Μπορούσα παραπάνω,αλλά δεν το κανα για να μη σας κομπλάρω.'Ελα ντε.
Δεν είναι και λίγα τα 19688 μόρια
Πάντως αν έπρεπε να πω κάτι θα έλεγα ότι οι Πανελλήνιες είναι μια μπούρδα που μόνο άγχος προκαλεί,εγώ προσωπικά τις αντιμετώπισα σαν ενδοσχολικές.Δηλαδή στις ενδοσχολικές πιο πολύ άγχος είχα γιατί τα περισσότερα μαθήματα δεν τα είχα αγγίξει καν.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Green 13
Δραστήριο μέλος
Κι εγω το ιδιο εκανα, αλλα σταδιακα, καθ' ολη τη διαρκεια του Λυκειου. Δεν επεσα μια κι εξω, καταλαβες; Ηταν σταδιακο... -1 βαθμος καθε χρονια.
I talk about gymnasio ρε συ... Και γω σταδιακα... 18.5, 17.11 και περιμενω κανα 16 τωρα
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Αφού έπρεπε να βγάλω κι απολυτήριο ντιαρ.Όταν θα πάρω τα 1000 ευρά θα σου πω εγώ,σεντ δε θα πάρεις.Το παραπάνω μπορώ να το επιβεβαιώσω ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ. Παιδί τρίτης λυκείου με περισσότερο άγχος στις ενδοσχολικές απ' ότι στις πανελλήνιες, δεν έχω ματαξαναδεί.
lolek
Νεοφερμένος
παιδιά εγώ αυτό που κατάλαβα σάν μαθητής (μέτριος) όλα αυτά τα χρόνια, είναι οτι ο άριστος μαθητής δέν γίνεται αλλα γενιέται.
Μακάρι να καταλάβεις κάποτε το πόσο λάθος είσαι..
hearts_alive
Νεοφερμένος
ΕΛΛΑΔΑΡΑ
edit= Α, εννοείται ότι αξίζουν συγχαρητηρίων, αλλά ο λόγος που δίνουν συνέντευξη κάθε χρόνο λέγοντας τα ίδια και τα ίδια μου είναι πραγματικά άγνωστος.
Civilara
Περιβόητο μέλος
παιδιά εγώ αυτό που κατάλαβα σάν μαθητής (μέτριος) όλα αυτά τα χρόνια, είναι οτι ο άριστος μαθητής δέν γίνεται αλλα γενιέται.
Αυτό που είπες είναι η μεγαλύτερη κοτσάνα που έχω ακούσει τα τελευταία 10 χρόνια. Έλεος. Τι άλλο θα ακούσουμε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδη τις γνωσεις τις εχει ειδη στο μυαλο του.τι μας λες ρε φιλε?Εξασκηση δεν χρειαζεται?!Τι αλλο θα ακουσω...παιδιά εγώ αυτό που κατάλαβα σάν μαθητής (μέτριος) όλα αυτά τα χρόνια, είναι οτι ο άριστος μαθητής δέν γίνεται αλλα γενιέται.
jbasm
Νεοφερμένος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα γιατί δεν ήρθαν να μου πάρουν συνέντευξη?Θα τα΄λεγα έξω απ΄τα δόντια.
Δεν βγάζουν στην τηλεόραση μόνο αυτούς που έχουν 19.900. Π.χ. εγώ αν και έβγαλα 19.078 μου πήραν συνέντευξη όσο ήμουν στο σχολείο. Επιπλέον, αργότερα με πήραν τηλέφωνο και εμφανίστηκα στο δελτίο είδήσεων ενός μεγάλου τοπικού καναλιού! Αυτό γιατί πήγα από τους πρώτους στο σχολείο και μόλις πήραν δυο-τρεις συνεντεύξεις η δημοσιογράφος βιαζόταν να πάει και σε άλλα σχολεία. Έτσι δεν περίμενε, ας πούμε, την κοπέλα που έβγαλε 19.600+ :xixi:
Δηλαδη τις γνωσεις τις εχει ειδη στο μυαλο του.τι μας λες ρε φιλε?Εξασκηση δεν χρειαζεται?!Τι αλλο θα ακουσω...
Συμφωνώ με τον τεμπέλη13. Φυσικά χρειάζεται να έχεις μυαλό αλλά δεν είναι η μόνη προϋπόθεση! Χρειάζεται προετοιμασία, εξάσκηση, ψυχραιμία και..τύχη! (μπορεί και άλλα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα)
Zod
Δραστήριο μέλος
Έχω βαρεθεί να διαβάζω τις ιστορίες των απανταχού αριστούχων, πραγματικά. Συνέχεια τα ίδια κλισέ. Και ενισχύεται η ματαιοδοξία των γονιών που τα διαβάζουν (γιατί μόνο αυτοί παίζει να τα διαβάζουν).
ΕΛΛΑΔΑΡΑ
edit= Α, εννοείται ότι αξίζουν συγχαρητηρίων, αλλά ο λόγος που δίνουν συνέντευξη κάθε χρόνο λέγοντας τα ίδια και τα ίδια μου είναι πραγματικά άγνωστος.
Κάπως έτσι είναι! Θυμάμαι πέρσυ μια τύπισσα που είχε βγάλει 19900 πάνω κάτω, δεν θυμάμαι ακριβώς, η οποία έλεγε: δεν θα έλεγα πως διάβαζα ιδιαίτερα, συστηματικό διάβασμα θέλει και εννοείται έβγαινα και έξω
Κάτι τέτοια έλεγε στο περίπου. Δηλαδή τα ακούς και ταυτόχρονα υποβιβάζουν τη νοημοσύνη σου. Μα είναι δυνατόν, απλά να πήγαινε τουρίστας και να έβγαζε 19900 στο χαλαρό; Φαντάσου να έλεγε ότι διάβαζε και 10ωρα την ημέρα, τότε δηλαδή πόσο θα έβγαζε; 30000 με 2 τόνους;
Απλά αγχώνουν άδικα τα υπόλοιπα παιδιά . Αν είναι ρε φίλε να βγεις και να πεις 2-3 σωστά λόγια, πες τα! Όχι να μας λες τώρα διάβαζα 1 ώρα, έβγαλα 20000 μόρια χωρίς καν να χρειαστεί να γράψω... τηλεπαθητικά όλα!
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Δεν μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα μαζι σου!! Τελικα οι πανελληνιες ειναι ενας μεγαλος μυθος... Πιο πολυ αγχος μου 'χε δημοιυργηθει μεσα στη χρονια απο τα σχολια των αλλων, παρα οταν εδινα το καθε μαθημα!! Βεβαια, για να λεμε την αληθεια, την παραμονη καθε μαθηματος με επιαναν κατι βαρβατες κρισεις, αλλα προσπαθω να τις ξεχασω!! Btw, συγχαρητηρια για τη βαθμαρα σου και σου ευχομαι τα καλυτερα... Και γω τοσο θα γραφα, αλλα με φαγε το συστημα!! Και μην απορεις που δε σου πηραν συνεντευξη, εμας τους θεωρητικους μας σνομπαρουν... Αληθεια, σε ποια πολη θες να περασεις?? Αν πας στην Αθηνα θα 'σαι μαζι με μια φιλη μου που εγραψε 19618 (την εφαγες κι αυτη:no1:)...Μπορούσα παραπάνω,αλλά δεν το κανα για να μη σας κομπλάρω.
Πάντως αν έπρεπε να πω κάτι θα έλεγα ότι οι Πανελλήνιες είναι μια μπούρδα που μόνο άγχος προκαλεί,εγώ προσωπικά τις αντιμετώπισα σαν ενδοσχολικές.Δηλαδή στις ενδοσχολικές πιο πολύ άγχος είχα γιατί τα περισσότερα μαθήματα δεν τα είχα αγγίξει καν.
Υ.Γ Για να παρεις τα χιλια ευρω πρεπει να εισαι στους 3 πρωτους γενικα η στους 3 πρωτους της θεωρητικης?? Μετραει και το απολυτηριο??
marion1
Νεοφερμένος
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Δεν μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα μαζι σου!! Τελικα οι πανελληνιες ειναι ενας μεγαλος μυθος... Πιο πολυ αγχος μου 'χε δημοιυργηθει μεσα στη χρονια απο τα σχολια των αλλων, παρα οταν εδινα το καθε μαθημα!! Βεβαια, για να λεμε την αληθεια, την παραμονη καθε μαθηματος με επιαναν κατι βαρβατες κρισεις, αλλα προσπαθω να τις ξεχασω!! Btw, συγχαρητηρια για τη βαθμαρα σου και σου ευχομαι τα καλυτερα... Και γω τοσο θα γραφα, αλλα με φαγε το συστημα!! Και μην απορεις που δε σου πηραν συνεντευξη, εμας τους θεωρητικους μας σνομπαρουν... Αληθεια, σε ποια πολη θες να περασεις?? Αν πας στην Αθηνα θα 'σαι μαζι με μια φιλη μου που εγραψε 19618 (την εφαγες κι αυτη:no1:)...
Υ.Γ Για να παρεις τα χιλια ευρω πρεπει να εισαι στους 3 πρωτους γενικα η στους 3 πρωτους της θεωρητικης?? Μετραει και το απολυτηριο??
Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.Για Νομική Αθήνας λέω.Απ'όσο ξέρω πρέπει να έχεις το μεγαλύτερο βαθμό απολυτηρίου για τα 1000 ευρώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.