YperGalaxiakos
Νεοφερμένος
Ο YperGalaxiakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
25-01-22
12:08
Καλησπέρα είμαι μαθητής της Β λυκείου και πάω στις θετικές επιστήμες ωστόσο με αρέσει περισσότερο η ιστορία. Όταν τελείωσαν οι γιορτές των Χριστουγέννων αποφάσισα να αλλάξω και να πάω θεωρητικη όταν όμως το είπα στην διευθύντρια του σχολείου δεν με άφησε. Θέλω απλώς να μάθω άμα γίνεται του χρόνου να αλλάξω γιατί μερικά άτομα με είχαν πει ότι πρέπει να ξανά κάνω την δεύτερα λυκείου ισχύει κάτι τέτοιο;
25-01-22
12:24
Όχι . Ξεκινά την προετοιμασία με τα φροντιστήρια τώρα στη θεωρητική και τον Σεπτέμβρη μπορείς να αλλάξεις κατεύθυνση πολλά παιδιά το είχαν κάνει
YperGalaxiakos
Νεοφερμένος
Ο YperGalaxiakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
25-01-22
12:29
Επίσης κάπου είχα διαβάσει ότι θα πρέπει να δώσω στις εξετάσεις και θετικά και μετά θεωρητικά ισχύει;
25-01-22
12:30
Ποιες εξετάσεις τις πανελλαδικές???Επίσης κάπου είχα διαβάσει ότι θα πρέπει να δώσω στις εξετάσεις και θετικά και μετά θεωρητικά ισχύει;
YperGalaxiakos
Νεοφερμένος
25-01-22
12:31
Όχι της σχολικές στις αρχές του Ιουνίου που δίνουν οι μαθητέςΠοιες εξετάσεις τις πανελλαδικές???
25-01-22
12:33
Αχ δε ξέρω καθόλου για αυτές ειχα να δώσω από την α λυκείου.
Αναστασία197
Νεοφερμένος
Η Αναστασία197 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 100 μηνύματα.
25-01-22
13:33
Επιτρέπεται η αλλαγή κατευθυνσης στα ΓΕΛ.Καλησπέρα είμαι μαθητής της Β λυκείου και πάω στις θετικές επιστήμες ωστόσο με αρέσει περισσότερο η ιστορία. Όταν τελείωσαν οι γιορτές των Χριστουγέννων αποφάσισα να αλλάξω και να πάω θεωρητικη όταν όμως το είπα στην διευθύντρια του σχολείου δεν με άφησε. Θέλω απλώς να μάθω άμα γίνεται του χρόνου να αλλάξω γιατί μερικά άτομα με είχαν πει ότι πρέπει να ξανά κάνω την δεύτερα λυκείου ισχύει κάτι τέτοιο;
Τι εννοείς "δεν σε άφησε;"
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,196 μηνύματα.
25-01-22
13:42
Επιτρέπεται μόνον στην αρχή της χρονιάς και όχι στη μέση.Επιτρέπεται η αλλαγή κατευθυνσης στα ΓΕΛ.
Αναστασία197
Νεοφερμένος
Η Αναστασία197 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 100 μηνύματα.
25-01-22
14:34
Προφανώς, τον Σεπτέμβριο.
Αλλά δεν θα έπρεπε η διευθύντρια να τον ενημερώσει για την δυνατότητα αυτή;
YperGalaxiakos
Νεοφερμένος
25-01-22
15:15
Μου είπε ότι δεν θα με αλλάξει τμήμα δηλαδή θα μείνω με το τμήμα της θετικής και στο τέλος της χρονιάς θα δώσω θετικά μαθήματαΕπιτρέπεται η αλλαγή κατευθυνσης στα ΓΕΛ.
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 820 μηνύματα.
25-01-22
17:21
Δεν έχει δικαίωμα να μην σε αφήσει. Γνωρίζω παιδιά που άλλαξαν πεδίο στη Β' Λυκείου. Να επιμείνειςΚαλησπέρα είμαι μαθητής της Β λυκείου και πάω στις θετικές επιστήμες ωστόσο με αρέσει περισσότερο η ιστορία. Όταν τελείωσαν οι γιορτές των Χριστουγέννων αποφάσισα να αλλάξω και να πάω θεωρητικη όταν όμως το είπα στην διευθύντρια του σχολείου δεν με άφησε. Θέλω απλώς να μάθω άμα γίνεται του χρόνου να αλλάξω γιατί μερικά άτομα με είχαν πει ότι πρέπει να ξανά κάνω την δεύτερα λυκείου ισχύει κάτι τέτοιο;
calliope
Νεοφερμένος
Η calliope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης. Έχει γράψει 67 μηνύματα.
25-01-22
17:23
Σιγουρα γινεται να αλλαξεις από τη β στη γ. Δε μπορείς να αλλαξεις στη μεση της γ όμως.
Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένος
Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα.
25-01-22
17:24
Καλησπερα!! Εγώ ξέρω πως αν είσαι θετική η μόνη κατεύθυνση που μπορείς να αλλάξεις τον Σεπτέμβριο ειναι για οικονομικά και για υγείας!!
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 820 μηνύματα.
25-01-22
17:25
Γνωρίζω παιδί που άλλαξε τον Νοέμβριο της Γ' ΛυκείουΣιγουρα γινεται να αλλαξεις από τη β στη γ. Δε μπορείς να αλλαξεις στη μεση της γ όμως.
YperGalaxiakos
Νεοφερμένος
25-01-22
17:39
Σοβαρά; εγώ είχα διαβάσει ότι μπορώ να αλλάξω το καλοκαίρι αλλά θα πρέπει να δώσω στις ενδοσχολικές εξετάσεις και τα μαθήματα της θετικής και της θεωρητικής.Καλησπερα!! Εγώ ξέρω πως αν είσαι θετική η μόνη κατεύθυνση που μπορείς να αλλάξεις τον Σεπτέμβριο ειναι για οικονομικά και για υγείας!!
Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένος
Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 88 μηνύματα.
25-01-22
17:48
Ναι ναι εκεί τον Ιούλιο-Αύγουστο που θα κανεις και την εγγραφή σου στην γ’ λυκείου θα πρέπει να δηλώσεις και την κατεύθυνση που θα εισαι, εγώ προσωπικά ήθελα οικονομικά αλλά στην γ’ λυκειου ήξερα πως για να αλλάξω μετά έπρεπε να πάω θετική στην β’ λυκείου περσυ δηλαδή και από ότι θυμάμαι όταν πηγα να αλλάξω φέτος το καλοκαίρι ειχε μόνο οικονομικά και υγείας και όχι θεωρητική, αυτό για τις ενδοσχολικές δεν το εχω ξανακούσειΣοβαρά; εγώ είχα διαβάσει ότι μπορώ να αλλάξω το καλοκαίρι αλλά θα πρέπει να δώσω στις ενδοσχολικές εξετάσεις και τα μαθήματα της θετικής και της θεωρητικής.
Και εννοείς τις ενδοσχολικές στην γ’ λυκ;
YperGalaxiakos
Νεοφερμένος
25-01-22
17:52
Όχι εννοώ στην Β λυκείου είχα διαβάσει ότι για να πάει ένας μαθητής από θετική στην θεωρητικη θα πρέπει να γράψει το καλοκαίρι που θα είναι β λυκείου και θα δίνει για να περάσει την τάξη θα πρέπει να δώσει και της θεωρητικής τα μαθήματα και έπειτα άμα περάσει να κάνει την εγράφη του στην θεωρητικηΝαι ναι εκεί τον Ιούλιο-Αύγουστο που θα κανεις και την εγγραφή σου στην γ’ λυκείου θα πρέπει να δηλώσεις και την κατεύθυνση που θα εισαι, εγώ προσωπικά ήθελα οικονομικά αλλά στην γ’ λυκειου ήξερα πως για να αλλάξω μετά έπρεπε να πάω θετική στην β’ λυκείου περσυ δηλαδή και από ότι θυμάμαι όταν πηγα να αλλάξω φέτος το καλοκαίρι ειχε μόνο οικονομικά και υγείας και όχι θεωρητική, αυτό για τις ενδοσχολικές δεν το εχω ξανακούσει
Και εννοείς τις ενδοσχολικές στην γ’ λυκ;
calliope
Νεοφερμένος
Η calliope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης. Έχει γράψει 67 μηνύματα.
25-01-22
17:53
απλά πρέπει να αλλαξεις πριν γινουν οι αιτήσεις των πανελληνίων που συνήθως γινονται ΝοέμβρηΓνωρίζω παιδί που άλλαξε τον Νοέμβριο της Γ' Λυκείου
Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένος
25-01-22
17:57
Σοβαρά; εγώ είχα διαβάσει ότι μπορώ να αλλάξω το καλοκαίρι αλλά θα πρέπει να δώσω στις ενδοσχολικές εξετάσεις και τα μαθήματα της θετικής και της θεωρητικής.
Δεν στέκει και πολύ γιατί θα πρέπει να έχεις κάνει Λατινικά ή αρχαία προσανατολισμού που δεν γνωρίζεις τίποτα πάνω σε αυτά με βάση το σχολείο κι δεν έχεις βγάλει την ύλη που πρέπειΌχι εννοώ στην Β λυκείου είχα διαβάσει ότι για να πάει ένας μαθητής από θετική στην θεωρητικη θα πρέπει να γράψει το καλοκαίρι που θα είναι β λυκείου και θα δίνει για να περάσει την τάξη θα πρέπει να δώσει και της θεωρητικής τα μαθήματα και έπειτα άμα περάσει να κάνει την εγράφη του στην θεωρητικη
Εγώ θα έλεγα να ρωτήσεις και κάποιον/-α καθηγητή/-τρία θεωρητικής και κάποιον στον φροντηστηριο αν πηγαίνεις
YperGalaxiakos
Νεοφερμένος
25-01-22
17:58
Το ξέρω για αυτό και δεν το πολύ πιστεύω απλώς θέλω να δω άμα όντως ισχύειΔεν στέκει και πολύ γιατί θα πρέπει να έχεις κάνει Λατινικά ή αρχαία προσανατολισμού που δεν γνωρίζεις τίποτα πάνω σε αυτά με βάση το σχολείο κι δεν έχεις βγάλει την ύλη που πρέπει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Vasilis125
- Kaiti.07
- asia
- Aggel0sss
- Ilovemycats27
- Philologist
- Hased Babis
- Sabrinaaa
- QWERTY23
- Schlimazel
- Markos
- Phys39
- Nikos05
- Adgi
- ggl
- Mammy Nun
- calliope
- desp1naa
- Ria99
- xakounaamatata
- tsiobieman
- korlef
- YperGalaxiakos
- Theodora03
- Dionyshs1
- T C
- Euge.loukia
- globglogabgalab
- Orestis_Pan_
- ansent123
- constansn
- Johnman97
- Nala
- spring day
- angies
- Joji
- Scandal
- Φωτεινη Τζα.
- Ameliak
- SlimShady
- Αναστασία197
- George9989
- 1011
- eukleidhs1821
- giannhs2001
- margik
- Steliosgkougkou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.