29-11-22

23:06
Λοιπον παιδια. Στο γυμνάσιο ήμουν μαθητής μαθηματικών του 15. Στα διαγωνίσματα πάντα πανω απο την βάση, λιγότερο απο 16 έπαιρνα. Ομως, τώρα στο λύκειο (αχχ και ειναι μονο 3ος μηνας....) έχουμε εναν καθηγητή μαθηματικών ο οποίος εν ολίγοις βαριέται τη ζωή του και μισεί τα παιδία. Έχουμε βγάλει πλάκα οτι πέρασε με σκονάκι τα μαθηματικά και μπηκε μαθηματικά εκπα διοτι δεν καταφερε πολυτεχνείο και βγάζει το άχτι του πανω μας... Τέλος πάντων. Ο εν λόγω μαθηματικός δέν εξηγεί ΚΑΘΟΛΟΥ μαθηματικά. Έχει ένα τάμπλετ στο χέρι του 45 λεπτά γράφει σβήνει γράφει σβήνει, κάνει ηλίθια λάθει όπως 1²=2 και τον διορθώνουμε πολύ συχνά. Όποτε έρχεται η ώρα για διαγωνίσματα μας λέει "βιβλιο εχετε, διαβάστε απο εκεί". Γράψαμε μαθηματικά εν τέλη, βρήκα οτι έβγαλα 6. Θέματα εκτός ύλης, μας ειπε να διαβασουμε δυναμεις και εβαλε απόλυτα και τέτοια πράγματα. Να έγραφα μονο εγώ χάλια ντάξει. ΟΛΗ Η Α ΤΑΞΗ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ. Του λέω οτι δεν διδάσκει καλά και με τρόπο που καταλαβαίνουμε και άν μπορεί να κάνει το μάθημα λίγο πιο κατανοητό και μου λέει "τράβα σπούδασε μαθηματικά ΕΚΠΑ και γίνε καθηγητής και δίδαξε όπως θές, εγώ εχω 2 πτυχία και ένα μεταπτυχιακό" yada yada yada. Υπάρχει κάτι που μπορούμε σαν μαθητές να κάνουμε;