stathis1214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω??
Εκει που θα προχωρατε πες του για καιρο για τον τσιπρα και το σαμαρα για καμια καθηγητρια για οτι θες.
Βασικά, τι θα μπορούσα να του πω? Δεν ανοίγω εύκολα συζήτηση, και ιδιαίτερα σε αυτόν!
Θαψτε καμια καθηγητρια πειτε για τον σαμαρα κ τον τσιπρα πειτε για κατι οτιδηποτε για τον καιρο δεν εχει σημασια το θεμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό ακριβώς είναι το προβλημα! Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που θα μπορούσα να του πω, ΄γενικότερα είμαι λιγάκι λιγομίλητη...Όμως δεν θα έπρεπε και αυτός να κάνει κάτι?Εκει που θα προχωρατε πες του για καιρο για τον τσιπρα και το σαμαρα για καμια καθηγητρια για οτι θες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σεβαστή-Μαρία
Εκκολαπτόμενο μέλος
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ένα "Γεια , τι κάνεις;" συνοδευμένο από ένα γλυκό χαμόγελο είναι ότι πρέπει για 1ο βήμα
Eνώ δε μιλάμε? Δεν θα είναι "κάπως" παράξενο?
Σεβαστή-Μαρία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
Dimz
Νεοφερμένος
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εντωμεταξύ σήμερα μου ήρθε να σκοτώσω μια φίλη μου. Δεν θέλει καθόλου να της μιλάω για αυτόν και μου λέει να τα κρατάω για τον εαυτό μου!!! Κάθε φορά που κάτι πάω να πω για αυτόν, μου αρχίζει τις φωνές. Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται σα να ζηλεύει. Κατά τα άλλα όμως αυτή μια χαρά μας μιλάει όλη την ώρα για αγόρια...
Τελικά τι γίνεται?
Inartecubus
Νεοφερμένος
manos90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο τελος θα χασεις την ευκαιρια και θα ειναι κριμα.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Οι φιλες σου καλες χρυσες αλλα σε ζηλευουν , μη τις δεινεις τοση σημασια πια!
Πηγαινε μιλα του Ναι ,και υπαρχει πιθανοτητα να του αρεσεις...
Dimz
Νεοφερμένος
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και πώς θα τις αντέξω τις ΄'φίλες' μου?Δεν μπορώ να τα κρατάω όλα μέσα μου!
Μαρινα στα λεμε στα λεμε και δε μας ακους
Οι φιλες σου καλες χρυσες αλλα σε ζηλευουν , μη τις δεινεις τοση σημασια πια!
Πηγαινε μιλα του Ναι ,και υπαρχει πιθανοτητα να του αρεσεις...
Βασικά, οι φίλες μου ούτε καλές ούτε χρυσές είναι. Το ακριβώς αντίθετο είναι, αλλά δεν είναι επί της παρούσης.
Dimz
Νεοφερμένος
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που είπε οτι κοιμάστε εννοούσε και εσένα? Αν εσύ αποφασίσεις να του μιλήσεις δεν χρειάζεται να πάρεις την άδεια απο τις φίλες σου που όπως λες δεν είναι και οι καλύτερες!
Nαι, εννοούσε και εμένα!!! Ναι απλώς το θεματάκι είναι ότι μου το έχουν ξεκαθαρίσει ή αυτός ή αυτές. Ότι δηλαδή εάν τα φτιάξω μαζί του, αυτές να τις ξεχάσω!!! Μου σπάνε πολύ τα νεύρα, αλλά άλλο είναι το κύριο θέμα. Τελικά τι θέλει να μου δείξει?
Nαι, εννοούσε και εμένα!!! Ναι απλώς το θεματάκι είναι ότι μου το έχουν ξεκαθαρίσει ή αυτός ή αυτές. Ότι δηλαδή εάν τα φτιάξω μαζί του, αυτές να τις ξεχάσω!!! Μου σπάνε πολύ τα νεύρα, αλλά άλλο είναι το κύριο θέμα. Τελικά τι θέλει να μου δείξει?
Κανείς?????!!!!!
Dimz
Νεοφερμένος
Όσον αφορά στο τι θέλει να σου δείξει αυτός δεν ξέρω τι να πω. Απο τη μία σε κοιτάει και γελάει και απο την άλλη σου λέει οτι κοιμάσαι. Αν θέλει να σου τραβήξει την προσοχή έχει βρεί λάθος τρόπο!
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ό,τι έχει ΠΟΔΙΑ και ΒΥΖΙΑ του κάνει.
Άμα σ' αρέσει, τσίμπα τον, και οι φίλες σου δεν θα σε παρατήσουν για πολύ, γιατί είστε ΔΕΚΑΤΕΤΡΑΧΡΟΝΑ κορίτσια.
Δεν είναι επιστήμη, όλοι έτσι είναι, όλοι έτσι σκέφτονται.
Αν βλέπεσαι (σαν γκόμενα πάντα), ένα "μου αρέσεις" θα τον κάνει να σέρνεται πίσω σου.
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλει να σου δείξει ότι είναι FUCKING ΔΕΚΑΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ.
Ό,τι έχει ΠΟΔΙΑ και ΒΥΖΙΑ του κάνει.
Άμα σ' αρέσει, τσίμπα τον, και οι φίλες σου δεν θα σε παρατήσουν για πολύ, γιατί είστε ΔΕΚΑΤΕΤΡΑΧΡΟΝΑ κορίτσια.
Δεν είναι επιστήμη, όλοι έτσι είναι, όλοι έτσι σκέφτονται.
Αν βλέπεσαι (σαν γκόμενα πάντα), ένα "μου αρέσεις" θα τον κάνει να σέρνεται πίσω σου.
Mάλιστα, δηλαδή γνώμη σου είναι να του πω στα ίσια ότι μου αρέσει? (αλλά και πάλι από τα λεγόμενά σου τον θεωρείς πολύ παλιόπαιδο- καταλαβαίνεις τι εννοώ)
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Του 95 ήταν η τελευταία νορμάλ, all hope is lost τώρα.
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.