tabarly
Εκκολαπτόμενο μέλος
είναι λογικό να νιώθεις περίεργα, είσαι μικρή ακόμα, αλλά δεν ειναι κρίμα να μην το δοκιμάσεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946
Επισκέπτης
Μια χαρά σωστά το έκανα, σε παρακαλώ!
Ελα που θα μου αμφισβητησεις Μακη Μανιατη .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Μα ρε συ, το είχα κάνει αρκετές φορές (όχι στο ίδιο άτομο) και δεν πέτυχε σε καμία.Ελα που θα μου αμφισβητησεις Μακη Μανιατη .
Guest 018946
Επισκέπτης
Μα ρε συ, το είχα κάνει αρκετές φορές (όχι στο ίδιο άτομο) και δεν πέτυχε σε καμία.
Τις αποκρυψεις τις σκεφτηκες ;
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Όχι, εξάλλου δεν βοηθάνε κάπου.Τις αποκρυψεις τις σκεφτηκες ;
Δεν ξέρει ο άλλος ποιος είσαι. ^^
Guest 018946
Επισκέπτης
Όχι, εξάλλου δεν βοηθάνε κάπου.
Δεν ξέρει ο άλλος ποιος είσαι. ^^
Ειδικα αν παιρνεις και δεν μιλας . Τοτε ειναι που αλλαζει ο νους του αλλου και τρελενεται
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Ε ναι. ^^ Δεν έχει νόημα η απόκρυψη, μόνο για να σπας πλάκα.Ειδικα αν παιρνεις και δεν μιλας . Τοτε ειναι που αλλαζει ο νους του αλλου και τρελενεται
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
νομίζω ο StingAs7 σου δίνει μια πολύ καλή συμβουλή. γιατί να γίνεις ρεζίλι? σε ένα διάλειμμα, ή καλύτερα σε κάποια στιγμή που θα εχετε περισσότερη ώρα μαζί, θα πας και θα του πεις, "ξέρεις κάτι, μου αρέσεις πολύ!" και στη συνέχεια τα υπόλοιπα θα κυλήσουν μόνα τους!
είναι λογικό να νιώθεις περίεργα, είσαι μικρή ακόμα, αλλά δεν ειναι κρίμα να μην το δοκιμάσεις?
Eεμ, μα δηλαδή δεν είναι αρκετό το περιστατικό με το χαρτάκι? Θέλω να πω, πως αφού ούτως ή άλλως, κατά 99% ξέρει πως εγώ ήμουν αυτή η κοπελα...
Guest 018946
Επισκέπτης
Ε ναι. ^^ Δεν έχει νόημα η απόκρυψη, μόνο για να σπας πλάκα.
Και ο αλλος να μπινελικωνει , και να βριζει και να τα χωνει στο κενο σαν σαικ .
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Επαναλαμβάνω και ό,τι γίνει. Κανείς δεν έμαθε ποδήλατο χωρίς να φάει τούμπα και να πέσει κάτω.
Love is a good thing
nPb
Επιφανές μέλος
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
καλο ποσοστοΚαι το ποσοστό επιτυχιών;
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι πρέπει να κάνω σε μια ενδεχόμενη απόρριψη?
(και κάτι άλλο: και εαν εντέλει τα "φτιάξω " μαζί του, πώς αντιμετωπίζω το πρήξιμο από γονείς?)
M@r!n@k!D
Νεοφερμένος
Το επομενο πρωι μεσα στο λεωφορείο λες και δεν υπήρχαν αλλες θεσεις έκατσε μπροστα μου με το που σταματήσαμε για να μας ξεναγήσουν παω στην κολλητη μου πανηγυρίζοντας και της λεω έκατσε μπροστα μου . Γυρναω για να δω μηπως μας ακουσε κανεις και ηταν στο μισο μετρο πισω μου. Ελπιζα οτι δεν θα το ακουγε αλλα οταν ανεβηκα στο λεοφορειο την ωρα που περναγα απο διπλα του ξεκινισε να τραγουδαει το "Βασιλιάς" του Χατζηγιάννη .Μετα το βραδυ εγινα και ρεζιλι μπροστα του γιατι μας βγαλαν σε μια ταβερνα που ενας πουλουσε τριανταφυλλα και στις περισσοτερες τους χαρισε ολο και καποιος απο ενα ειχα και εναν φοβερο πονοκεφαλο δεν ειχα κοιμηθεί κιολας και ξεσπασα σε κλαματα! Και μετα στο λεωφορειο τον δειχνει η διπλανη μου και λεει αυτος ειναι που σου αρεσει και εκεινη την ωρα γυρισε το κεφαλι και μας ειδε κοντεψα να κανω χαρακιρι !!
Πειτε τι να κανω γιατι εχω φρικάρει!!!
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
στην τελικη δεν εχεις να ντρεπεσαι για κατι
απλα τον γουσταρεις και τωρα το ξερει αν θελει θα κανει κινηση
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Η κλασικη ιστορια μου αρεσει καποιος και εγω δεν ξερω αν του αρεσω και μπλα μπλα μπλα ! Αλλα να'ναι καλα η τριήμερη που μου αναψε φωτιες .Το πρωτο βραδυ μας βγαλαν σε ενα κλαμπ (καρακιτσαρια δεν το συζητώ) και οταν ειμασταν μεσα στο πουλμαν το βλεμμα του καρφωμενο πανω μου παλι καλα που δεν με μάτιασε !
Το επομενο πρωι μεσα στο λεωφορείο λες και δεν υπήρχαν αλλες θεσεις έκατσε μπροστα μου με το που σταματήσαμε για να μας ξεναγήσουν παω στην κολλητη μου πανηγυρίζοντας και της λεω έκατσε μπροστα μου . Γυρναω για να δω μηπως μας ακουσε κανεις και ηταν στο μισο μετρο πισω μου. Ελπιζα οτι δεν θα το ακουγε αλλα οταν ανεβηκα στο λεοφορειο την ωρα που περναγα απο διπλα του ξεκινισε να τραγουδαει το "Βασιλιάς" του Χατζηγιάννη .Μετα το βραδυ εγινα και ρεζιλι μπροστα του γιατι μας βγαλαν σε μια ταβερνα που ενας πουλουσε τριανταφυλλα και στις περισσοτερες τους χαρισε ολο και καποιος απο ενα ειχα και εναν φοβερο πονοκεφαλο δεν ειχα κοιμηθεί κιολας και ξεσπασα σε κλαματα! Και μετα στο λεωφορειο τον δειχνει η διπλανη μου και λεει αυτος ειναι που σου αρεσει και εκεινη την ωρα γυρισε το κεφαλι και μας ειδε κοντεψα να κανω χαρακιρι !!
Πειτε τι να κανω γιατι εχω φρικάρει!!!
Καταλαβαίνω,το να γουστάρεις κάποιον που τραγουδάει Χατζηγιάννη είναι σοβαρή διαστροφή,αλλά μη φρικάρεις μωρέ.Υπάρχει χώρος για όλους σ'αυτόν τον πλανήτη,άσε που σήμερα η επιστήμη κάνει θαύματα.Αναζήτησε ειδικούς,ίσως να μπορέσουν να σώσουν τον καλό σου από την κατρακύλα αυτοεξευτελισμού που έχει πάρει.Απ'όσο γνωρίζω,σε ορισμένα ερευνητικά κέντρα γίνονται και μεταμοσχεύσεις αξιοπρέπειας,σε πειραματικό βέβαια επίπεδο.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Καταλαβαίνω,το να γουστάρεις κάποιον που τραγουδάει Χατζηγιάννη είναι σοβαρή διαστροφή,αλλά μη φρικάρεις μωρέ.Υπάρχει χώρος για όλους σ'αυτόν τον πλανήτη,άσε που σήμερα η επιστήμη κάνει θαύματα.Αναζήτησε ειδικούς,ίσως να μπορέσουν να σώσουν τον καλό σου από την κατρακύλα αυτοεξευτελισμού που έχει πάρει.Απ'όσο γνωρίζω,σε ορισμένα ερευνητικά κέντρα γίνονται και μεταμοσχεύσεις αξιοπρέπειας,σε πειραματικό βέβαια επίπεδο.
Δε μπορεσα να μη γελασω .Αν κι εγω ακουω καποιες (σπανιες πλεον)φορες Χατζηγιανη
Οσο για εσενα Μαρινα νομιζω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να χαλαρωσεις και να αφησεις τα πραγματα να κυλισουν.Δε χρειαζεται ουτε να αγχωνεσαι ουτε να καταστρεφεσε ψυχολογικα για ενα αγορι.Απο οτι φαινεται του αρεσεις αλλα και αν τα πραγματα δεν ερθουν ετσι οπως τα θελεις σιγα δεν ηρθε και η καταστροφη του κοσμου
M@r!n@k!D
Νεοφερμένος
(Πως στο καλο μεταφέρθηκε εδω το θεμα μου ?!?!)
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Mιλα του κανονικα.Ανοιξε του συζητηση.Πες του πως ηταν σημερα η μερα του???Πως ηταν τα μαθηματα???Πως τα πηγε στην μπαλα???Στο μπασκετ???Αγορι ειναι.Πες του τι ωραιο παπουτσι απο που το πηρε.Τι ωραιο παντελονι μπλουζα.Ελα βρε παιδι μου εχεις τοσα να του πεις!Λοιπόν, θέλω πάρα πολύ να του μιλήσω! Τι θα μπορούσα να του πω? Help please, γιατί έχω στύψει το κεφάλι μου πια... Υπάρχουν αρκετές ευκειρίες, όπως πχ όταν σχολάμε που επειδή μένουμε κοντά αρκετές φορές είμαστε μόνοι μας δίπλα δίπλα και πηγαίνουμε...Αλλα δεν ξέρω πως να του το φέρω, τι να του πω...(έστω κ κατι άκυρο...)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.