TaSsa
Νεοφερμένος
ασε μας κουκλιτσα μου!Μουράτες σχολές είναι όσες έχουν μόρια >= 18.500. Οι υπολοιπές είναι ντεμοντέ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M.A
Νεοφερμένος
El_Greko
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
M.A
Νεοφερμένος
Επιασες και συ σχολη και παιδια..με τοσο διαβασμα εχουν καει φυσικο...Ας έχεις φάτσα μπουγάτσα και πουλάκι 5 εκατοστά και θα σου πω εγώ αν θα έρθει η γκόμενα . Και αστροναύτης να είσαι
Εχω ενα γνωστό στο εκπα και μ είπε οτι οι περισσότεροι της ιατρικής είναι τέρμα κολλημένα παιδιά, κομπλεξαρισμένα και δε ξέρουν τι τους γίνεται επειδή το μόνο που τους ενδιέφερε στο λύκειο ήταν το διάβασμα, και το έχουν κάψει Νομίζεις μια γκόμενα θα παέι σ' αυτούς;
Απ' τις μουράτες για 'μενα είναι το ΤΕΦΑΑ.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαι σίγουρη πως αυτοί που το κάνουν βλέπουν πέρα ως πέρα επιφανειακά αυτό που σπουδάζουν.Αυτοί που πραγματικά το αγαπούν,δεν έχουν ανάγκη να πουλήσουν μούρη και να επιδειχθούν,απ'τη στιγμή που βρήκαν το δρόμο τους,ούτε τους νοιάζει το τι λέει ο κοινωνικός περίγυρος.Διαφέρει πάρα πολύ από την απλή ικανοποίηση που οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς απέδωσαν στις πανελλαδικές και έτσι τους δόθηκε να ευκαιρία να αξιοποιήσουν τα μόριά τους όπως αγαπούν ,το κοκόρευμα απλά,το οποίο αποτελεί απόρροια της επικράτησης των κοινωνικών στερεοτύπων περί υψηλών και ''για πέταμα'' σχολών στο κεφάλι τους... .
Johnny15
Επιφανές μέλος
Για μένα μουράτη είναι μια σχολή που συνδυάζει strong μαθηματικά, επαγωγική στατιστική με εφαρμογές και προχωρημένες ενότητες από πληροφορική (π.χ. τεχνητή νοημοσύνη).
ΗΜΜΥ?
ΗΜΜΥ?
strong μαθηματικά είπε ο άνθρωπος...
fockos
Επιφανές μέλος
Μουράτη σχολή είναι αυτή που και ένας απλός άνθρωπος χωρίς γνώσεις καταλαβαίνει τι είναι και το σέβεται.
ο δικός μου ορισμός περί μουράτων σχολών:
Μουράτη σχολή είναι αυτή που και ένας απλός άνθρωπος χωρίς γνώσεις καταλαβαίνει τι είναι και το σέβεται.
Όπως η ιερατική σχολή ας πούμε...
fockos
Επιφανές μέλος
Όπως η ιερατική σχολή ας πούμε...
φίλε μου είπα στον ορισμό και την λέξη και το σέβεται
ένας αρκετά θρήσκος άνθρωπος βεβαίως θα θεωρεί και την ιεαρατική σχολή μουράτη αλλά η πλειοψηφία δε νομίζω
φίλε μου είπα στον ορισμό και την λέξη και το σέβεται
ένας αρκετά θρήσκος άνθρωπος βεβαίως θα θεωρεί και την ιεαρατική σχολή μουράτη αλλά η πλειοψηφία δε νομίζω
Στον ορισμό είπες και «χωρίς γνώσεις».
Υπάρχει κανένας που να έχει γνώσεις και να είναι θρήσκος;
cha0s
Περιβόητο μέλος
Εμποροπλοιάρχων είναι η πιο μουράτη σχολή. Οταν ο άλλος στα καράβια θα παίρνει 5000+ χιλιάρικα το μήνα, οι ΗΜΜΥτες θα λένε ακόμα με χαζο-στυλάκι «Εγώ μπήκα ΕΜΠ με 19.999 μόρια» και θα ψάχνουν για δουλειά απο εδώ και απο εκεί και στο τέλος θα καταλήξουν να ανοίξουν μαγαζάκι να πουλάνε cd και να επισκευάζουν υπολογιστές.
Ουπς σόρυ ξέχασα, όσοι σπουδάζουν ΗΜΜΥ απο εδώ έχουν όνειρο να γίνουν μεγάλοι προγραμματιστές στη Microsoft
nPb
Επιφανές μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μια οποιαδήποτε επιστήμη πολυτεχνειακού κλάδου να θεωρείται ανώτερη ή καλύτερη από μια σύγχρονη θετική επιστήμη. Δηλαδή όσοι σπουδάζουν στο Πολυτεχνείο ή στην Ιατρική μαθαίνουν σύγχρονα πράγματα ενώ οι υπόλοιποι μαθαίνουν απαρχαιωμένα;
γιατί ασχολείσαι συνέχεια με ημμυ, εμπ και ιατρική. Δε νομίζω να θεωρει κανείς κατώτερη μια θετική επιστήμη από την ιατρική ή το πολυτεχνείο
Itach1
Διάσημο μέλος
Δηλαδή εγώ που στο μέλλον θα ψέλνω δεν θα με σέβονται;φίλε μου είπα στον ορισμό και την λέξη και το σέβεται
kostas95
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 345 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- userguest
- iminspain
- Kaiti.07
- Hased Babis
- giorgos5002
- ch2006
- Corfu kitty
- Reader
- Libertus
- despoina13
- Verikoko17
- ikigai
- Alessandra Eliza
- EFAKIT
- Ryuzaki
- hirasawayui
- Unboxholics
- Aggel0sss
- Than003
- Nasia2433266
- Annou1
- thekwarxitektonikh
- nearos
- Ιωάννης1234
- Mary_03
- Peter Pan13
- mermaid89
- thenutritionist
- Antonius
- George_dr
- jj!
- emilyfan85
- J.Cameron
- Nocommingback
- Nala
- Giii
- Drglitterstar
- Philologist
- Appolon
- SlimShady
- ggl
- ioannaion
- nikoletaz57
- TakSimeon
- Chrisa
- Aggelos_mptz
- 69lover
- El_
- abc1234
- emzou
- Sense
- Cheryl
- Lexii
- fockos
- Nikos05
- Schlimazel
- calliope
- roud
- Petros.21
- tfghp
- Eri0611
- vetas
- Alexandros36k
- Jimmy20
- BioChemical
- theonewhoknocks
- elewnora
- Viedo
- stefan
- Σωτηρία
- KingOfPop
- MarcoReus
- eukleidhs1821
- Georgekk
- Κλημεντίνη
- Darkking
- barkos
- Athens2002
- luisnazariodelima
- tsiobieman
- Barka
- ΘανάσοςG4
- Nikoletasch
- dragonite
- Manolo165
- Kamelan
- Marinamani
- Alekos7savv
- eri548
- andreas2002
- cel123
- vehement
- Nefh_
- Αλεξια
- Tommy_civil
- civilian
- Nat Dor
- Θανασης Α.
- CuHg
- Scandal
- Memetchi
- Thanos_D
- Bgpanos
- joannaΚΑ
- Stefanosxios
- Revekka
- fay01
- Lab13
- Λαμπρινηη
- Mukumbura
- panagiotis23
- sofiannam
- Belle26
- charmander
- miak
- Rene2004
- gwgw_5
- olga123
- milianis
- Unseen skygge
- azula
- Pharmacist01
- MarilynSt
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- MaryM
- Superhuman
- theodoraooo
- Ifigenia
- George.tr
- Γιώργος - Κόρινθος
- nicole1982
- Kostakis45
- Ggpg
- Ν.Χ.
- ploutarxos123
- GeoCommand
- Έμμα
- PanosCh002
- marianna04
- Βλα
- Αλκης Κ.
- art1
- PanosBat
- uni77
- igeorgeoikonomo
- Vold
- Serotonin
- Nefiki
- Ria99
- Imelda82
- Panos blg
- B747
- gregory nub
- fmarulezkd
- Jocaste
- χημεια4λαιφ
- ChrisNoris
- jul25
- tymvorixos
- Yiorgosk
- Intravenous_drug
- St11
- Vasilis2000kak
- yellowdust
- CHRYSA S
- T C
- kiyoshi
- Anonym0s
- Αριάνα123
- Elena78
- EiriniS20
- Γιώργος Ζ
- Nina42
- louminis
- Mary Jane
- alexrami
- lnesb
- Monster Hunter
- brizoulis
- D.a.i.s.y
- Metamorph
- Steffie88
- element skate
- don_vito
- Cassano
- Μαρία234
- nick 3484
- MariaAdamantia
- Demetria22
- gaga.boy
- Danaoula2020
- suaimhneas
- Trolling Stones
- Giorno
- giannhs2001
- Ιωάννα2
- mitsos14
- maria20
- TigerHunt
- cynzp
- American Economist
- dim6
- aggelosst9
- Ireneeneri
- CELTICS FAN
- fearless
- Meow
- Annaaa345667
- γιω99
- the purge
- victor 21
- Dr House
- Hera167
- Dunedain10
- Slytherin
- Greg1900
- future.nurse.29
- Πύρος
- Boethiah
- cpalazis
- bigbrownfox
- Dababy
- Alma Libre
- Gary
- Νομικάριος13
- tslef8
- jimis2001
- Eleni54
- lenaki001
- ChristosV21
- ros
- Makis7
- Livaja10
- Σταβι
- Mr.Blonde
- tasost
- Scott
- VouDou
- Idontknoww
- Evimgr
- papa2g
- Φινεύς
- Ststst02
- giota1111
- Thoba19
- Dimitris2001
- Paul77
- nucomer
- johnsala
- Arvacon
- DimitraA.
- chanyeol
- Johnny15
- ag97
- Kostis-Palamas
- TonyMontanaEse
- stamoul1s
- Power-13
- Big Mak
- tonyler
- PsychoGR
- ioanchatzip
- efi25
- sweater weather
- Άρτεμις Α.
- Dimitris9
- MIkeTr123
- Vasilina93
- hecktors
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.