ΜΑΡΙΑ 0000
Νεοφερμένος
Η ΜΑΡΙΑ 0000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

05-07-24

15:53
Καλημέρα ο γιος μου ήταν υποψήφιος στο 3ο πεδίο φέτος και ζούμε στη Θεσσαλία. Έγινε γνωστό ότι οι υποψήφιοι της Θεσσαλίας θα τύχουν ειδικής μοριοδότησης ως πλημμυροπαθείς και η σχετική απόφαση θα βγει τον Αύγουστο περίπου. Αν κατάλαβα καλά από προηγούμενες περιπτώσεις παιδιών που είχαν ανάλογη μοριοδότηση, πρόκειται ουσιαστικά για μειωμένες βάσεις. Αν ισχύσει τελικά κάτι τέτοιο, το ερώτημά μου είναι το εξής: Ο γιος μου είναι ταυτόχρονα και διακριθείς αθλητής και θα κάνουμε τον Αύγουστο και την σχετική διαδικασία για τους αθλητές, στην περίπτωσή της, θα είναι ασυμβίβαστο να αιτηθεί ειδικής μοριοδότησης λόγω πλημμυροπάθειας και στη συνέχεια ως αθλητής; Και αν δεν αναιρεί η μία διαδικασία την άλλη, όταν θα κάνει τη διαδικασία ως αθλητής, ποια βάση θα λογιστεί, η βάση που θα διαμορφωθεί λόγω της πλημμυροπάθειας ή βάση που έχει διαμορφωθεί αρχικά για όλους τους υποψηφίους; Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο, ελπίζω να έγινα αντιληπτή.
Ελπίζω
Ελπίζω