Μοριακη Βιολογια vs Γενετικη vs Βιοτεχνολογια!

SteliosFin

Νεοφερμένος

Ο SteliosFin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Ειμαι αναμεσα σε 2 σχολες. Η μια ειναι της Μοριακης Βιολογιας & Γενετικης Αλεξ/πολη και η αλλη ειναι Βιοχημειας & Βιοτεχνολογιας στη Λαρισα. Το θεμα ειναι πως δεν γνωριζω σχεδον τπτ γι'αυτα! Μου αρεσει παρα παρα πολυ η βιολογια και τα εργαστηριακα της. Δεν ξερω τι ακριβως να γινω ομως. Φετος θα παω 3η Λυκειου και πρεπει να αποφασισω. Τι να γινω? Μοριακος Βιολογος, Γενετιστης, Βιοχημικος ή κατι απο Βιοτεχνολογια??

Αν και για να λεμε την αληθεια τη βιοχημεια δεν την συμπαθω πολυ γιατι πολυ απλα δεν τρελαινομαι για χημεια. Μου αρεσει πολυ, ειδικα τα πειραματικα της, αλλα προτιμω κατι που να εχει περισσοτερη βιολογια. Και οπως ειπα, θα προτιμουσα αυτο που εχει τα περισσοτερα εργαστηριακα. Αλλα ποια ειναι η διαφορα τους? Τι κανει ο καθενας? Που εργαζονται? Ποιο εχει τις καλυτερες προοπτικες(Κυπρο ζω αλλα πανω κατω τα ιδια με την Ελλαδα θα ειναι)?
Πραγματικα δεν με νοιαζει και πολυ ο μισθος αρκει να φτανει τα 1500 τουλαχιστον. Απλως να ζεις μια φυσιολογικη αξιοπρεπη ζωη.

Μου κινησε το ενδιαφερον και η Γενετικη Μηχανικη. Ειναι κλαδος της Βιοτεχνολογιας. Και το καλυτερο ειναι οτι διαβασα πως αυτα τα επαγγελματα εχουν καταπληκτικες προοπτικες.

Δεν ξερω τι να κανω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top