28-12-24
17:57
Καλησπέρα!
Οποιος γνωρίζει για τα επαγγελματικά δικαιώματα και κατ’επέκταση την επαγγελματική αποκατάσταση που προσφέρουν οι σχολές αυτές, παρακαλώ να με διαφωτίσει..
Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα σπουδών στο τμήμα των βιοϊατρικών επιστημών μου φαίνεται λίγο πιο ενδιαφέρον, ωστόσο τα περιορισμένα επαγγελματικά δικαιώματα με έχουν προβληματίσει.
(Ανεξαρτήτως σχολής βέβαια, σίγουρα σκοπεύω να κάνω μεταπτυχιακό)
Ευχαριστώ πολύ!
Οποιος γνωρίζει για τα επαγγελματικά δικαιώματα και κατ’επέκταση την επαγγελματική αποκατάσταση που προσφέρουν οι σχολές αυτές, παρακαλώ να με διαφωτίσει..
Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα σπουδών στο τμήμα των βιοϊατρικών επιστημών μου φαίνεται λίγο πιο ενδιαφέρον, ωστόσο τα περιορισμένα επαγγελματικά δικαιώματα με έχουν προβληματίσει.
(Ανεξαρτήτως σχολής βέβαια, σίγουρα σκοπεύω να κάνω μεταπτυχιακό)
Ευχαριστώ πολύ!
28-12-24
19:58
Η φίλη μου σπουδάζει στη μοριακή βιολογία της Αλεξανδρούπολης, και άλλες δύο φίλες μου θέλουν να περάσουν φέτος. Αυτό που ξέρω για βιοατρικων επιστημών ειναι ότι εχει αρκετά μαθήματα φυσικής-μαθηματικών, καπως σαν πολυτεχνείο vibe. Για τις επαγγελματικές δεξιότητες από αυτό το τμήμα δεν ξέρω να σου πω κάτι σίγουρο για την Ελλάδα. Από την άλλη, η βιολόγος στο σχολείο μας έλεγε ότι η μοριακή βιολογία δίνει πάρα πολλές επαγγελματικές δεξιότητες και προοπτικές στην αγορά εργασίας, και είναι και πολύ ενδιαφέρουσα επειδή έχει πολλά εργαστήρια/πειράματα. Σου προτείνω να δεις και το αντίστοιχο προγραμμα σπουδών της Μοριακής Βιολογίας, αλλά ναι, εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα την μοριακή βιολογια μένεις κοντά στην αλεξανδρούπολη;