3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσεις μιλάτε την ώρα του μαθήματος? και αν ναι δημιούργησε ποτέ αυτό πρόβλημα?
Πως να δράσω? να μιλήσω στον καθηγητή ή στο διευθυντη η να μην κάνω τίποτα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουπς,δεν είχα δει ότι πας Α',νόμιζα ότι δίνεις φέτος...Άκυρο τότε,απλά προσπάθησε να το περιορίσετε..!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Είχανε παραπονεθεί άπειρες φορές οι καθηγητές, όχι όμως γιατί κάναμε φασαρία, αλλά γιατί δεν προσέχαμε. Ο άλλος δε φταίει σε τίποτα να τον ενοχλείς με τη φωνή σου, γι' αυτό υπάρχει και το πολύ πολύ πολύ σιγανό.
Γενικώς φέτος μ' είχε πιάσει μια λογοδιάρροια άλλο πράγμα. Μια μέρα συζητάγαμε με την κολλητή μου για το σεξ και τις 5 ώρες που είχαμε φρονιστήριο. Καλά ήταν.
Γέρασα όμως γιατί μου φαίνονται μακρινά
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Από στιχάκια μέχρι κουτσουμπολιό και προστυχιές.
(Προς εσένα που ετοιμάζεσαι για την αρνητική. Ξέρω ότι δεν είναι το σωστό. )
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικά στην κατεύθυνση κυρίως που ήμουν με την παρέα μου με πείραζαν, με γαργαλούσαν και τέτοια και γινόταν ένας χαμός κάποιες φορές. Γράφαμε κάτι άσχετα σε τετράδια και πάνω στα βιβλία, τραγουδούσαμε Βίσση, πετάγαμε χαρτάκια στην κουκούλα της μπροστινής κι αυτή δεν το καταλάβαινε, πολλές φορές μας (με) έπιανε νευρικό γέλιο. Εντάξει συμμετείχα κιόλας, αλλά δε μπορούσα να σταματήσω να μιλάω κάποιες φορές για ό,τι άσχετο θέμα υπήρχε. (Παρασύρομαι εύκολα σε συζητήσεις ήταν η διάγνωση του καθηγητή στο τετράμηνο).
Στη γενική παιδεία μια από τα ίδια, μας άφηναν πολλές φορές τελείως ελεύθερους και οι καθηγητές και συζητούσαμε για διάφορα.
Εντάξει όμως, δε γινόταν σε όλα τα μαθήματα, σε γενικές γραμμές πρόσεχα αρκετά.
Στο φροντιστήριο κι εκεί μιλούσα, αλλά λιγότερο, γενικά πάντως δεν πέρναγε μια ώρα χωρίς να πω κάτι, αυτό ήταν αδύνατο. Ειδικά στη λογοτεχνία που ήταν βαρετή, αρκετές φορές δε μπορούσα να σταματήσω να μιλάω και να γελάω.
Εντάξει μ αρέσει πολύ να μιλάω, τι να κάνω κι εγώ
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε ναι, μίλαγα
Εντάξει μ αρέσει πολύ να μιλάω, τι να κάνω κι εγώ
και εμένα αλλά κανείς δεν το αναγνωρίζει ως ταλέντο
εγώ τελικά με το πρόβλημα μου τι να κάνω? να μιλήσω στον καθηγητή ή στο διευθυντή ή να κάνω πως δεν έγινε τίποτα?
maraki
Δραστήριο μέλος
Τι να κάνω...είμαι πολυλογού,το παραδέχομαι!!!
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
_Silence_
Διάσημο μέλος
Και φυσικά όταν μας έκαναν οι καθηγητές παρατήρηση ...''Για το μάθημα λέμε κύριε ...''
Εεεεεετι να κάνουμε? 7 ώρες σχολείο και 2 ώρες φροντηστήριο καθημερινά δεν βγαίνουν στην μούγκα!
Είμαστε και κοινωνικά όντα στο κάτω κάτω !
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
aloth
Νεοφερμένος
Αφού κάποια στιγμή είχαμε φτάσει έναν καθηγητή στο αμήν (για εκατοστή φορά μεσα σε μια ώρα) γυρνάει και μας λέει αγανακτισμένος " λυσσάρες, λυσσάξατε να μιλήσετε, αμάν πια" και πριν τελειώσει μας πετάει και το σφουγγάρι (πάλι καλά που δεν μας πέτυχε) αλλά ευτυχώς όλη η τάξη ψόφησε στα γέλια μαζί με μας και ο καθηγήτης έβαλε κι αυτός τα γέλια ... (κι εμείς γλιτώσαμε την απουσία )
Dias
Επιφανές μέλος
Υ.Γ. Αλήθεια, οι φοιτητές στα πανεπιστήμια μιλάνε την ώρα του μαθήματος?
Guest 018946
Επισκέπτης
Li@Ν@
Νεοφερμένος
σε καθηγητες που μας παιρνει ναι, ωρες ωρες απο τη φασαρια δεν ακους τι λεει ο καθηγητης!!Νομίζω ότι στο σχολείο ΟΛΟΙ μιλάνε την ώρα του μαθήματος, στους καθηγητές που τους παίρνει, γιατί υπάρχουν και κάποιοι στους οποίους δεν τολμά κανένας.
(για τα πανεπιστημια λεω)
roseberry
Διάσημο μέλος
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
ω ναι, ειδικά στις βαρετές διαλέξεις
Elisavet21
Δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Νομιζω πως ολοι μιλαμε
μιλα σε καποια μαθηματα στη σχολη και αμα παρεις ποτε πτυχιο....
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
οχι θα σοβαρευτω στο πανεπιστημιομιλα σε καποια μαθηματα στη σχολη και αμα παρεις ποτε πτυχιο....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.