reS_nobOdY
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elgi
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
και θα γνωρίσεις μηχ μηχ μετά όταν πάς Βόλο
elgi
Νεοφερμένος
orsalia g
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
Εγώ είμαι φοιτήτρια στους Μηχανολόγους στο Βόλο.Θέλεις να μάθεις κάτι συγκεκριμένο για τη σχολή;
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
shark.0wNz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταρχας οι εγκαταστασεις ειναι αθλιες(τις εχω δει και εγω),οι αιθουσες διδασκαλιας ειναι προκατ,εργαστηρια γινονται ελαχιστα και αυτα ανοργανωτα.
Επιπλεον απο περυσι ξεκινησαν μεγαλες περικοπες στα διαδασκομενα μαθηματα λλογω ελλειψης κονδυλιων. 5-6 απο αυτα εχουν συγχωνευτει ενω εχουν κοπει τελειως καποια πολυ βασικα,οπως τα στοιχεια μηχανων 2.
Αρκετα μελη ΔΕΠ στο πλαισιο των περικοπων εχουν παρει μαθηματα που ειτε δεν τα κατεχουν γνωστικα ικανοποιητικα,ειτε τα διδασκουν για πρωτη φορα και ετσι το επιπεδο εχει πεσει και αλλο(οχι οτι πριν ηταν κατι το εξαιρετικο) .
Οι δε συμβασιουχοι που εχουν παραμεινει στο τμημα,ειναι χαμηλου επιπεδου
Στα θετικα του τμηματος ειναι οτι εχουν διεισδυσει ελαχιστα οι φοιτητικες παραταξεις,δεν γινονται καταληψεις και επικρατει μια καποια αξιοκρατια.Επισης υπαρχουν στο τμημα καθηγητες πραγματικα αξιολογοι που ενθαρρυνουν το διαβασμα ξενογλωσσων και μη συγγραματων και δεν στηριζονται σε σημειωσεις της πλακας ισα ισα για να γραψει ο φοιτητης ενα 5.
Ακομη και να ειναι το μοναδικο τμημα μηχανολογων που πιανετε,δεν αξιζει τον κοπο να το δηλωσετε.Ψαχτειτε(δειτε οδηηγους σπουδων,ρωτηστε αποφοιτους κλπ) να σπουδασετε κατι αλλο σε καποια σχολη με καλυτερες συνθηκες
Δεν ειναι αναγκη να μπειτε στο πολυτεχνειο.Υπαρχουν ενα σωρο ενδιαφερουσες επιστημες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teo_13
Εκκολαπτόμενο μέλος
..γιατί με ενδιαφέρει η μηχανολογία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
manos90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η μονη σχολη μηχανολογων που εχει λιγοτερα μορια ειναι της κοζανης.Κι αυτη νομιζω μια απο τα ιδια ειναι.Δηλαδή να προτιμήσω σχολές με ''λιγότερα μόρια'' αλλά μηχανολόγων (αν βέβαια υπάρχουν)???
Εμενα η αποψη μου πλεον(εκανα και εγω βλακειες) ειναι οτι αν κανεις κατι πρεπει να το κανεις καλα.Τα "ονοματα" και τα επαγγελματικα δικαιωματα ειναι δευτερευοντα θεματα.
Καλυτερα να επιλεξεις ενα τομεα λιγοτερο δημοφιλη,αλλα σε ενα τμημα που θα σου δωσει καλες βασεις στο αντικειμενο αυτο (οσο γινεται στο ελλαντα βεβαια)
moxa15
Διάσημο μέλος
με λιγα μορια κυριως αν κατσεις ελλαδα ειναι η σχολη ΜΠΔ:μηχανικος παραγωγης και διοικησης....(2ουσα μηχανολογων μηχανικων)Δηλαδή να προτιμήσω σχολές με ''λιγότερα μόρια'' αλλά μηχανολόγων (αν βέβαια υπάρχουν)???
teo_13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η μονη σχολη μηχανολογων που εχει λιγοτερα μορια ειναι της κοζανης.Κι αυτη νομιζω μια απο τα ιδια ειναι.
Εμενα η αποψη μου πλεον(εκανα και εγω βλακειες) ειναι οτι αν κανεις κατι πρεπει να το κανεις καλα.Τα "ονοματα" και τα επαγγελματικα δικαιωματα ειναι δευτερευοντα θεματα.
Καλυτερα να επιλεξεις ενα τομεα λιγοτερο δημοφιλη,αλλα σε ενα τμημα που θα σου δωσει καλες βασεις στο αντικειμενο αυτο (οσο γινεται στο ελλαντα βεβαια)
με λιγα μορια κυριως αν κατσεις ελλαδα ειναι η σχολη ΜΠΔ:μηχανικος παραγωγης και διοικησης....(2ουσα μηχανολογων μηχανικων)
Χμμ. Τέλεια. Ευχαριστώ. Θα τα κοιτάξω...μόλις βρω χρόνο..
Darklord
Νεοφερμένος
αν μπορούσατε να βοηθήσετε θα ήμουν ευγνώμων.
manos90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα φιλε συνεχισε να μην πιστευεις κανενα και θα πας μπροστα.Ο,τι γραφω στην προηγουμενη σελιδα ισχυει 100% .Για αυτο να εισαι σιγουρος.Διαβασε και ενημερωσου.λοιπόν, θα ήθελα πληροφορίες για το συγκεκριμένο τμήμα ΜΗΧ.ΜΗΧ. από άτομα που έχουν περάσει εκεί. δεν με ενδιαφέρουν απαντήσεις του τύπου ''είχα έναν φίλο που η φίλη του...'' κτλ.
αν μπορούσατε να βοηθήσετε θα ήμουν ευγνώμων.
παοκολις
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από άλλο θέμα για να λάβει καλύτερες απαντήσεις.
Darklord
Νεοφερμένος
Καλα φιλε συνεχισε να μην πιστευεις κανενα και θα πας μπροστα.Ο,τι γραφω στην προηγουμενη σελιδα ισχυει 100% .Για αυτο να εισαι σιγουρος.Διαβασε και ενημερωσου.
εγώ ρώτησα αρκετά παιδιά που σπουδάζουν στο συγκεκριμένο τμήμα και μου είπαν τα καλύτερα τόσο για τις εγκαταστάσεις όσο και για τους καθηγητές. έτσι το δήλωσα και σε υψηλή θέση.
manos90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Tι να σου πω.Αν περασεις τελικα εκει, ελπιζω να μην το μετανιωσεις.εγώ ρώτησα αρκετά παιδιά που σπουδάζουν στο συγκεκριμένο τμήμα και μου είπαν τα καλύτερα τόσο για τις εγκαταστάσεις όσο και για τους καθηγητές. έτσι το δήλωσα και σε υψηλή θέση.
Darklord
Νεοφερμένος
παοκολις
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.