rivaldo21
Νεοφερμένος
Μηχανολόγος Μηχανικός??? Απο Τεχνολογική κατέυθυνση και με μάθημα επιλογής τα Μαθηματικά Γενικής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Πάρε το Μηχανογραφικό και δες ποιες σχολές ΑΕΙ λένε "Μηχανολόγων Μηχανικών", η πιο απλή λύση.Πώς μπορώ να βρώ όλες τις σχολές ΑΕΙ στην Ελλάδα απο τις οποίες μπορεί κάποιος όταν βγεί να γίνει Μηχανολόγος Μηχανικός??? Απο Τεχνολογική κατέυθυνση και με μάθημα επιλογής τα Μαθηματικά Γενικής.
Στο ΥΠΕΠΘ πρέπει να υπάρχει κάτι τέτοιο. Αν έχω χρόνο θα ψάξω το λινκ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marpl
Νεοφερμένος
Να και ένα link:https://195.251.20.34/doPageprofs.as...EF%EB%FC%E3%EF%F2+%CC%E7%F7%E1%ED%E9%EA%FC%F2
Demand
Νεοφερμένος
- Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
- Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Μηχανολόγων Μηχανικών Βιομηχανίας, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Μηχανικών Διαχείρισης Ενεργειακών Πόρων, Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Οι παραπάνω σχολές θεωρούνται αντίστοιχες για μετεγγραφή. Άρα, νομίζω ότι απ'όλες αυτές βγαίνεις ΜΗΧ-ΜΗΧ!
nick_source
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Τι πιο απλό από το να ρίξεις ένα τηλέφωνο στο ΤΕΕ να δεις αν μπαίνουν;υπαρχει και μια σχολη μηχανολογων παραγωγης στην κρητη αλλα δεν ειναι πτυχιο μηχανικου
BOYRACER
Νεοφερμένος
Εω βρει μερικα στην Ελλαδα αλλα ψηνομαι πολυ για εξω.Ιδιαιτερως αγγλια λογω γωσσας.Ετσι για να ξεφυγω λιγο.
Εχει κανενας να μου προτεινει καποιο μεταπτυχιακο και ποιες προοπτικες θα εχει αυτο??
Μπορω να κανω και μεταπτυχακο ασχετο με μηχανολογια??
Βοηθηστε οποιος μπορει γιατι εχω ψιλομπερδευτει
kalypso
Περιβόητο μέλος
JeyTsav
Νεοφερμένος
Με ενδιαφέρει αυτή η σχολή!
Πιο πολύ η σχολή της Πάτρας των Αεροναυπηγών. Έχω διαβάσει όλους τους οδηγους σπουδών για τη σχολή.
Έχω ένα πρόβλημα όμως!!!!
Δεν θέλω να φύγω από την πόλη μου!!
Και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος εάν απο την σχολή του ΑΠΘ μπορείς να βγείς κατι ανάλογο με Αεροναυπηγός!
Ξέρω, υπάρχουν κοινά μαθήματα στις δύο σχολές (μέχρι το 3 ή 4 έτος αν δε κάνω λάθος είναι ακριβώς οι ίδιες) απλά μετά γίνεται ο διαχωρισμός σε τομείς όπου στο πανεπιστήμιο Πατρών υπάρχει ο "Ενεργειακος τομέας και τομέας Αεροναυπηγικής" ενώ στο ΑΠΘ είναι σκέτο "Ενεργειακός τομέας".
Έχω δει ότι υπάρχουν μαθήματα σχετικά με την Αεροναυπηγική και στο ΑΠΘ αλλά δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με το να τελιώσεις στην Πάτρα!
Παρακαλώ κάποιος που να γνωρίζει κάτι σχετικό ας βοηθήσει!!
Ευχαριστώ
Anarki
Διάσημο μέλος
Αν δεν θέλεις απλά, ξανασκέψου το.
JeyTsav
Νεοφερμένος
Επιπλέον να σου πω ότι έχω και τη δυνατότητα μετταγράφης... αλλά δεν έχει σημασία τώρα..
Εμένα με "καίει" να μάθω λεπτομέριες σχετικά με την σχολη στο ΑΠΘ για το θέμα που με απασχολεί...
Και αν δεν κάνει.. Θα κάνω πέτρα την καρδιά Όλο και καποιο μεταπτυχιακό θα υπάρχει πάνω στην Αεροναυπηγική..χεχε!!
Giorgosxf
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος
MHXANOΛOΓΩN MHXANIKΩN ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - 18383
MHXANΟΛΟΓΩN & ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ MHXΑΝΙKΩN ΠΑΤΡΑΣ - 17752
MHXANOΛOΓΩΝ MHXANIKΩΝ BIOMHXANΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΒΟΛΟΣ) - 17618
(πηγή YΠΕΠΘ , βάσεις 2008):no1:
->ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΑ ΛΑΘΑΚΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giorgosxf
Νεοφερμένος
HearTEyeD
Εκκολαπτόμενο μέλος
300 φορές τα έχουμε πει ρε παιδιά, κάντε ένα search και μετά ρωτήστε τα εξτρά που θέλετε!
και για μία ακόμη φορά: https://ischool.gr/showpost.php?p=196095&postcount=6
Giorgosxf
Νεοφερμένος
βιλλαρασ
Εκκολαπτόμενο μέλος
επειδη και εμενα μου αρεσε ωραια...τι ακριβως κανουν οι μηχανολογοι μηχανικοι? εχς ακουσει οτι σχετιζονται με του; πολιτικους μηχανικους
epsilon
Δραστήριο μέλος
Οι μηχανολόγοι μηχανικοί κάνουν μηχανολογικές μελέτες,επιβλέπουν ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις,μπορεί να σχεδιάσουν το σύστημα θέρμανσης-ψύξης σε μια πολυκατοικία,μπορεί να σχεδιάζουν κινητήρες,μηχανές αυτοκινήτων,αεροπλάνων ή πλοίων,να επιβλέπουν την συντήρηση-επισκευή μηχανολογικού εξοπλισμού σε βιομηχανιές,να δουλέψουν ως μηχανικοί στην αεροπλοϊα,ναυσιπλοϊα ή ακόμα και στη F1 και πολλά πολλά άλλα.Ο τομέας της μηχανολογίας είναι τεράστιος και με τα ανάλογα μεταπτυχιακά μπορείς να ασχοληθείς με ότι πραγματικά θέλεις.Μπορούν να συνεργαστούν με τους πολιτικούς μηχανικούς αλλά κατά βάση ελάχιστη σχέση έχουν με αυτούς.χωρις παρεξηγηση!!
επειδη και εμενα μου αρεσε ωραια...τι ακριβως κανουν οι μηχανολογοι μηχανικοι? εχς ακουσει οτι σχετιζονται με του; πολιτικους μηχανικους
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.