Civilara
Περιβόητο μέλος
Αρχες Οκτωβρη ειπαν θα φερουν αν δεν κανω λαθος.Να σου πω,αυτο με το μητρωο αρρενων ειναι σημαντικο?Γιατι κανονικα ειμαι γραμμενος σε αλλο Δημο απο αυτον που μενω,αλλα στο απολυτηριο εγραφε το δημο της μονιμης κατοικιας μου και αυτον συμπληρωσα.Λες να προκυψει κανα προβλημα?
Πιστοποιητικό μητρώου αρρένων παραδίδουν στη γραμματεία της σχολής μόνο τα αγόρια προκειμένου να τους χορηγηθεί αναβολή στρτάτευσης λόγω σπουδών. Πήγαινε το αλλιώς στα 19 θα ντυθείς στα χακί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jimakos92
Νεοφερμένος
Λοιπον Δευτερα αρχιζουμε!Τι λετε να δωσουμε ραντεβου 9 παρα στην εισοδο της πολυτεχνικης για να γνωριστουμε κιολας?Ετσι και αλλιως τρεις ειμαστε ολοι και ολοι.Και οποιος αλλος του πολυτεχνειου θελει να ερθει βεβαια,ευπροσδεκτος.
Συνωνόματε εγώ είμαι μέσα εγώ λέω να το κάνουμε λίγο πιο νωρίς να χουμε και ένα περιθώριο...τι λες στις 8.30?
Θα επικοινωνήσω και με ακόμα 2 παιδιά που γνωριζω που πέρασαν στη σχολή μας να είναι και αυτοί εκεί στις 8.30...και όποιος άλλος πιστός της σχολής ας προσέλθει
Άιντε να δούμε τι θα δούμεε
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ζηλεύω!
Ηλεκτρολόγοι ελάτε και σεις να κάνουμε το ίδιο!
Jimakos92
Νεοφερμένος
ΟΚ 8.30 αν και πρεπει να ξυπνησω πιο νωρις,συνηθισα τη ζωη του ρεμαλιου βλεπεις και το ξυπνημα στις 2 ολο το καλοκαιρι.Εσυ εισαι Θεσσαλονικη τωρα?Σε ποια περιοχη βρηκες σπιτι?
Κλασσικά ζωή τεμπελιού όπως οι περισσότεροι... Καλά ήταν
Εγώ είμαι ακόμα στον τόπο κατοικίας μου Κατερίνη...Σάββατο θα πάω στο φοιτητικό μου σπίτι...Είναι κοντά στη Μπότσαρη...εκέι στη Βασσιλίσης Όλγας κάπου...Είμαι λίγο μακριά ...Με αστικό κάθε πρωί και αντε γεια Εσύ???
Έι έι έι.
Ζηλεύω!
Ηλεκτρολόγοι ελάτε και σεις να κάνουμε το ίδιο!
Θέλετε να κάνουμε ένα union μηχανολογοι-ηλεκτρολόγοι μήπως?
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jimakos92
Νεοφερμένος
Και εγω δεν εγκατασταθηκα ακομα,Κυριακη θα παω.Ανω Τουμπα νοικιασα σπιτι με το αστικο και εγω καθε μερα.Καλα κεντρο δεν ηθελα ετσι και αλλιως,δεν παλευεται η κατασταση.
το θέμα είναι ότι είμαστε σε καλή περιοχή..που θα πάει...σε 1,2,3΄ μήνες θα προσαρμοστούμε
(δεν βλέπω και πολλούς μηχ μηχ-μίτες να μαζεύονται στο topic...που είστε κρυμμένοι ρεε )
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλετε να κάνουμε ένα union μηχανολογοι-ηλεκτρολόγοι μήπως?
εγώ ψήνομαι
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jimakos92
Νεοφερμένος
Πως θα αναγνωριστούμε? Με ταμπελάκια? :Ο xaxa
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jimakos92
Νεοφερμένος
Ελενα ελα και μονη σου,δεν δαγκωνουμε.Και εγω ιντερνετ δεν θα εχω μεχρι 26-10,θελετε να ανταλλαξουμε τηλεφωνα για να βρεθουμε πιο ευκολα?Συνονοματε εγω θα παω και απο τη γραμματεια μια βολτα για να παρω πασο,βεβαιωση,κωδικους κτλ,γιατι δεν μου εδωσαν τιποτα οταν γραφτηκα.Αλλα δεν ειναι μακρια απο τις αιθουσες οποτε μπορουμε να παμε παρεα αν θες.
Εγινε φίλε.Κατά τις 8.30 εκεί κοντά στην πύλη.Έχω ήδη πει άλλο ένα παιδί που ξέρω να είναι και αυτός εκεί.Αρα πάμε στη γραμματεία και στους καθηγητές εγώ να τελειωνουμε με αυτά και είμαστε οκ....για πάσο που λες δν νομίζω να εχουν έρθει.δεν έχει πάρει κανένας ακόμα.Εμένα μου είπαν δεν έχουμε θα ατγήσουν πολύ να ρθουν.θα δούμε κ εκεί.λοιπόν σ στειλα μήνυμα με το κινητό μου...
Stelios3
Νεοφερμένος
Jimakos92
Νεοφερμένος
shikabalas
Εκκολαπτόμενο μέλος
delta-mi
Νεοφερμένος
panellinios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.