Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Διαιτολογία Χαροκόπειο
Χημικό Αθήνας
Χημικό Θεσσαλονίκη
Χημικό Πάτρας
Νοσηλευτική ΑΕΙ Αθήνα
Βιοτεχνολογία γεωπονικό
Χημικό Ιωαννίνων
Χημικό Κρήτης
Επιστήμη τροφίμων καί διατροφής ανθρώπου γεωπόνικο
Βιοτεχνολογία βιοχημεία Λάρισα
Βιοϊατρικων επιστημών Αιγάλεω
Επιστημών τροφίμων και διατροφής ανθρώπου Αιγάλεω
Αξιοποίηση φύσικων πόρων καί γεωργικής μηχανικης γεωπονικό
Δημόσια καί κοινοτική Αιγάλεω
Πληροφορίκη στη βιοϊατρική Λαμία
Παιδαγωγικό ΕΚΠΑ
Διαιτολογία Αλεξάνδρειο ΤΕΙ
Μηχανικών βιοϊατρική Αιγάλεω
Με 15400 πού λέτε να μπαίνω??? Αθήνα??
Ενδεχόμενο για χημικό Κρήτης ας μπω η τελευταία δε με νοιάζει ...?
Αν στοιχηματιζα τα λεφτά μου θα λεγα πως είσαι Γεωπονικό. ΜΑΛΛΟΝ τρόφιμα. Νοτ μπαντ, νοτ μπαντ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
1-Βιοτεχνολογια αθηνας (Γεωοπονικο)
2-Χημειας (Ηρακλειο)
3-Μαιευτικη (Παν. Δυτ. Αττικης)
4-Βιοιατρικων επιστημων (Παν. Δυτ. Αττικης)
Το δυο πρωτα μονο και μονο για την ιστορια, αφου δεν τα πιανω με 16,5 χιλιαδες
Says who?
Χημεία Κρητης ποσο έχει πάει;
Εγω μπηκα με τα "κακα μου μορια", του 2ου,1000 μορια κατω από αυτά που ειχα στο 3ο. Και ήμουν ακριβώς στη μέση των εισαχθέντων.
Τι βάση έχει τελευταία;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
Says who?
Χημεία Κρητης ποσο έχει πάει;
Εγω μπηκα με τα "κακα μου μορια", του 2ου,1000 μορια κατω από αυτά που ειχα στο 3ο. Και ήμουν ακριβώς στη μέση των εισαχθέντων.
Τι βάση έχει τελευταία;
17275
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
17275
Α λολ. Λογικό, δε γραφετε μαθηματικά. Τα ειχα υπολογισει με το νεο σύστημα κι εμπαινα, αλλά με τα μορια που χα στο τρίτο προφανως. Δίνοντας βιολογία χημεια φυσική έκθεση
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
Α λολ. Λογικό, δε γραφετε μαθηματικά. Τα ειχα υπολογισει με το νεο σύστημα κι εμπαινα, αλλά με τα μορια που χα στο τρίτο προφανως. Δίνοντας βιολογία χημεια φυσική έκθεση
Ναι αυτο ηταν καθοριστικος παραγοντας.Αξιοσημειωτο ειναι το γεγονος οτι περασε μεχρι και τους χημικους μηχανικους το χημικο
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Αν στοιχηματιζα τα λεφτά μου θα λεγα πως είσαι Γεωπονικό. ΜΑΛΛΟΝ τρόφιμα. Νοτ μπαντ, νοτ μπαντ.
Τρόφιμα στο γεωπονικό σε καμία περίπτωση, 17 χιλιάρικα είχαν πέρυσι. Στα τρόφιμα του Δυτικής Αττικής με τα μόρια που έχει, μπαίνει άνετα θεωρώ.
Panagiotis09
Εκκολαπτόμενο μέλος
1-Βιοτεχνολογια αθηνας (Γεωοπονικο)
2-Χημειας (Ηρακλειο)
3-Μαιευτικη (Παν. Δυτ. Αττικης)
4-Βιοιατρικων επιστημων (Παν. Δυτ. Αττικης)
Το δυο πρωτα μονο και μονο για την ιστορια, αφου δεν τα πιανω με 16,5 χιλιαδες
Δεν το γράφω για να σε αγχώσω αλλά πιστεύω πως με τα μόρια που έχεις είσαι οριακά εκτός των τμημάτων που θέλεις.Μήπως θα ήταν καλύτερα να δηλώσεις και άλλα τμήματα;Περισσότερο σου το λέω για να είσαι ασφαλής.
Galaxy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν το γράφω για να σε αγχώσω αλλά πιστεύω πως με τα μόρια που έχεις είσαι οριακά εκτός των τμημάτων που θέλεις.Μήπως θα ήταν καλύτερα να δηλώσεις και άλλα τμήματα;Περισσότερο σου το λέω για να είσαι ασφαλής.
Θα σου πω οτι με αγχωσες,και οτι εχω οριστικοποιησει
Δεν νομιζω βρε συ να ανεβει η μαιευτικη 500 μορια. Ναι μεν εγινε ΑΕΙ, αλλα εχουμε και χειροτερες επιδοσεις σε σχεση με περσι.
giannis
Νεοφερμένος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Αν επιθυμείς να βάλεις κι άλλες σχολές, μπορείς την Δευτέρα να πας στο σχολείο σου, ώστε να κάνεις αναίρεση του μηχανογραφικού δελτίου που ήδη δήλωσες. Κάνεις εκ νέου και ούτε γάτα ούτε ζημιά.Θα σου πω οτι με αγχωσες,και οτι εχω οριστικοποιησει
Δεν νομιζω βρε συ να ανεβει η μαιευτικη 500 μορια. Ναι μεν εγινε ΑΕΙ, αλλα εχουμε και χειροτερες επιδοσεις σε σχεση με περσι.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
οντως τωρα? καλη φαση!!βασικα θα ειμαι χαρουμενη τοι και αν περασω απο τις 15 πρωτες!!
Galaxy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν επιθυμείς να βάλεις κι άλλες σχολές, μπορείς την Δευτέρα να πας στο σχολείο σου, ώστε να κάνεις αναίρεση του μηχανογραφικού δελτίου που ήδη δήλωσες. Κάνεις εκ νέου και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Πφφ ποιος τρεχει στο σχολειο τωρα, θα με βρισουν.Θα το σκεφτω, ισως παω και βαλω ακομα μια ο,τι να ναι μονο για το πασο.Αν και δεν νομιζω να μην πιανω μαιευτικη.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Αφού σε ενδιαφέρει το επάγγελμα του διαιτολόγου-διατροφολόγου γιατί μετά από το Χαροκόπειο δεν δηλώνεις τα αντίστοιχα τμήματα των ΤΕΙ Θεσ/νίκης, Καρδίτσας και Σητείας;
Συγνώμη έχω καί από κάτω είναι πιο κάτω νόμιζω 19 είναι της Θεσσαλονίκης και 30 Καρδίτσας Σητεία δε έβαλα γιατί είναι δύσκολο να πάω .... έχω και από το άλλο πεδίο αλλά με περίπου 11500 με το ζόρι να μπω πληροφορική Κέρκυρα η καί γεωλογικό Πάτρας.... Αν είμαι τυχερή που δεεε να μπω αν είναι γεωλογία ΑΠΘ η γεωπληροφορικη Αιγάλεω...
Panagiotis09
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πφφ ποιος τρεχει στο σχολειο τωρα, θα με βρισουν.Θα το σκεφτω, ισως παω και βαλω ακομα μια ο,τι να ναι μονο για το πασο.Αν και δεν νομιζω να μην πιανω μαιευτικη.
Επειδή πλέον έγινε Πανεπιστήμιο ίσως το επιλέξουν περισσότεροι υποψήφιοι και ανέβει.Η απόκλιση των 500-600 μορίων δεν είναι μεγάλη.Αφου γίνεται να το αλλάξεις να πας στο σχολείο σου και να προσθέσεις λίγες σχολές ακόμη.Υπαρχουν συνολικά 28 σχολές στην Αθήνα που βρίσκονται στο 3ο πεδίο.Ας περάσεις σε μια σχολή και αν δεις ότι δεν σου αρέσει ξαναδινεις ή να κάνεις 10%.Είναι προτιμότερο από το να μην περάσεις πουθενά.Καλη τύχη ????
GohanDGeo
Νεοφερμένος
Guest 982117
Επισκέπτης
Pericles1999
Νεοφερμένος
Guest 576641
Επισκέπτης
παιδια με 16890 μορια υπαρχει περιπτωση να μπω στο βετ (βιολογικες εφαρμογες και τεχνολογιας?
Το θεωρω πολυ δυσκολο. Η βαση το 2017 ηταν 17480, οποτε το θεωρω λιγο εως πολυ απιθανο να κατεβει τοσο πολυ.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπέρα. Έκανα χθες βράδυ το μηχανιγραφικο, το οριστικοποιησα, μου δόθηκε το έγγραφο με χαρτί προτοκολου και όλες τις πληροφορίες. Χρειάζεται κάτι ακόμη; Η είμαι έτοιμος;
Απλα εκτυπωσε το κατα τα αλλα ολα μια χαρα
tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος
2)αξιωματικοί αστυνομίας
3)Πυροσβεστική
4)Αστυφυλάκων
????????????
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.