Anarki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
)
Το καλό του να περάσεις εκτός είναι.... ότι γίνεσαι ανεξάρτητος φυσικά.
Δεν είναι κάποια "επανάσταση" ή κάτι τέτοιο. Είναι ανάγκη του ανθρώπου. Πιο εύκολα γίνεται στα 18 παρά στα 23 ή στα 25.
Και το ανεξάρτητος σημαίνει: διαχειρίζομαι τα οικονομικά μου, ψωνίζω, μαγειρεύω, καθαρίζω το σπίτι μου, πλένω τα πιάτα, πληρώνω λογαριασμούς / κοινόχρηστα, κτλ...
Απλά πράγματα, αλλά ουσιώδη. :iagree:
Αχ αυτό ακριβώς θέλω κι εγώ! Το ξέρω ότι θα δυσκολευτώ πάρα πολύ γιατί είμαι αρκετά τεμπέλα αλλά πραγματικά το θέλω να ζοριστώ έτσι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nina
Νεοφερμένος
piper_h
Νεοφερμένος
papnickbes
Νεοφερμένος
2ον.Προσπαθούμε να συνδυάσουμε κατά το δυνατόν τις επαγγελματικές προοπτικές που έχει η σχολή της επιλογής μας με το 1ο που ανέφερα.
3ον.Συλλεγουμε πληροφορίες οσο το δυνατον περισσότερες για την σχολή που μας ενδιαφέρει.(Υπάρχει οπως ειδα ενα σχετικο υλικό με την ονομασια "ΣΠΟΥΔΕΣ 2008")
4ον.Κάνουμε δοκιμές σε ενα αντίγραφο του μηχανογραφικού ωστε να αποφύγουμε τυχόν λανθασμένες επιλογές.(Υπάρχει σχετικο software σε demo με το ονομα "Μηχανογραφικο 2008" με link
https://www.keystone.gr/index2.php?cat=3&p=mixanografiko)
5ον.Δεν φοβόμαστε ούτε την απόσταση ούτε το κόστος.Αυτά και ξεπερνιούνται -ευκολα ή δυσκολα- και είναι παροδικά.Σκεφτόμαστε το μετά που μετράει πολυ περισσοτερο.
Καλη επιτυχια και υπομονη γιατι είναι ισως η πρωτη σοβαρη απόφαση που πρέπει να παρουμε για την ζωη μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timteam
Νεοφερμένος
Εγω τουλαχιστον , που εχω την αδερφη μου στην αθηνα , σιγουρα θα παω να συγκατηκοισω μαζι της ( εχω και το δικαιωμα της μεταγγραφης )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
piper_h
Νεοφερμένος
Guest 292010
Επισκέπτης
5ον.Δεν φοβόμαστε ούτε την απόσταση ούτε το κόστος.Αυτά και ξεπερνιούνται -ευκολα ή δυσκολα- και είναι παροδικά.Σκεφτόμαστε το μετά που μετράει πολυ περισσοτερο.
Ενταξει ομως το κοστος ειναι ενα θεματακι.....η ζωη οπου και να πας ειναι ακριβη....και στο μελλον θα ειναι ακομα πιο πολυ...ειναι πολλα τα εξοδα στο φοιτητικο σπιτι οπως και σε ολα τα σπιτια....
ΟΤΕ-ΔΕΗ-νερο-ενοικιο-πετρελαιο + φαγητο κτλ....επομενως...δεν ειναι για ολους δυνατο.
potentilla.anserina
Εκκολαπτόμενο μέλος
Orlando
Δραστήριο μέλος
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
ioanna(7)
Νεοφερμένος
θα παω φετος 3η λυκειου και δεν εχω ιδεα για τιποτα.. τα μαθηματα που διαλεξα ειναι ιστορια, αγγλικα, πολιτικη οικονομια, δακτυλογραφια........ :thanks:
chris_90
Διάσημο μέλος
Θύματουσχολείου
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
εννοειται πως πρεπει ως φοιτητης να ζησεις μονος σου.Προσωπικα πηγα ιατρικη λογω της κοινωνικης προσφορας του επαγγελματος,και ας ακουγεται καπως ξενερωτο.
Σωστότατος φίλε μου και πίστεψε με αν το εννοείς δεν είναι καθόλου ξενέρωτο:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
1) Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Θεσσαλονίκης
2) Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αθηνών
3) Ισπανικής Γλωσσας και Φιλολογίας Αθηνών
4) Φιλολογίας Θεσσαλονίκης
5) Φιλολογίας Αθηνών
6) Φιλολογίας Ιωαννίνων
Δεν είναι λογική η σειρά σου φίλε, πρόσεξέ το. Η Ισπανική φιλολογία Αθήνας έχει 13169 με το ειδκό μάθημα. Δηλαδή κανονικά έχει 9169.
Εφόσον την έβαλες πάνω απο την ελληνική φιλολογία που έχει 17.250, ακυρώνεις αυτόματα τις παρακάτω σχολές.
Απο την μεγαλύτερη προς την μικρότερη πρέπει να βάλεις. Δηλαδή και 18.000 να πιάσεις, και να μην καταφέρεις να μπεις στην Αγγλική, πας κατευθείαν στην Ισπανική. Χάνεις δηλαδή τις ελληνικές φιλολογίες, ακόμα κι αν τις πιάνεις
Σημείωση: Τα μηνύματα προήλθαν από το θέμα Μαρτυράμε τα μηχανογραφικά μας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.