anastasia papa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα.
27-06-21
16:56
θα παω να παρω παλι κωδικους ή με τους περσινους θα το κανω?εχω δωσει ξανα πανελληνιες δε θα κανω 10 %
roud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 276 μηνύματα.
27-06-21
18:02
Παίρνεις καινούργιους
Guest 561241
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
28-06-21
15:05
Παιδιά πόσα γράμματα και αριθμοί είναι ο κωδικός του μηχανογραφικού?Παίρνεις καινούργιους
28-06-21
15:08
Δεν είναι απαραίτητο να έχει και τα δύο. Ό,τι θέλεις βάζειςΠαιδιά πόσα γράμματα και αριθμοί είναι ο κωδικός του μηχανογραφικού?
Guest 561241
Επισκέπτης
28-06-21
15:09
Α γιατί εμένα πέρυσι μου είχε πει ο διευθυντής να βάλω και γράμματα... Τέλος πάντων θα πάω αύριο σχολείο να δωΔεν είναι απαραίτητο να έχει και τα δύο. Ό,τι θέλεις βάζεις
Theodora03
Δραστήριο μέλος
Η Theodora03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 481 μηνύματα.
28-06-21
15:45
Δεν το περιορίζουν ότι θες βάζεις. Επίσης δεν νομίζω να έχει περιορισμό στον αριθμό γραμμάτων/αριθμών. Είναι όπως όλα τα passwordΑ γιατί εμένα πέρυσι μου είχε πει ο διευθυντής να βάλω και γράμματα... Τέλος πάντων θα πάω αύριο σχολείο να δω
anastasia papa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η anastasia papa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 302 μηνύματα.
28-06-21
22:01
μολις πηγα.εβαλα μονο αριθμους ,και περσυ αυτο εκανα.Δεν το περιορίζουν ότι θες βάζεις. Επίσης δεν νομίζω να έχει περιορισμό στον αριθμό γραμμάτων/αριθμών. Είναι όπως όλα τα password
Guest 561241
Επισκέπτης
28-06-21
22:04
Στο σχολείο παίρνεις κάτι μαζί σου όταν πας να βγάλεις κωδικό? Ταυτότητα καρτελάκι και τέτοια?μολις πηγα.εβαλα μονο αριθμους ,και περσυ αυτο εκανα.
anastasia papa
Εκκολαπτόμενο μέλος
28-06-21
22:05
ναι αλλα εγω τα ειχα ξεχασει αλλα οκ εγινε η δουλεια.θυμομουν την ταυτοτητα απ εξω και μου ειπαν οκ...αλλα παρτα μαζι και τα 2.Στο σχολείο παίρνεις κάτι μαζί σου όταν πας να βγάλεις κωδικό? Ταυτότητα καρτελάκι και τέτοια?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
μεχρι 30-6 ειναι η προθεσμια.
Guest 561241
Επισκέπτης
28-06-21
22:18
Αύριο θα πάωναι αλλα εγω τα ειχα ξεχασει αλλα οκ εγινε η δουλεια.θυμομουν την ταυτοτητα απ εξω και μου ειπαν οκ...αλλα παρτα μαζι και τα 2.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
μεχρι 30-6 ειναι η προθεσμια.
Theodora03
Δραστήριο μέλος
Η Theodora03 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 481 μηνύματα.
28-06-21
23:03
Εγώ είχα και ταυτότητα και καρτελάκι αλλα δεν μου τα ζήτησαν κανΑύριο θα πάω
bubblebee
Δραστήριο μέλος
Η bubblebee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 567 μηνύματα.
29-06-21
13:01
Παιδια σας ζητανε και αριθμους και γραμματα για τον κωδικο και καλα για να ειναι πιο ασφαλης λολ οπως ζητανε και πολλα σαιτς κλπ
Gorgina_srk
Νεοφερμένος
Η Gorgina_srk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Νηπιαγωγός. Έχει γράψει 57 μηνύματα.
29-06-21
13:25
Θέλω να ρωτήσω και γω κάτι σχετικά με το μηχανογραφικό. Έδωσα και γω φέτος δεύτερη φορά πήγα στο σχολείο σήμερα έφτιαξα τους κωδικούς και όλα καλά τώρα που προσπαθώ να μπω στην σελίδα του μηχανογραφικού βάζω αυτά που μου ζητάει αλλά μου λέει λάθος στοιχεία και μου σβήνει τον τελευταίο αριθμό που έχω απο το καρτελάκι. Θα πρέπει να απεθυνθώ στο σχολείο γι αυτό ή όχι? Γιατί μια φίλη μου μου είπε ότι μπορεί να μην έχει ανοίξει η πλατφόρμα ακόμα.
NeferYoustie
Νεοφερμένος
Η Γιουστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 69 μηνύματα.
29-06-21
13:47
Δεν εχει ανοιξει ακομα. Οταν ανοιξει θα μπεις εδω https://exams.it.minedu.gov.gr/Θέλω να ρωτήσω και γω κάτι σχετικά με το μηχανογραφικό. Έδωσα και γω φέτος δεύτερη φορά πήγα στο σχολείο σήμερα έφτιαξα τους κωδικούς και όλα καλά τώρα που προσπαθώ να μπω στην σελίδα του μηχανογραφικού βάζω αυτά που μου ζητάει αλλά μου λέει λάθος στοιχεία και μου σβήνει τον τελευταίο αριθμό που έχω απο το καρτελάκι. Θα πρέπει να απεθυνθώ στο σχολείο γι αυτό ή όχι? Γιατί μια φίλη μου μου είπε ότι μπορεί να μην έχει ανοίξει η πλατφόρμα ακόμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Marianna.diamanti
- Anonymous03
- GTS
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- ggl
- tsiobieman
- TonyMontanaEse
- roud
- angies
- chochoru
- Theodora03
- calliope
- Pharmacist01
- constansn
- Hetlag
- leo41
- Nala
- Georgekk
- KaterinaL
- Thanos_D
- nicole1982
- anastasia papa
- Xristosdimitra
- BioChemical
- aekaras 21
- Athens2002
- D.a.i.s.y
- Petros001
- Unboxholics
- nucomer
- eukleidhs1821
- Κλημεντίνη
- paulkin94
- Alexecon1991
- ΘανάσοςG4
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.