thanos-master
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanasis_06
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος
thanasis_06
Νεοφερμένος
MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος
(ο αδερφος μου το μετανοιωσε παντως που δεν εκατσε σαμο)
Erlidior
Νεοφερμένος
εχω περασει στο τμημα Μηχανικων Πληροφοριακων και επικοινονιακων Συστηματων στο πανεπιστημιο Αιγαιου.
εχω μια βασικη απορια οσο αφορα το τμημα... Θα ηθελα να ρωτησω πια ειναι η διαφορα μεταξυ του τμηματος μου και του τμηματος Πληροφορικης. Αρκετη ηταν αυτοι που μου ειπαν οτι ειναι το ιδιο πραγμα. Δεν ρωταω για επαγγελματικα δικαιωματα αλλα για τις διαφορες των μηχανικων και των <<Θεωριτικων>>>
Ευχαριστω εκ των προτερων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnmast
Νεοφερμένος
Για μαζευτείτε όλοι σε αυτό το topic!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgos992
Νεοφερμένος
Κανείς άλλος σε αυτή τι σχολή πέρασε ή μόνο εγώ ρε παιδιά
Για μαζευτείτε όλοι σε αυτό το topic!
εσυ και άλλοι 180-190! Καλωσόρισες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lex32
Νεοφερμένος
Φέτος έδωσα για δεύτερη φορά εξετάσεις και έβγαλα 13.404, με κατέστρεψαν τα μαθ Κατ , σκέφτομαι να πάω σε αυτή την σχολή τι λέτε ;;; ήθελα για βόλο αλλά τα 15.110 δεν γίνονται 13.404 οποτε βλέπω Σαμο..
Διάβασα πολλά αλλά ειναι λιγο παλια...2009 ξέρω γω... τι λέτε αξίζει ;; έχουν αλλάξει τα πράγματα...;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avlo
Νεοφερμένος
Καλησπέρα σας!
Φέτος έδωσα για δεύτερη φορά εξετάσεις και έβγαλα 13.404, με κατέστρεψαν τα μαθ Κατ , σκέφτομαι να πάω σε αυτή την σχολή τι λέτε ;;; ήθελα για βόλο αλλά τα 15.110 δεν γίνονται 13.404 οποτε βλέπω Σαμο..
Διάβασα πολλά αλλά ειναι λιγο παλια...2009 ξέρω γω... τι λέτε αξίζει ;; έχουν αλλάξει τα πράγματα...;;
Φιλε μου,
Το επιπεδο της σχολης ειναι πολυ υψηλο σε σχεση με πιο παλια και γενικοτερα σε συγκρισει με αντιστοιχες σχολες στην ελλαδα.
Υπαρχουν και νεοι καθηγητες οι οποιοι κανουν τη σχολη πιο ενδιαφερουσα!!εχεις επισης φοβερες προοπτικες απο τη στιγμη που τελειωσεις διοτι η σχολη καλυπτει παρα πολλα πεδια του τομεα αυτου!!
Οσο για τη ζωη τα τελευταια χρονια που δυσκολεψαν οι μεταγραφες εχει αυξηθει ο πλυθησμος των φοιτητων και βεβαιως και η ζωη ειναι πολυ καλυτερη και πιο φοιτητικη!!
Σε γενικες γραμμες λοιπον θα στο προτυνα ανεπιφυλακτα!!με αυτα τα μορια που εβγαλες και αν σε ενδιαφερει ο τομεας ειναι η καλυτερη επιλογη!!!
Φιλικα και οτι χρειαστεις στειλε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
kostaspao13
Νεοφερμένος
Μαθητης 1995
Νεοφερμένος
kostaspao13
Νεοφερμένος
Μαθητης 1995
Νεοφερμένος
Μαθητης 1995
Νεοφερμένος
kostaspao13
Νεοφερμένος
Μαθητης 1995
Νεοφερμένος
περασα φιλος....12.054..29ος
Ωραιος εγω 76ος
ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Perastikos95
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Sotiris 12
- ilovekpop
- marpa
- xristos_k
- antonis97
- Entropy24
- Φινεύς
- Arvacon
- Leo komm
- tsiobieman
- panagiotis12
- V@Per
- agg41
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Hased Babis
- ivannag
- feni
- Earthquake 123
- Nala
- sakplat
- MrDna
- GeorgePap2003
- jYanniss
- nicole1982
- marina.marina
- woasibe
- Νικολινα
- Corfu kitty
- Bobaros32
- NewArchStudent
- Robert_6
- kiyoshi
- Ilovemycats27
- Alessandra Eliza
- gegeorgiou90
- fgk
- panosT436
- Helen06
- Maynard
- Wonderkid
- xat
- joa
- mar345
- eleanna23
- Alin22
- phoni
- Lifelong Learner
- Steliosgkougkou
- eleni17.
- Coconut201
- s93060
- Dwight K. Schrute
- IcedBreaje
- panaman
- Steve9393
- oups
- alpha.kappa
- Scandal
- nikodimos89
- Ιωάννα λ
- ale
- Asure
- fay01
- Xristosdimitra
- Athens2002
- Johnman97
- SlimShady
- jimis2001
- Greg1900
- Belle26
- lnesb
- jim2015
- iminspain
- angelaRet
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.