ceid
Νεοφερμένος
Άλλαξε το βιβλίο στα Μαθηματικά Ι ? Εκτός και εάν αναφέρεσαι στο βιβλίο του Αχρηστίδη... Ναι έχει την επιστημονική αμέλεια...φαντάσου να το έγραφε και μόνος του...απαπαπαΔεν ειναι δικο του το βιβλιο απλα εχει την επιστημονικη επιμελεια της ελληνικης μεταφρασης.Μια χαρα ειναι το βιβλιο ειλικρινα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα μας βοηθάς και στο εργαστήριο διαδικαστικού προγραμματισμου?Που λέτε, μένει να κάνω την εγγραφή και θα είμαι και επίσημα μεταπτυχιακός της σχολής. Οεο.
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τώρα για τις εργασίες που ρωτάς, τί δέσμευση εννοείς;
Αν μπορείς να οργανώσεις το πρόγραμμα σου έτσι ώστε να μην χρειαστεί να ασχοληθείς μέσα στο σκ με αυτές, τότε έχεις ελεύθερο χρόνο.
Για τα εξάμηνα που αναφέρεσε στο 3ο εξάμηνο έχει ένα εργαστήριο ηλεκτρονικής. Δε θυμάμαι αν γίνονται και κάποια εργαστήρια για τον οντοκεντρικό προγραμματισμό 2.
Στο 7ο εξάμηνο δεν έχεις κάποιο μάθημα με την μορφή του εργαστηρίου, δηλαδή υποχρεωτική παρουσία.Το εργαστήριο δικτύων που μπορείς να δεις στα μαθήματα του εξαμήνου (κλικ) έχει εργασίες που πρέπει να παραδώσεις και έχει και μια τελική γραπτή εξέταση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εργασίες έχει αρκετές κατά τη διάρκεια των εξαμήνων, αλλά με λίγη καλή θέληση και οργάνωση πιστεύω να καταφέρετε να βλέπεστε.Και συνήθως οι εκφωνήσεις των εργασιών δίνονται λίγο αργότερα από την έναρξη των εξαμήνων, οπότε στην αρχή είναι λίγο πιο χαλαρά.
Dias
Επιφανές μέλος
ektor
Νεοφερμένος
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεια σας,θα ηθελα να ρωτησω για την σχολη.....οι καθηγητες ειναι καλοι?σε βοηθανε αρκετα?ειμαι πρωτοετης φοιτητης της αντιστοιχης σχολης στο Βολο,αλλα σκεφτομαι να ερθω στο ceid....βοηθηστε με....
Πληροφορίες θα σου πούμε, αλλά ρε παιδάκι μου είσαι σίγουρος ότι μπορείς να έρθεις? Νομίζω ότι οι μετεγγραφές γίνονται μόνο το πρώτο εξάμηνο(δεν είμαι και σίγουρη, μη σε πάρω στο λαιμό μου).
InF3XioN
Νεοφερμένος
Οι μετεγγραφές χωρίς ποσοτικό περιορισμό γίνονται στο τρίτο εξάμηνο. Επίσης μπορεί ο συνάδελφο να εννοεί για 10%.Πληροφορίες θα σου πούμε, αλλά ρε παιδάκι μου είσαι σίγουρος ότι μπορείς να έρθεις? Νομίζω ότι οι μετεγγραφές γίνονται μόνο το πρώτο εξάμηνο(δεν είμαι και σίγουρη, μη σε πάρω στο λαιμό μου).
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αμέσως να μου την πεις ρε παιδάκι μου! Α παππαπαπαπα! Μονίμως να με κάνεις να νιώθω άσχημα!Οι μετεγγραφές χωρίς ποσοτικό περιορισμό γίνονται στο τρίτο εξάμηνο. Επίσης μπορεί ο συνάδελφο να εννοεί για 10%.
ektor
Νεοφερμένος
stroumfotragoudw
Εκκολαπτόμενο μέλος
Civilara
Περιβόητο μέλος
ποιές είναι οι διαφορές σε επαγγελματικά δικαιώματα ημμυ και ημτυ ;ανάμεσα στα πτυχία; δεν μπορώ να διαβάσω 60 σελίδες για να το βρω :S
καμία.
rex
Εκκολαπτόμενο μέλος
κάποιοι λένε ΗΜΜΥ και τους Ηλεκτρονικούς Μηχανικούς & Μηχανικούς Η/Υ της Κρήτης, οι οποίοι έχουν ίδια δικαιώματα με τους Μηχ. Η/Υ (παρόν τόπικ),
δλδ δεν έχουν δικαιώματα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού (ΗΜΜΥ κ ΗΜΤΥ).
germ1984
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω ακούσει πολύ κακά λόγια τον τελευταίο καιρό...
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γινεται ενας φοιτητης που δεν ξημεροβραδιάζεται στο σπιτι του διαβαζοντας να καταφερει να βγαλει τη σχολη στα 5 χρόνια?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.