RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτά είναι τα τυπικά.Πρακτικά,αν η σχολή σ'αρέσει,βγαίνωντας και πριν ακόμα κάνεις μεταπτυχιακο,έχεις ενα ευρύ φάσμα επιλογών επαγγελμάτων,μερικά απο τ'οποία μπορεί να μην έχουν καν άμεση σχέση με τη πληροφορική...μετα απο ένα μεταπτυχιακό μπορείς να δουλέψεις και ως νομικός σύμβουλος πχ(αν εξιδεικευτείς σε εμπορικό δίκαιο πχ η ηλεκτρονικό εμπόριο,αν υπάρχει το δεύτερο ως αυτοτελές μεταπτυχιακό)...οπότε πρακτικά η σχολή έχεις πολλες διεξόδους,αλλά αν δεν σ'αρέσει θα δυσκολευτείς να βρείς την έξοδο,όχι τη διέξοδο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
"Οι απόφοιτοι έχουν όλα τα επαγγελματικά δικαιώματα των Μηχανικών Η/Υ και για την άσκηση του επαγγέλματος είναι απαραίτητη η άδεια που χορηγείται από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.). Οι πτυχιούχοι μπορούν να καλύψουν θέσεις εργασίας σε τομείς ανάλογους με τις σπουδές και την εξειδίκευση τους. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι μπορούν να απασχοληθούν στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα: σε υπουργεία, σε οργανισμούς, σε υπηρεσίες μηχανογράφησης ή στα μηχανογραφικά κέντρα, σε επιχειρήσεις υλικού Η/Υ και λογισμικού, σε τράπεζες, στην Εκπαίδευση και την Κατάρτιση, ως στελέχη (σε θέσεις σχετικές με το αντικείμενο των σπουδών τους) σε μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις Η/Υ και Software, σε τεχνικές εταιρείες, στη βιομηχανία, ως ελεύθεροι επαγγελματίες (ιδρύοντας Τεχνικό Γραφείο).
Αυτά είναι τα τυπικά.Πρακτικά,αν η σχολή σ'αρέσει,βγαίνωντας και πριν ακόμα κάνεις μεταπτυχιακο,έχεις ενα ευρύ φάσμα επιλογών επαγγελμάτων,μερικά απο τ'οποία μπορεί να μην έχουν καν άμεση σχέση με τη πληροφορική...μετα απο ένα μεταπτυχιακό μπορείς να δουλέψεις και ως νομικός σύμβουλος πχ(αν εξιδεικευτείς σε εμπορικό δίκαιο πχ η ηλεκτρονικό εμπόριο,αν υπάρχει το δεύτερο ως αυτοτελές μεταπτυχιακό)...οπότε πρακτικά η σχολή έχεις πολλες διεξόδους,αλλά αν δεν σ'αρέσει θα δυσκολευτείς να βρείς την έξοδο,όχι τη διέξοδο
Φυσικά και μου αρέσει! Είδα και τα μαθήματα και μου φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα για το θέμα της δουλειάς. Ίσως στα πρώτα έτη να μπορείς να δουλεύεις αλλά θα είναι μάλλον εις βάρος της σχολής αλλά όταν τα πράγματα σοβαρεύουν και ειδικά αν χρωστάς και μερικά μαθήματα, νομίζω πως δύσκολα μπορεί κανείς να δουλεύει παράλληλα και να διαβάζει όσο χρειάζεται για να προλάβει τα project και να περνάει τα μαθήματα. Δε θέλω να είμαι απόλυτος βέβαια, αλλά τα παραδείγματα των παιδιών που ξέρω (4-5 περιπτώσεις) δούλεψαν στον ΟΤΕ για κανα 15ώρο τη βδομάδα για ένα χρόνο και στο χρόνο αυτό ουσιαστικά δεν κάνανε τίποτα στη σχολή.
Ίσως κάποιος άλλος να έχει περισσότερη εμπειρία στο θέμα και να ξέρει καλύτερα πάντως, οπότε ας πει την άποψή του.
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
Stefanoskarras92
Νεοφερμένος
δούλεψαν στον ΟΤΕ για κανα 15ώρο τη βδομάδα για ένα χρόνο και στο χρόνο αυτό ουσιαστικά δεν κάνανε τίποτα στη σχολή.
Δηλαδη γυρω τις 3 ωρες την ημερα ; και δεν προλαβαιναν ; πολυ περιεργο μου φαινεται... εχθος αν δουλευαν ωρες που ειχαν μαθηματα.
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσικά αν κάποιος το θέλει πολύ, μπορεί να το κάνει. Απλά από τα παραδείγμα που εγώ προσωπικά ξέρω δε βρήκα κάποιον που τα κατάφερε.
MONTA
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναιΑπο Σαμο αν κανεις μεταγραφη για Πατρα, σε αυτη την σχολη δεν μπαινεις?
dante87
Νεοφερμένος
ΥΓ:και το τμημα στο ποδοσφαιρο ειναι οτι και η ρεαλ τη δεκαετια του 50!
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΥΓ:και το τμημα στο ποδοσφαιρο ειναι οτι και η ρεαλ τη δεκαετια του 50!
dante87
Νεοφερμένος
το μονο που θα σου μεινει οταν βγαλεις τη σχολη(σχεδον) ειναι η δουλεια απο τις εργασιες.
επιδειξη μπορει,επειδειξη οχι.
ουτε εγω ηξερα τι σημαινει.το ειδα μια μερα γραμμενο καπου,το ψαξα στο google.
τον κυριο τανενμπαουμ τον ακουσα στη σχολη,αλλα περισσοτερα εμαθα απο το google(μεγαλο πραμα το ατιμο)
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε 36 σελιδες ειναι διασπαρτες ολες οι πληροφοριες,εστω και αν πολλες απο αυτες αποτελουν προσωπικες εκτιμησεις.
το μονο που θα σου μεινει οταν βγαλεις τη σχολη(σχεδον) ειναι η δουλεια απο τις εργασιες.
επιδειξη μπορει,επειδειξη οχι.
ουτε εγω ηξερα τι σημαινει.το ειδα μια μερα γραμμενο καπου,το ψαξα στο google.
τον κυριο τανενμπαουμ τον ακουσα στη σχολη,αλλα περισσοτερα εμαθα απο το google(μεγαλο πραμα το ατιμο)
Βαριέμαι να ψάχνω και είπα μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τα λεγόμενα σου(ή μάλλον αυτά που γράφεις)
Ακόμη
1) Το σωστό είναι: Τα 'πατε όλα(απόστροφος you know)
2)Αν αναφερόσουνα στις εργασίες έπρεπε να γράψεις σου μένουν και όχι σου μένει
3)Δηλαδή θα μπορώ να κάνω επίδειξη?
4)Do it yourself, often referred to by the acronym DIY, is a term used by various communities that focus on people (called do-it-yourselfers or DIYers) creating or repairing things for themselves without the aid of "on-duty, work-stationed" paid professionals. Many DIYers may in fact be off-duty or retired professionals. (Καλό το google! όντως)
5)όσον αφορά τον τανενμπάουμ
Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου παρουσιάζει την ταινία
23 Φεβ. 2009 ... Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου παρουσιάζει την ταινία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑΝΕΝΜΠΑΟΥΜ- THE ROYAL TENENBAUMS , Κινηματογράφος , Ημερολόγιο ...
Αυτό μου βγάζει
Δεν είναι καλό λοιπόν να βοηθάς? Ε? Φανταστικέ dante87?
-----------------------------------------
Α! Τον βρήκα και τον τάνεν-πως τον λένε. Συγγραφέας δεν είναι? Όχι που θα μου ξέφευγε!
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Τσακαλίδης πολλά έχει πει κατά καιρούς εντάξει. Από τον παππού βέβαια καλύτερα αυτός.
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://en.wikipedia.org/wiki/Andrew_S._Tanenbaum
Ο Τσακαλίδης πολλά έχει πει κατά καιρούς εντάξει. Από τον παππού βέβαια καλύτερα αυτός.
Όταν λες Παππου ποιόν εννοείς?
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!Τον πρόεδρο της σχολής μέχρι πριν από τις πολύ πρόσφατες εκλογές.
οκ:no1:
InF3XioN
Νεοφερμένος
επειδη μαλλον θα την δηλωσω την σχολη με 17614 λετε να την πιασω?
Φίλε τρόμαξα μόλις είδα τα μόρια σου. Το 2007 έβγαλα 17614 (!!!) μόρια και ήμουν σίγουρος ότι έπιασα το CEID. Τελικά η βάση του Τμήματος ανέβηκε στα 17656 (!!!) και τον ήπια. Πέρασα στο Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Πολυτεχνείο Κρήτης, αλλά ευτυχώς λόγω τριτεκνείας πήρα μετεγγραφή στο CEID.
PS: Συγνώμη αν σε ξενέρωσα (ειδικά αν δεν έχει τουλάχιστον 2 αδέρφια)...:xixi:
nikos0712
Εκκολαπτόμενο μέλος
επειδη κ εγω για ματαγραφη ειμαι...για αλλα τμημα βεβαια ...μπορεισ να μου πεις την διαδικασια που ακολουθησες???παρακολουθουσες στην πατρα???εχασες μαθηματα???Φίλε τρόμαξα μόλις είδα τα μόρια σου. Το 2007 έβγαλα 17614 (!!!) μόρια και ήμουν σίγουρος ότι έπιασα το CEID. Τελικά η βάση του Τμήματος ανέβηκε στα 17656 (!!!) και τον ήπια. Πέρασα στο Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Πολυτεχνείο Κρήτης, αλλά ευτυχώς λόγω τριτεκνείας πήρα μετεγγραφή στο CEID.
PS: Συγνώμη αν σε ξενέρωσα (ειδικά αν δεν έχει τουλάχιστον 2 αδέρφια)...:xixi:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.