RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι,να σου προτείνουμε να καταπολεμήσεις την υπαρενταση και τον ενθουσιασμό σου,και να απολαύσεις το τελευταίο ξένοιαστο καλοκαίρι σου μπόρουμε...μπορεί κάποιος να μου προτείνει καμιά ιστοσελίδα για να αρχίσω να μαθαίνω τη γλώσσα c?
Υγ:Oι διαφάνειες του πρώτου προγραμματιστικού μαθηματός σου πάντως,βρίσκονται εδώ https://software.hpclab.ceid.upatras.gr/parousiasis.php
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ιou...get a life...thnx! είμαι φυτό εγώ, δεν μπορώ να κάθομαι!
statakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπορεί κάποιος να μου προτείνει καμιά ιστοσελίδα για να αρχίσω να μαθαίνω τη γλώσσα c?
Μόνο αν λιώσεις στον compiler θα μάθεις προγραμματισμό.
Οπότε άστο για τον Οκτώβρη. Καλοκαίρι είναι.:no1:
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ιou...get a life...
mind your own business!
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
That's your response to my kindness?It's a shame my dearmind your own business!
Statakos,once again,i like the way you thinking:no1:
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
That's your response to my kindness?It's a shame my dear
Statakos,once again,i like the way you thinking:no1:
"iou" is not a word that indicates kindness....
statakos I may consider your words as constructive and finally follow your advice!
ceid
Νεοφερμένος
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ιοu isn't a word at all...just reveal my feelings for your state "είμαι φυτό εγώ""iou" is not a word that indicates kindness....
statakos I may consider your words as constructive and finally follow your advice!
Statakos,said the same i told you first...but you decide to follow his advice...hmmm...ok...i am leaving...i let you burn together in ceid's hell...
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ιοu isn't a word at all...just reveal my feelings for your state "είμαι φυτό εγώ"
Statakos,said the same i told you first...but you decide to follow his advice...hmmm...ok...i am leaving...i let you burn together in ceid's hell...
you are evil! And you're Jealous of us(το σκότωσα?)!
Πάντως παιδιά οκ! Για να το λέτε εσείς κάτι θα ξέρετε! Και πάλι όμως δεν μπορείς να κάνεις και πολλά όταν ζεις σε χωριό! Αν είχα κάτι να ασχοληθώ δεν θα έγραφα στο i-school. Τεσπά! Σας ζάλισα!
ceid
Νεοφερμένος
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
H αμφιλοχία δεν είναι και χωριό...ισα ισα το καλοκαίρι έχει και κίνηση!Εκτός αν δεν μένεις αμφιλοχία!you are evil! And you're Jealous of us(το σκότωσα?)!
Πάντως παιδιά οκ! Για να το λέτε εσείς κάτι θα ξέρετε! Και πάλι όμως δεν μπορείς να κάνεις και πολλά όταν ζεις σε χωριό! Αν είχα κάτι να ασχοληθώ δεν θα έγραφα στο i-school. Τεσπά! Σας ζάλισα!
-----------------------------------------
Βασικά είμαι άνθρωπος...απο κει και πέρα,έχω αρχίσει ήδη διάβασμα για σεπτέμβρη και ναι είμαι και γω καμενιδης αλλα όχι ceid!Δεν ήθελε ο κ....ς μου πάτρα!Endless H/Y είσαι? Αν ναι γιατί δεν διαβάζεις?
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
H αμφιλοχία δεν είναι και χωριό...ισα ισα το καλοκαίρι έχει και κίνηση!Εκτός αν δεν μένεις αμφιλοχία!
Για να σου λέω στο χωριό μου σημαίνει ότι δεν μένω Αμφιλοχία. Απλά είναι κοντά γι αυτό την έβαλα!
Βασικά είμαι άνθρωπος...απο κει και πέρα,έχω αρχίσει ήδη διάβασμα για σεπτέμβρη και ναι είμαι και γω καμενιδης αλλα όχι ceid!Δεν ήθελε ο κ....ς μου πάτρα!
Γιατί το λες αυτό? Το μετάνιωσες που μπήκες στη συγκεκριμένη σχολή?
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στη ζωή μου δεν μετανιώνω για καμία επιλογή μου...περαν του οτι γεννήθηκαΑπλα οκ οι ceid είστε ο ναος της πληροφορικής οπότε,έπρεπε να αγνοούσα την πόλη!!!Για να σου λέω στο χωριό μου σημαίνει ότι δεν μένω Αμφιλοχία. Απλά είναι κοντά γι αυτό την έβαλα!
Γιατί το λες αυτό? Το μετάνιωσες που μπήκες στη συγκεκριμένη σχολή?
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στη ζωή μου δεν μετανιώνω για καμία επιλογή μου...περαν του οτι γεννήθηκαΑπλα οκ οι ceid είστε ο ναος της πληροφορικής οπότε,έπρεπε να αγνοούσα την πόλη!!!
Που είσαι εσύ? Αν επιτρέπεται...
(Α! Εγώ δεν είμαι ακόμα ceid.)
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ας πούμε Μηχανικούς η/υ,δικτύων και τηλ/ων...Που είσαι εσύ? Αν επιτρέπεται...
(Α! Εγώ δεν είμαι ακόμα ceid.)
ceid
Νεοφερμένος
Ας πούμε Μηχανικούς η/υ,δικτύων και τηλ/ων...
Ηλεκτρολόγος δηλαδή!
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ας πούμε Μηχανικούς η/υ,δικτύων και τηλ/ων...
Ας πούμε ότι καλό είναι κι αυτό! Γιατί σκας? Πάντως κι εμένα αν δεν μου τύχαινε η αναποδιά δεν θα δήλωνα ceid! Λες τελικά να ήμουν τυχερή μέσα στην ατυχία μου?
RottenCrusader!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν σκάω,επιλογή μου ήταν και δεν μ'εχει απογοητεύσει...λίγο χιούμορ δεν βλάπτει απλά!Εσενα τι αναποδιά σου τύχε?Επιλογή σου δεν είναι το ceid?Ας πούμε ότι καλό είναι κι αυτό! Γιατί σκας? Πάντως κι εμένα αν δεν μου τύχαινε η αναποδιά δεν θα δήλωνα ceid! Λες τελικά να ήμουν τυχερή μέσα στην ατυχία μου?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.