Αρκ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Semfer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στην σχολή μου διδάσκεται Ρευστομηχανικη στο 6ο εξάμηνο και Υπολογιστική Ρευστομηχανική στο 9ο...
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος

Ενδιαφερομαι πολυ για την μηχανικη των ρευστων...Μπορειτε να μου πειετ αν διδασκεται πουθενα; Τι μαθηματικα χρειαζονται; Μηπως εχετε υποψη σας κανενα καλο βιβλιο να κατσω να διαβασω μονος μου;
Ευχαριστω.
οντως στην τριτη λυκειου δεν διδασκεται αλλα κ εγω οπως ο φιλος Semfer θα τη διδαχτουμε σε επομενα ετη! οποτε ακολουθα την οδηγια του φιλου και περιμενε μεχρι να ερθει η ωρα

Υ.Γ.: πρεπει να ειναι πολυ ενδιαφερων κλαδος της μηχανικης δεν ξερω ακομα κ εγω τωρα ξεκιναω σπουδες

Civilara
Περιβόητο μέλος

Υ.Γ: Η μηχανική των ρευστών ήταν ένα από τα πιο μισητά μαθήματα που διδάχθηκα στο πανεπιστήμιο

Αρκ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ξερετε, εχει φοβερο ενδιαφερον. Αεροσκαφη, πυραυλοι, υποβρυχια...
Τεσπα, σας ευχαριστω.
-----------------------------------------
Επισης, οταν λετε ανωτερα μαθηματικα τι εννοειτε;Ειναι τοοσο παλουκια πια;
Δεν μου βγαινει απο το μυαλο...
Ειναι δυνατον να πιασω να τα μαθω;
Ευχαριστω
Civilara
Περιβόητο μέλος

Κριμα...
Ξερετε, εχει φοβερο ενδιαφερον. Αεροσκαφη, πυραυλοι, υποβρυχια...
Τεσπα, σας ευχαριστω.
-----------------------------------------
Επισης, οταν λετε ανωτερα μαθηματικα τι εννοειτε;Ειναι τοοσο παλουκια πια;
Δεν μου βγαινει απο το μυαλο...
Ειναι δυνατον να πιασω να τα μαθω;
Ευχαριστω
Τα ανώτερα μαθηματικά που θα σου χρειαστούν για να καταλάβεις μηχανική των ρευστών είναι τα εξής:
1) Διαφορικός και Ολοκληρωτικός λογισμός πραγματικών συναρτήσεων μιας πραγματικής μεταβλητής
2) Διαφορικός και Ολοκληρωτικός λογισμός πραγματικών συναρτήσεων δύο ή περισσότερων πραγματικών μεταβλητών
3) Διαφορικός και Ολοκληρωτικός λογισμός διανυσματικών συναρτήσεων μιας ή περισσότερων πραγματικών μεταβλητών
4) Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις
Αυτά τα μαθηματικά είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για να μπορέσεις να καταλάβεις ακόμη και τα βασικά της μηχανικής των ρευστών. Αν θες να εμβαθύνεις περισσότερο χρειάζονται περισσότερες μαθηματικές γνώσεις όπως γραμμική άλγεβρα, μερικές διαφορικές εξισώσεις, μιγαδική ανάλυση κλπ.
Αρκ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

Οποτε, μαλλον θα χρειαστει να περιμενω. Δεν γινεται να μαθω διαφορικο λογισμο μονος μου.
Θα μάθεις διαφορικό και ολοκληρωτικό λογισμό πραγματικών συναρτήσεων μιας πραγματικής μεταβλητής στα μαθηματικά κατεύθυνσης της Γ΄ Λυκείου. Στην Β΄ Λυκείου δεν έχεις το υπόβαθρο που χρειάζεται για να διαβάσεις λογισμό συναρτήσεων. Όταν τελειώσεις και την Γ΄ Λυκείου (με δεδομένο ότι είχες επιλέξει θετική ή τεχνολογική κατεύθυνση) θα είσαι σε θέση να διαβάσεις λογισμό συναρτήσεων πολλών μεταβλητών και διανυσματικών συναρτήσεων. Μετά θα είσαι σε θέση να ξεκινήσεις να διαβάζεις μηχανική ρευστών.
Αρκ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.