gegeorgiou90
Δραστήριο μέλος
Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 401 μηνύματα.

20-03-25

23:25
Οσο δε για το πανεπιστήμιο του York, ανέφερε τα εξής: «Αρχικά θα προσφέρει στη Θεσσαλονίκη προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές με τρεις Σχολές -Διοίκησης Επιχειρήσεων, Επιστημών και Σχολή Νομικής και Ανθρωπιστικών Σπουδών. Όταν επεκταθεί στην Αθήνα, θα προσφέρει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Πληροφορική».
www.kathimerini.gr
Θέλω να δω τελικά πως θα καταστρέψουν την Νομική στην Ελλάδα.... Με δημόσιες σχολές στην Πάτρα και το Ηράκλειο Κρήτης; Με 10 καινούργιες ιδιωτικές σχολές από δημόσια πανεπιστήμια εξωτερικού; Ή με 3.000 εισακτέους κάθε χρόνο στις 3 δημόσιες σχολές που υπάρχουν ήδη;
Μου φαίνεται ότι το τελευταίο είναι και το πιο εύκολο...
Αλλά γιατί τόση αντιπάθεια για την νομική απο τους πολιτικούς; Τουλάχιστον οι μισοί δεν είναι απόφοιτοί της;

Μητσοτάκης: «Το πανεπιστήμιο του York θέλει να δημιουργήσει παράρτημα στην Ελλάδα»
Αιχμές του πρωθυπουργού στα κόμματα της αντιπολίτευσης που απουσίασαν από την ορκωμοσία Τασούλα.
Θέλω να δω τελικά πως θα καταστρέψουν την Νομική στην Ελλάδα.... Με δημόσιες σχολές στην Πάτρα και το Ηράκλειο Κρήτης; Με 10 καινούργιες ιδιωτικές σχολές από δημόσια πανεπιστήμια εξωτερικού; Ή με 3.000 εισακτέους κάθε χρόνο στις 3 δημόσιες σχολές που υπάρχουν ήδη;
Μου φαίνεται ότι το τελευταίο είναι και το πιο εύκολο...
Αλλά γιατί τόση αντιπάθεια για την νομική απο τους πολιτικούς; Τουλάχιστον οι μισοί δεν είναι απόφοιτοί της;