mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella
Δραστήριο μέλος
Καλά τι ενοίκιο είναι αυτό?Μέσα σας βάλανε.
εγω 450 το μήνα πληρώνω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος
Koan
Εκκολαπτόμενο μέλος
ανεβασε μας μια φωτο του σπιτιου αν γινεται..Φυσιολογικό ενοίκιο είναι. Πόσο πιο φθηνά να βρεις σπίτι 54 m² στον 5ο όροφο, με ξεχωριστά δωμάτια για τον κάθε συγκάτοικο, σαλονοκουζίνα, μπάνιο, μπαλκόνι, έτοιμα καινούρια ψυγείο, κατάψυξη και ηλεκτρική κουζίνα, πλήρως ανακαινισμένο πριν ένα μόλις χρόνο; Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται ρεύμα, νερό, θέρμανση και internet, κοινόχρηστα δεν έχουμε. Not bad at all θα έλεγα.
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και το δικο μου σπιτι ειναι κατατι πιο ακριβο απο το δικο σου. Αυτο θαχει ως συνεπεια το να μην συνεχισω τις ξενες γλωσσες που θα εκανα αν εμενα Αθηνα. Ολα τα πραγματα εχουν καποιο κοστος.Εμένα είναι το ενοίκιο πολύ ακριβό και θα πρέπει να κόψω απο κάπου αλλού δε γίνεται αλλιώς...
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
ΕΚΠΑ, ΑΣΟΕΕ, νομίζω και ΕΜΠ προσφέρουν μαθήματα ξένων γλωσσών με χαμηλότατες τιμές. Ενδεικτικά εγώ έδωσα 300 ευρώ για proficiency. Ψάξτο, δε χρειάζεται να στερείσαι κάτι ιδιαίτερο, οι φοιτητές έχουν συνήθως κάποιες διευκολύνσεις.Και το δικο μου σπιτι ειναι κατατι πιο ακριβο απο το δικο σου. Αυτο θαχει ως συνεπεια το να μην συνεχισω τις ξενες γλωσσες που θα εκανα αν εμενα Αθηνα. Ολα τα πραγματα εχουν καποιο κοστος.
kritsinaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο Βολο που περασα δεν πιστευω να υπαρχει τετοια δυνατοτητα. Αλλα θα το δω γιατι λατρευω τις ξενες γλωσσες. Ευχαριστω παντωςΕΚΠΑ, ΑΣΟΕΕ, νομίζω και ΕΜΠ προσφέρουν μαθήματα ξένων γλωσσών με χαμηλότατες τιμές. Ενδεικτικά εγώ έδωσα 300 ευρώ για proficiency. Ψάξτο, δε χρειάζεται να στερείσαι κάτι ιδιαίτερο, οι φοιτητές έχουν συνήθως κάποιες διευκολύνσεις.
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΕΚΠΑ, ΑΣΟΕΕ, νομίζω και ΕΜΠ προσφέρουν μαθήματα ξένων γλωσσών με χαμηλότατες τιμές. Ενδεικτικά εγώ έδωσα 300 ευρώ για proficiency. Ψάξτο, δε χρειάζεται να στερείσαι κάτι ιδιαίτερο, οι φοιτητές έχουν συνήθως κάποιες διευκολύνσεις.
300 ευρω για την εξεταση??:!::!::!:
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Guest 272341
Επισκέπτης
Mariosxania
Δραστήριο μέλος
Τι ενοίκιο έχεις?εγω 1100 περιπου υπολογιζω!
Anarki
Διάσημο μέλος
Αν θες 1100 ευρώ το μήνα σαν φοιτήτρια, πόσα θα θες αργότερα που υποτίθεται οτι θα έχεις περισσότερα έξοδα;εγω 1100 περιπου υπολογιζω!
UnSourCeR
Νεοφερμένος
ΕΚΠΑ, ΑΣΟΕΕ, νομίζω και ΕΜΠ προσφέρουν μαθήματα ξένων γλωσσών με χαμηλότατες τιμές. Ενδεικτικά εγώ έδωσα 300 ευρώ για proficiency. Ψάξτο, δε χρειάζεται να στερείσαι κάτι ιδιαίτερο, οι φοιτητές έχουν συνήθως κάποιες διευκολύνσεις.
Θα είμαι φοιτητής από φέτος ΕΜΠ και σκεφτόμουν να ξεκινήσω γερμανικά αλλά με προβλημάτιζε πολύ το κόστος . Αν μπορείς δώσε μας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα γιατί με ενδιαφέρει πολύ :thanks::thanks:
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
zaxosm
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω 1100 περιπου υπολογιζω!
Xριστος και Παναγια........................ Καθε μερα χαβιαρι και σολωμο θα τρως????? Ελεος δηλαδη.........
Αν θες 1100 ευρώ το μήνα σαν φοιτήτρια, πόσα θα θες αργότερα που υποτίθεται οτι θα έχεις περισσότερα έξοδα;
Ε κανα 3χιλιαρο...... και μπορει και να η φτανει κιολας......
giouliii
Νεοφερμένος
Zod
Δραστήριο μέλος
dexter08
Νεοφερμένος
Μια χαρά νορμάλ ποσό μου φαίνονται τα 1100 Και γω 1000-1100 θα παίρνω μάλλον, υπολογίζω σπίτι με ενοίκιο 450-500.
πολλα ειναι τα λεφτα για νοικι..σε ποια περιοχη εισαι?
giouliii
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.