PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Geork7
Νεοφερμένος
Καλύτερα είναι να πάω αυριο στην εγγραφή μόνος ή με φίλο για παρέα; Επειδή το θεωρώ νέο,προσωπικό, ξεκίνημα στην ζωή μου,είπα να μην πάω με γονιό,παρά το γεγονός οτι η μάνα μου ήθελε να έρθει μαζί.
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ετσι θα εχεις και το πλεονεκτημα οτι δεν εισαι τελειως μονος και θα γνωρισεις και κανα δυο παιδια..ηρε
μαρία_πικραλίδα
Νεοφερμένος
GhastaL
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Foivoss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί πρέπει να πάρουμε κάποιον μαζί μας για να κάνουμε κάτι τόσο μα τόσο απλό
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Επειδή οι δικές σου συνθήκες δεν το απαίτησαν, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί σε κάποιον άλλον. Κι εγώ πήγα με τον πατέρα μου διότι ήμουν σε ένα μέρος για πρώτη φορά στη ζωή μου, το τμήμα μου ήταν εκτός πόλης(δεν οδηγώ κιόλας αμάξι) και δεν ήξερα ούτε καν τις στάσεις(τα λεωφορεία σε περιόδους που έχει τελειώσει η εξεταστική και δεν διδάσκονται μαθήματα ελαττώνουν τα δρομολόγια κατά πολύ-τουλάχιστον στη πόλη που ήμουν επειδή το λεωφορείο για την πανεπιστημιούπολη ήταν δωρεάν)... Ας μην επικρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε... Με γονέα μας (θα) πάμε, όχι με όλο το σόι. Και το να έχει κάποιος αναπτυγμένες σχέσεις με την οικογένειά του από πότε τον καθιστά ανίκανο να εγγραφεί μόνος του έχοντας μαζί του και κάποιο συγγενικό (ή φιλικό) πρόσωπο;με την γιαγιά,την θεία και τον ξάδερφο..
ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί πρέπει να πάρουμε κάποιον μαζί μας για να κάνουμε κάτι τόσο μα τόσο απλό
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
τι ακριβώς από τις συνθήκες αυτές δεν είχα εγώ? είμαι από Νάουσα και σπουδάζω Λάρισα, περα από ότι το ξέρεις είναι και εμφανέςΕπειδή οι δικές σου συνθήκες δεν το απαίτησαν, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί σε κάποιον άλλον. Κι εγώ πήγα με τον πατέρα μου διότι ήμουν σε ένα μέρος για πρώτη φορά στη ζωή μου, το τμήμα μου ήταν εκτός πόλης(δεν οδηγώ κιόλας αμάξι) και δεν ήξερα ούτε καν τις στάσεις(τα λεωφορεία σε περιόδους που έχει τελειώσει η εξεταστική και δεν διδάσκονται μαθήματα ελαττώνουν τα δρομολόγια κατά πολύ-τουλάχιστον στη πόλη που ήμουν επειδή το λεωφορείο για την πανεπιστημιούπολη ήταν δωρεάν)... Ας μην επικρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε... Με γονέα μας (θα) πάμε, όχι με όλο το σόι. Και το να έχει κάποιος αναπτυγμένες σχέσεις με την οικογένειά του από πότε τον καθιστά ανίκανο να εγγραφεί μόνος του έχοντας μαζί του και κάποιο συγγενικό (ή φιλικό) πρόσωπο;
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Προφανώς για να μη χρειαστεί, δεν το επέβαλαν οι δικές σου συνθήκες. Για εμένα που χρειάστηκε, (θεωρώ πως) το επέβαλαν οι συνθήκες. So simple.τι ακριβώς από τις συνθήκες αυτές δεν είχα εγώ? είμαι από Νάουσα και σπουδάζω Λάρισα, περα από ότι το ξέρεις είναι και εμφανές
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
μα δεν μπορώ να καταλάβω σε τι ακριβώς χρειάζονται στην διαδικασία της εγγραφής? Ούτε και αυτό με τα αστικά, κάποια στιγμή θα υπήρχε δρομολόγιοΠροφανώς για να μη χρειαστεί, δεν το επέβαλαν οι δικές σου συνθήκες. Για εμένα που χρειάστηκε, (θεωρώ πως) το επέβαλαν οι συνθήκες. So simple.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί είπα πως χρειάζεται στη διαδικασία της εγγραφής; Δεν πρόκειται για αστικό, ένα και μόνο λεωφορείο περνάει(νομίζω σε περιόδους μη εξεταστικής κάθε 3-4 ώρες με καθυστερήσεις και χωρίς να αναφέρονται κάπου-εκ των υστέρων και εμπειρικά τα έμαθα κι εγώ). Πάντως όταν έψαχνα για τη στάση ρωτώντας, πολλά άτομα, μου έκανε εντύπωση μάλιστα, με παρέπεμψαν σε λάθος στάση. Όχι 1 και 2 μόνο...μα δεν μπορώ να καταλάβω σε τι ακριβώς χρειάζονται στην διαδικασία της εγγραφής? Ούτε και αυτό με τα αστικά, κάποια στιγμή θα υπήρχε δρομολόγιο
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Επειδή οι δικές σου συνθήκες δεν το απαίτησαν, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί σε κάποιον άλλον. Κι εγώ πήγα με τον πατέρα μου διότι ήμουν σε ένα μέρος για πρώτη φορά στη ζωή μου, το τμήμα μου ήταν εκτός πόλης(δεν οδηγώ κιόλας αμάξι) και δεν ήξερα ούτε καν τις στάσεις(τα λεωφορεία σε περιόδους που έχει τελειώσει η εξεταστική και δεν διδάσκονται μαθήματα ελαττώνουν τα δρομολόγια κατά πολύ-τουλάχιστον στη πόλη που ήμουν επειδή το λεωφορείο για την πανεπιστημιούπολη ήταν δωρεάν)... Ας μην επικρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε... Με γονέα μας (θα) πάμε, όχι με όλο το σόι. Και το να έχει κάποιος αναπτυγμένες σχέσεις με την οικογένειά του από πότε τον καθιστά ανίκανο να εγγραφεί μόνος του έχοντας μαζί του και κάποιο συγγενικό (ή φιλικό) πρόσωπο;
Το καταλαβαίνω το σκεπτικό "πρώτη φορά μόνος σε καινούρια πόλη", και θα ήθελα έναν από τους γονείς μου να είναι μαζί μου όσο ψάχνω σπίτι ή όσο τακτοποιούμαι ή όσο προσπαθώ να μάθω την πόλη, τα δρομολόγια κλπ. Σίγουρα δεν θα τον ήθελα μαζί μου στην εγγραφή όμως. Να πάμε μαζί μέχρι την στάση του αστικού ξέρω γω, ναι, να ρωτήσουμε μαζί το δρομολόγιο ναι, αλλά θα έμπαινα ολομόναχη στο αστικό και θα κανόνιζα μόνη μου τα της εγγραφής. Το πανεπιστήμιο είναι άσχετο με το πόσο γρήγορα μπορείς να εξοικειωθείς με μια ξένη πόλη. Οι γονείς δεν χωράνε εκεί. Προσωπική άποψη πάντα.
nPb
Επιφανές μέλος
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.