midnightsun
Νεοφερμένος
εγω πηγα και εγγραφηκα με τον πατερα μου... και σας διαβεβαιω οτι οι μισοι εκει περα ηταν με τους γονεις τους! Ο πατερας μου καθησε σε μια γωνια και με περιμενε να τελειωσω...! ουτε γελια υπηρκσαν ουτε τπτ!!!!
κ εγω στην ιδια περιπτωση με σενα ειμαι
ασε που η σχολη μου ειναι 5ωρες μακρια οποτε με τπτ δεν επαιζε να παω μονη μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω πηγα και εγγραφηκα με τον πατερα μου... και σας διαβεβαιω οτι οι μισοι εκει περα ηταν με τους γονεις τους! Ο πατερας μου καθησε σε μια γωνια και με περιμενε να τελειωσω...! ουτε γελια υπηρκσαν ουτε τπτ!!!!
Πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι δεν ήταν κανένας περίεργος εκεί πίσω κρυμμένος να γελάει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Τελικα μαλλον η ιδια συνομοταξια περικυκλωσε την Πανεπιστημιουπολη και τη στηνει στις εγγραφες καθε τμηματος.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Σ εμάς δεν είχε στυλό και σημειωματάριο πάντως.
chris_90
Διάσημο μέλος
anna_md
Δραστήριο μέλος
Εγω πηγα με ενα φιλο μου και να'ναι καλα ενας Δαπιτης που μου εδειξε προς τα που να παω!! Αληθεια τι ωραιοι φακελοι αυτοι που μας εδωσαν... Ειχαν μεσα στυλο και χαρτη και σημειωματαριοοο:eyesup:
Και εμενα μου εδωσαν εναν φακελο απο τη ΔΑΠ...Δεν ειχε στυλο και σημειωματαριο ομως.
caius
Νεοφερμένος
Δεν ειμαι!!! Αλλα δεν ειμαι και κομπλεξικη να εχω προβλημα με αυτο!Πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι δεν ήταν κανένας περίεργος εκεί πίσω κρυμμένος να γελάει;
Nikolol
Νεοφερμένος
εχετε κατι προβληματα παντως... 11 σελιδες διαλογου γιατι θα παει να γραφτει με τν μανα της..
....οτι να ναι.
κοιτα,εμενα αυτο το 8εμα μ απασχολουσε κ γι αυτο ρωτησα τα παιδια..αν τ 8εωρεισ γελοιο,μπορουσες να μην ασχολη8εισ με τ σχολιασμο τ.:thanks:
anna13
Νεοφερμένος
εγω πηγα με την μητερα μου με περιμενε εξω συμπληρωσα τα χαρτια κ μια χαρατελικα nikolol τι εκανες?πηγες για την εγγραφη??Αυτο που σκετομαι οσο περνανε οι μερες και πλησιαζει η μερα της εγγραφης , ειναι αν λεει η δε λεει να παω με τον μπαμπα μου στην εγγραφη..Ο οποιος μπαμπας,ζει κ αναπνεει για τη στιγμη που 8α γραψει την κορη του (δηλ. εμενα) στη νομικη..Απο την αλλη ομως,η εγγραφη 8α ειναι σημειο δικτυωσης και πρωτης επαφης με τους σοιμφητητες μου,κατι που δε 8α μπορω να κανω με τον πατερα μου μαζι!!! εσεις ομως τι 8α κανετε? 8α πατε μονοι σας η με καποιον γονιο???:s
geokan
Νεοφερμένος
Nikolol
Νεοφερμένος
εγω πηγα με την μητερα μου με περιμενε εξω συμπληρωσα τα χαρτια κ μια χαρατελικα nikolol τι εκανες?πηγες για την εγγραφη??
σε ποια σχολη περασες? ναι,πηγα...με τν μπαμπα τλκ!
αλλα τελικα οντως δεν ηταν τοσο σπουδαιο,γτ οι περισσοτεροι ηταν με γονεισ στη γραμματεια! οποτε ολα καλα..
HelenaS.
Νεοφερμένος
η πρωτη φορα που θα μπεις στο πανεπιστημιο θα ειναι σαν αποκαλυψη!καλυτερα ειναι να πηγαινεις η μονος σου η με την παρεα σου κ μετα την εγγραφη να καθεσαι φουαγιε για τον πρωτο φοιτητικο καφε!επισης ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα σου την πεσουν οι παραταξεις οποτε αν δε θες να σε πρηξουν επιεικως καλυτερα να εισαι με την παρεα σου μηπως κ γλιτωσεις!κ τελος ακομα κ αν βγαινεις με τους γονεις σου κ εχετε την καλυτερη σχεση πιστεψε με δε θες να πας την πρωτη μερα μαζι τους στη σχολη σου!α! κ κοσμο εκτος παραταξεων θα γνωρισεις στο πρωτο μαθημα οχι στις εγγραφες!Αυτο που σκετομαι οσο περνανε οι μερες και πλησιαζει η μερα της εγγραφης , ειναι αν λεει η δε λεει να παω με τον μπαμπα μου στην εγγραφη..Ο οποιος μπαμπας,ζει κ αναπνεει για τη στιγμη που 8α γραψει την κορη του (δηλ. εμενα) στη νομικη..Απο την αλλη ομως,η εγγραφη 8α ειναι σημειο δικτυωσης και πρωτης επαφης με τους σοιμφητητες μου,κατι που δε 8α μπορω να κανω με τον πατερα μου μαζι!!! εσεις ομως τι 8α κανετε? 8α πατε μονοι σας η με καποιον γονιο???:s
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
krysta
Νεοφερμένος
midnightsun
Νεοφερμένος
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
οταν πηγα για εγγραφη μου ειπαν οτι κ το εστιατοριο που γινεται η σιτηση ειναι κοντα στο ψυχιατρειο
ποτε πηγες για εγγραφη?
midnightsun
Νεοφερμένος
στις 16τι καλα!
-----------------------------------------
ποτε πηγες για εγγραφη?
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
στις 16
εγω πηγα 28...απο κερκυρα εισαι?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.