aleka1
Νεοφερμένος
Το ερώτημά μου είναι ότι πέρασα πέρυσι στα Ιωάννινα και φέτος στην κρήτη για την εγγραφή τι υπεύθυνη δήλωση να κάνω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale
Δραστήριο μέλος
Θα κάνεις πρώτα τη διαγραφή από τη σχολή των Ιωαννίνων και όταν πας να γραφτείς στη σχολή στη Κρήτη θα σου δώσουν να κάνεις μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είσαι εγγεγραμμένη σε καμία άλλη σχολή. Μαζί με αυτό θα δώσεις και το χαρτί που θα έχεις πάρει από τη προηγούμενη που πιστοποιεί ότι έχεις διαγραφεί!Μόνος ή με γονείς αρκεί να βρεις την άκρη.
Το ερώτημά μου είναι ότι πέρασα πέρυσι στα Ιωάννινα και φέτος στην κρήτη για την εγγραφή τι υπεύθυνη δήλωση να κάνω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manic
Νεοφερμένος
btw εγω περασα πατρα δεν ξερω τπτ και σχεδον κανενα απο εκει εεε λοιπον βρήκα ποιο λεωφοριο παει και την δευτερα θα παω για εγγραφη μονος και λεωφοριο μονος και ολα ΜΟΝΟΣ οχι για να δειξω ποσο γαματος και κουλ ειμαι αλλα για να αποδειξω στον ΕΑΥΤΟ μου οτι μπορω και δεν χρειαζομαι κανενα να μου κρατα το χερι...
Με αυτη μου την κινηση δεν αποκλείω τους γονεις μου απλα τους δειχνω (και νομιζω χαιρονται για αυτο ) οτι θα ειμαι οκ τα επομενα 5+ χρονια που θα μεινω μονος μου
υγ:Τα παραπονα αποτελουν προσωπικες γνωμες και οχι γενικες αληθειες (μην μου παρεξηγηθούν καποιοι/ποιες...)
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι ένα ζήτημα με τον ίδιο σου τον εαυτό
Είναι ανούσιο και μικρό
Υπάρχει όμως και σκοπό έχει να αποδείξει κάτι
Πάρτε τα χαρτιά σας μόνοι, φοβισμένοι και πηγαίνετε
Δε μπορώ να σκεφτώ και πολλά σατανικά σενάρια που μπορούν να συμβούν μ' αυτό
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
κωστακης
Δραστήριο μέλος
οχι με γονεις!
luizab
Νεοφερμένος
RedEye
Νεοφερμένος
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nαι εχεις δικαιο. Εγώ βέβαια θα τους "χρησιμοποιήσω" ώς μεταφορικό μέσο. Θα με πάνε στη σχολή, θα περιμένουν σταμάξι μέχρι να γραφτώ και μετά θα φύγουμε. Αλλωστε και να ήθελα δεν υπήρχε περίπτωση να μπούνε μέσα, λές και είναι η πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο.Κατα την αποψη μου οι φοιτητες πρεπει να πηγαινουν για τισ εγγραφες μονοι τους.εγω πηγα 17 χρονων εκανα εγγραφη μονος μου σε αλλη πολη ,δεν ειναι τιποτα το δυσκολο παιρνεις τρενο-κτελ-αεροπλανο-πλοιο και πας.Καθε εξαμηνο στις εγγραφες βλεπω ατομα 18+ με ολη την οικογενεια απο πισω να κοιτανε και να στελνουν γονεις να ρωτησουν που ειναι το ενα και το αλλο,συμπεριφερονται σαν ακοινωνιτα ,πως 8α γνωρισουν ατομα της ηληκιας τους αμα εχουν ενα λαο απο γονεις και γιαγιαδες απο πισω και στο τελος γινεται και χαμος γιατι παντα καποια οικογενεια θα διαφωνησει και αρχιζουν να τσακονονται μεσα στη μεση της γραμματειας...
lenoOz
Νεοφερμένος
Guest 392017
Δραστήριο μέλος
εφόσον δικαιωματικά μπορεις να πας μόνος ποιος ο λόγος να φέρεισ γονείς μαζι?
Αν το λες για μενα, να σου πω. Απλα ειναι 40+ λεπτα δρομος μεχρι εκει πανω και βαριεμαι να τρεχω μονος μου, οποτε για παρεα. :p
lenoOz
Νεοφερμένος
DimitrisMat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτο που σκετομαι οσο περνανε οι μερες και πλησιαζει η μερα της εγγραφης , ειναι αν λεει η δε λεει να παω με τον μπαμπα μου στην εγγραφη..Ο οποιος μπαμπας,ζει κ αναπνεει για τη στιγμη που 8α γραψει την κορη του (δηλ. εμενα) στη νομικη..Απο την αλλη ομως,η εγγραφη 8α ειναι σημειο δικτυωσης και πρωτης επαφης με τους σοιμφητητες μου,κατι που δε 8α μπορω να κανω με τον πατερα μου μαζι!!! εσεις ομως τι 8α κανετε? 8α πατε μονοι σας η με καποιον γονιο???:s
ε;!;!;
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
έμενα κομοτηνή τόσα χρόνια και δεν έχω συνηθίσει μεγαλουπόλεις όπως η θεσσαλονίκη για αυτό τους πήρα μαζί μου μη χαθώ.
δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να ντρέπεται κάποιος που πάει με τους γονείς στην εγγραφή, εκεί που ήμουν σχεδόν όλοι με τους γονείς τους ήρθαν.
DimitrisMat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ δεν μπορώ να βλέπω να κρατάνε πανό στον απέναντι δρόμο ''ΠΕΡΑΣΕ Ο ΓΙΟΣ/ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΦΧΨΩ ΣΧΟΛΗ''.
sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ δεν μπορώ να βλέπω να κρατάνε πανό στον απέναντι δρόμο ''ΠΕΡΑΣΕ Ο ΓΙΟΣ/ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΦΧΨΩ ΣΧΟΛΗ''.
Πολυ σπαστικο ...
miv
Επιφανές μέλος
πήγα με τους γονείς μου εγώ
έμενα κομοτηνή τόσα χρόνια και δεν έχω συνηθίσει μεγαλουπόλεις όπως η θεσσαλονίκη για αυτό τους πήρα μαζί μου μη χαθώ.
δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να ντρέπεται κάποιος που πάει με τους γονείς στην εγγραφή, εκεί που ήμουν σχεδόν όλοι με τους γονείς τους ήρθαν.
Γιατί περπατάς και γελάνε από πίσω σου και να σου πω μεταξύ μας, ειδικά αν εισαι αγόρι, γελάνε και με το δίκιο τους. Με όλο το σεβασμό...
Δεν υπάρχει κανένας τυπικός λόγος "να σε γράψουν" στη σχολή σου, ακόμη κι αν δεν έχεις κλείσει τα 18. Μπορώ να θεωρήσω φυσιολογικο να σε πάνε στην πόλη που πέρασες, να σου βρούνε σπίτι (μιας και λογικά ειναι πιο "του κυκλώματος" από σένα λόγω ηλικίας) και να κάνουν τα σχετικά κοννέ, ΑΝΤΕ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ, να σε πάνε με το αμάξι στη σχολή, αλλά όχι και να σε γράψουνε...Ούτως ή άλλως, για Πανεπιστημιούπολη απ'τον Ευαγγελισμό περνάνε 150 λεωφορεία, δεν καταλαβαίνω γιατι κάποιος να βαριέται να πάει κι ακόμη περισσότερο, γιατί να πάει με τον πατέρα του ή τη μάνα του και όχι με δυο κολλητούς του ή έστω το μεγάλο του αδερφό/ξάδερφο. Σε δυο χρόνια που θα πάτε σε κάνα Λονδίνο με το Erasmus, θα πάρετε μαζί και τη μαμά σας;
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Θα συμφωνησω εν μερη...αλλα,αλλο να μενεις Αθηνα και αλλο να μενεις επαρχια ρε Μιχαλη.Το παιδι δεν εχει μαθει στους ρυθμους της μεγαλουπολης,στη Κομοτηνη μενει.Γιατί περπατάς και γελάνε από πίσω σου και να σου πω μεταξύ μας, ειδικά αν εισαι αγόρι, γελάνε και με το δίκιο τους. Με όλο το σεβασμό...
Δεν υπάρχει κανένας τυπικός λόγος "να σε γράψουν" στη σχολή σου, ακόμη κι αν δεν έχεις κλείσει τα 18. Μπορώ να θεωρήσω φυσιολογικο να σε πάνε στην πόλη που πέρασες, να σου βρούνε σπίτι (μιας και λογικά ειναι πιο "του κυκλώματος" από σένα λόγω ηλικίας) και να κάνουν τα σχετικά κοννέ, ΑΝΤΕ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ, να σε πάνε με το αμάξι στη σχολή, αλλά όχι και να σε γράψουνε...Ούτως ή άλλως, για Πανεπιστημιούπολη απ'τον Ευαγγελισμό περνάνε 150 λεωφορεία, δεν καταλαβαίνω γιατι κάποιος να βαριέται να πάει κι ακόμη περισσότερο, γιατί να πάει με τον πατέρα του ή τη μάνα του και όχι με δυο κολλητούς του ή έστω το μεγάλο του αδερφό/ξάδερφο. Σε δυο χρόνια που θα πάτε σε κάνα Λονδίνο με το Erasmus, θα πάρετε μαζί και τη μαμά σας;
miv
Επιφανές μέλος
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Eδω συμφωνω,καποτε θα πρεπει ολοι μας να απογαλακτιστουμε.Ε καλά σ'αυτο εντάξει, πάο πάσο. Αλλά αν υπάρχει περιπτωση να το αποφύγεις, καλύτερα να το κάνεις μονος σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.