hale
Δραστήριο μέλος
Οπως λέει και το τραγούδι, σε όσους αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε.....Αν πάτε με γονείς θα πέσει δούλεμα πίσω από την πάτη σας. Σας το λέω να το ξέρετε. Καλύτερα να πάτε μόνοι σας ή με κάποιο φίλο σας αν δεν θλελετα να πάτε μόνοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος
Εγώ αναγκαστικά θα πάω με τον πατέρα μου (πέρασα Κρήτη και μένω Αθήνα)
Οπως λέει και το τραγούδι, σε όσους αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε.....
:iagree:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marion1
Νεοφερμένος
mikrorani
Νεοφερμένος
και να με κοροιδεψουν ΝΑΑΑΑΑΑΑ
τουλαχιστον θα ξερω πως θα παω και πως θα γυρισω απ τη σχολη!χεχε
Χαρουλα*
Νεοφερμένος
Ασε παιδι μου τον πατερουλη σου να καμαρωσει... τι σε νοιαζει τι θα πουν ορισμενοι (αν πουν), μπροστα στη χαρα που θα δωσεις σ εναν αγαπημενο σου που σε τελευταια αναλυση το δικαιουται! Μην ξεχνατε οτι ολο "αυτο" οι γονεις σας το ζουν μαζι σας. Και στις λυπες σας και στις χαρες σας αυτοι ειναι διπλα σας! Καλη τυχη!
Zod
Δραστήριο μέλος
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Φιλε μου αφου μενεις Ορεστιαδα γιατι δηλωσες ιατρικη στα Γιαννενα και οχι στην Αλεξανδρουπολη που ειναι πιο κοντα,για να μην χρειαστει να τρεχεις;Εγώ θα πάω με τον πατέρα μου. Αφού μένω Ορεστιάδα και τα Γιάννενα είναι καμιά 700++ χιλιόμετρα μακριά. Στην τελική, θα πάρω μετεγγραφή οπότε σιγά που θα κλαίω κιόλας αν φάω κορόιδεμα
ΥΓ:μονος μου θα παω...
Darkness
Περιβόητο μέλος
Καημενο παιδι..! Κανεις δεν θελει να ερθει μαζι σου ε??Περυσι ειχα παει με εναν ξαδερφο μου Λαρισαιο, μιας και δεν ηξερα καλα-καλα πως πανε στη σχολη (και δεν ειχα και προθεση να την παρακολουθησω).
Φετος μονος, καταμονος θα παω.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως δεν είχα φέρει μόνο γω γονείς...είχε πολλούς.
Φέτος θα πάω μόνη. :p
Athinoul@91
Δραστήριο μέλος
βρε civilara σκεψου το λογικα. πως ειναι δυνατον ενα παιδι 17-18 χρονων μονο του στην κερκυρα ή και σε οποιαδηποτε αλλη πολη,που δεν εχει ξαναπαει ποτε. και τι θα κανει δηλαδη θα τραβολογαει τους φιλους του για να μην το κοροιδευουν που παει με το γονιο? εξαλλου οι γονεις ειναι απαραιτητοι σε τετοιες περιπτωσεις, ειτε για να σε βοηθησουν με εγγραφα αλλα και με το σπιτι που θα επιλεξεις. ο μπαμπακιας ή ο μαμακιας δεν φαινεται απο αυτο!!! και να σου πω κατι ουτε που με ενδιαφερει πως θα με αποκαλεσουν. απο εκει φαινεται η ανωριμοτητα του καθενος και το αν θα αξιζε να τον κανεις παρεα.Αν πάτε με γονείς θα πέσει δούλεμα πίσω από την πάτη σας. Σας το λέω να το ξέρετε. Καλύτερα να πάτε μόνοι σας ή με κάποιο φίλο σας αν δεν θλελετα να πάτε μόνοι.
ntinoula
Νεοφερμένος
:iagree: κι εγω με τη μανα μου 8α παω..κ αδιαφορω εντελως για το τι 8α πουν..βρε civilara σκεψου το λογικα. πως ειναι δυνατον ενα παιδι 17-18 χρονων μονο του στην κερκυρα ή και σε οποιαδηποτε αλλη πολη,που δεν εχει ξαναπαει ποτε. και τι θα κανει δηλαδη θα τραβολογαει τους φιλους του για να μην το κοροιδευουν που παει με το γονιο? εξαλλου οι γονεις ειναι απαραιτητοι σε τετοιες περιπτωσεις, ειτε για να σε βοηθησουν με εγγραφα αλλα και με το σπιτι που θα επιλεξεις. ο μπαμπακιας ή ο μαμακιας δεν φαινεται απο αυτο!!! και να σου πω κατι ουτε που με ενδιαφερει πως θα με αποκαλεσουν. απο εκει φαινεται η ανωριμοτητα του καθενος και το αν θα αξιζε να τον κανεις παρεα.
-----------------------------------------
χαχα...εγω περασα πατρα κ μενω α8ηνα.το αντι8ετο...σιγα και και γω με τν πατερα μου θα παω(μενω πατρα και περασα αθηνα) ο οποιος ξερει και τους δρομους της αθηνας!μη χαθουμε κιολα!
και να με κοροιδεψουν ΝΑΑΑΑΑΑΑ
τουλαχιστον θα ξερω πως θα παω και πως θα γυρισω απ τη σχολη!χεχε
Μιχάλης9867
Πολύ δραστήριο μέλος
μονο και μονο γ αυτον τον λογο δηλαδη,
αλλα ειλικρινα νομιζω οτι μαμακιας αξιζει να αποκαλειται αυτος που τρωει ασκοπα τα λεσφτα των γονιων,,,,
spystou
Νεοφερμένος
.:aLeX:.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο μονος λογος που θα τον παρω μαζι μου μεχρι εκει ειναι πως δεν ξερω καθολου απο Αθηνα και θα χανομουν μονος.
Πειτε με κομπλεξικο, πειτε με οπως θελετε, κραξιμο δεν εχω μαθει στη ζωη μου να τρωω και να μενω απραγος.Ισως οφειλεται και στο γεγονος οτι μεγαλωσα σε σχετικα μικρη κοινωνια και μπορουσα να τα βγαλω περα μονος μου.Ενω στην Αθηνα ειναι διαφορετικα οταν δεν εχεις ακομα μεγαλες παρεες.
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
efim18
Νεοφερμένος
νομικη αθηνας θα πας? αν ναι κ γω μαζι σου θα ειμαι!
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
xotico_girl
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.