PolySol
Δραστήριο μέλος
Έτσι είναι!χαχαχ ε τοτε ας τον παρει μαζι του κριμας ειναι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άσε που μετά θα 'χω και ξενάγηση στη σχολή χωρίς να πέσω στην ανάγκη κανενός!!!χαχαχα οχι καλε..αν δεν τον θελει ετσι θα ναι και οι δυο ευχαριστημενοιο μπαμπασ του θα αναπολησει τα φοιτητικα του χρονια και ο γιοσ θα γραφτει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μια απ' τα ίδια κι εμείς! Αλλά εγώ τον ήθελα τον μπαμπά μου δίπλα μου στην πρώτη μου μέρα στο πανεπιστήμιο. Αυτός είναι χαζομπαμπάς κι εγώ χαζοκόρη; Ε, κάπως έτσι!Η απάντηση του μπαμπά μου όταν τον ρώτησα αν θα πάμε μαζί στην εγγραφή:
????Φυσικά! Δε θα πάω τη μοναχοκόρη μου στην εγγραφή για το πανεπιστήμιο;;;
Α μωρέ χαζομπαμπάδες Μια χαρά παίρνουν και αυτοί οι γονείς με το να πάνε να μας "γράψουν" (όπως στο δημοτικό). Τόσα βάσανα, δώστε τους μωρέ μια χαρά !
olina11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Aλλο η πρωτη μερα στο γυμνασιο,λυκειο,να πας να επικυρωσεις κατι κ αλλο π.χ η πρωτη μερα στο πανεπιστημιο!Για καποιους ειναι πολυ σημαντικο να το μοιραστεις με καποιον....Και ενηλικιωνεσαι οταν ξερεις να μοιραζεσαι σημαντικες στιγμες με τους ανθρωπους που αγαπας,απαλλαγμενος απο κομπλεξ κ τασεις δηθεν ανεξαρτητοποιησης!η δικη μου γνωμη ειναι η εξης: καποια πραγματα στην ζωη σου οπως να πας πρωτη μερα στο γυμνασιο,λυκειο, στο πανεποστημιο, οταν βγουν οι βασεις η οι βαθμοι, για καποια χαρτια καπου και γενικα σε τετοιου ειδους καταστασεις ειναι πολυ καλυτερο να τις ζεις μονος σου....ετσι μεγαλωνεις και γινεσαι ανεξαρτητος...οσο δυσκολο και αν φανταζει σε μερικους ετσι ενηλικιωνομαστε....πρεπει να τα μαθουμε καλως η κακως!!!!!!!
PolySol
Δραστήριο μέλος
Στο "ανάγκη" ξέχασες να βάλεις και λίγο κοκκινάκι!Άσε που μετά θα 'χω και ξενάγηση στη σχολή χωρίς να πέσω στην ανάγκη κανενός!!!
olina11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aλλο η πρωτη μερα στο γυμνασιο,λυκειο,να πας να επικυρωσεις κατι κ αλλο π.χ η πρωτη μερα στο πανεπιστημιο!Για καποιους ειναι πολυ σημαντικο να το μοιραστεις με καποιον....Και ενηλικιωνεσαι οταν ξερεις να μοιραζεσαι σημαντικες στιγμες με τους ανθρωπους που αγαπας,απαλλαγμενος απο κομπλεξ κ τασεις δηθεν ανεξαρτητοποιησης!
συμφωνω σε αυτο που λες....απλα το λεω γιατι ειδα πολλα φετος και ειδικα στις πανελληνιες....οκ ρε παιδια δεν γιναμε και θεοι αλλα 18 χρονων ειμαστε....μπορουμε να αντιμετωπισουμε μονοι και τις πανελληνιες και το πανεπιστημιο!!!!προσωπικα αυτο που εγινε στο σχολειο μας με καποιους γονεις απο εξω ενω γραφαμε το περιμενω και στο πανεπιστημιο απο μερικους...επισης ομως προσδοκω και το ιδιο δουλεμα που φαγανε τοτε
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Ok,αναφερεσαι σε καποιες ακραιες περιπτωσεις...Εκει τιθεται θεμα απογαλακτισμου,οχι ανεξαρτητοποιησης!συμφωνω σε αυτο που λες....απλα το λεω γιατι ειδα πολλα φετος και ειδικα στις πανελληνιες....οκ ρε παιδια δεν γιναμε και θεοι αλλα 18 χρονων ειμαστε....μπορουμε να αντιμετωπισουμε μονοι και τις πανελληνιες και το πανεπιστημιο!!!!προσωπικα αυτο που εγινε στο σχολειο μας με καποιους γονεις απο εξω ενω γραφαμε το περιμενω και στο πανεπιστημιο απο μερικους...επισης ομως προσδοκω και το ιδιο δουλεμα που φαγανε τοτε
McConkey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λογικό είναι οι γονείς να πηγαίνουν με τα παιδιά τους την πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο ούτε ωριμάζεις αν πας μόνος σου ούτε εισαί μπέμπης αν δε πας
Normal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mea Culpa, παράλειψίς μου! (αναγκη)Στο "ανάγκη" ξέχασες να βάλεις και λίγο κοκκινάκι!
PolySol
Δραστήριο μέλος
Χαχαχα!Τώρα είσαι σωστός!Mea Culpa, παράλειψίς μου! (αναγκη)
αιθερόλαμνος
Νεοφερμένος
αυτό λογικά σημαίνει ότι αν πας με αλλα άτομα μαζι στις εγγραφες θα κάνεις λιγοτερες γνωριμίες από ό,τι αν ήσουν μόνος... πιστεύω..
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
McConkey
Εκκολαπτόμενο μέλος
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
Πήγα μόνη μου... και ήμουν η μοναδική.
Τα ίδια. Γνώρισα και 2 άτομα (συμφοιτητές δηλαδή) και την κοπάνησα αμέσως μετά γιατί νευρίασα.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Γιατί νευρίασες?Τα ίδια. Γνώρισα και 2 άτομα (συμφοιτητές δηλαδή) και την κοπάνησα αμέσως μετά γιατί νευρίασα.
Guest 278211
Επισκέπτης
Γιατί νευρίασες?
Γιατί δε μας άφησαν οι των παρατάξεων να μιλήσουμε οι πρωτοετείς μεταξύ μας, να γνωριστούμε! Χώνονταν μέσα στη μέση!
georgia.94
Δραστήριο μέλος
stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος
για την εγγραφη πηγατε μονοι σας ή με κανεναν γονεα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.