GhastaL
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όταν κάποιος πάει σε άλλη πόλη και ίσα που ξέρει πού βρίσκεται το πανεπιστήμιο και δεν έχει κανένα γνωστό, λογικό είναι να θέλει μία υποστήριξη. Μην τρελαθούμε κιόλας με όλους τους "18άρηδες" που μαζευτήκαμε. Ήμαρτον.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GhastaL
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνώ. Εγώ βέβαια θα πάω μόνος μου, αλλά ξέρω και το πανεπιστήμιο πού βρίσκεται, και έχω έτοιμο το σπίτι μου. "12χρονα" είναι αυτά που έχουν ακόμη κόλλημα με το να τους βλέπουν μαζί με τον πατέρα και τη μητέρα τους. Έχετε δει κανέναν 26άρη να αποφεύγει τους γονείς του για ένα διαδικαστικό θέμα; Σημειωτέον, ότι το πανεπιστήμιο την ημέρα της εγγραφής δεν είναι cafe-bar!!!Να κάνω μία ερώτηση; Γιατί θεωρείτε τα άτομα που πηγαίνουν με τους γονείς τους για εγγραφή "12χρονα"; Είστε λίγο υπερβολικοί ή μου φαίνεται;
Όταν κάποιος πάει σε άλλη πόλη και ίσα που ξέρει πού βρίσκεται το πανεπιστήμιο και δεν έχει κανένα γνωστό, λογικό είναι να θέλει μία υποστήριξη. Μην τρελαθούμε κιόλας με όλους τους "18άρηδες" που μαζευτήκαμε. Ήμαρτον.
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι σχολες αν δε κανω λαθος ειναι σαφεστατες με τα χαρτια που ειναι απαραιτητα με τη εγγραφη...εκει ναι να βοηθησουν οι γονεις να μας πουν απο που θα τα βρουμε καποια χαρτια και τα σχετικα....μετα αμα συγκεντρωσουμε τα χαρτια παμε στην σχολη και κανουμε μονοι μας την εγγραφη..και θα βοηθησει (ελπιζω) και η γραμματεια ...μια εγγραφη ειναι δεν θα ερθει και το τελος του κοσμου!!! Αν εισαι σε μια πολη που δεν εχεις ξαναπαει ευκαιρια ειναι να πας και μονος σου και να μαθεις.....
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αναληψη ευθυνων δεν φαινεται στην εγγραφη αλλα στα χρονια που θα ακολουθησουν καθως ο καθενας θα εχει την ευθυνη του εαυτου του!!!
DrHouse
Διάσημο μέλος
Φυσικα ηρθε και η μητερα μου,για ψυχολογικη υποστηριξη,μιας και η διαδικασια ηταν αρκετα ψυχοφθορα και δυσκολη.
Ειπα να παρω τηλεφωνο και το 112 να με βοηθησει,αλλα μετα ηρθε μια μπλε.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Εγω,κατα την αφιξη μου στην σχολη για εγγραφη.
Φυσικα ηρθε και η μητερα μου,για ψυχολογικη υποστηριξη,μιας και η διαδικασια ηταν αρκετα ψυχοφθορα και δυσκολη.
Ειπα να παρω τηλεφωνο και το 112 να με βοηθησει,αλλα μετα ηρθε μια μπλε.
Οι τυποι αριστερα και δεξιά... τουαλέτα δεν έχουν σπίτι τους;
Εγώ θα πάω μόνος μάλλον, ή για την ακρίβεια με ένα τσούρμο Κνίτες να με ακολουθούν.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Οι τυποι αριστερα κα δεξιά... τουαλέτα δεν έχουν σπίτι τους;
Οπως οι σκυλοι κατουρανε ωστε να ορισουν την περιοχη τους,ετσι κανουνε και αυτοι
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Ή μήπως έπρεπε να πάω μόνη μου να βρω και το σπίτι που εκείνοι θα πληρώνουν, για να αποδείξω πόσο μεγάλη είμαι;
papas
Διάσημο μέλος
Ούτε γονείς, ούτε φίλοι, ούτε κομματόσκυλα να μου πρίζουν την περίοδο.
paterasyp
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην πράξη η διακριτική παρουσία ενός γονέα που έχει περάσει στο παρελθόν από το πανεπιστήμιο , είναι εγγύηση ότι θα κάνετε την εγγραφή σας και θα τελειώσετε γρήγορα χωρίς να σας πουλάνε εξυπηρέτηση και πολιτικό καμάκι τα κομματόσκυλα .
Στο κάτω - κάτω μπορείτε να ευχαριστηθείτε αυτήν την μέρα όπως θέλετε εσείς , γνωρίζοντας τον χώρο , χωρίς ενοχλητικούς τύπους .
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Χθες που πήγα ήταν 100 μανάδες εκεί, τα παπάρια μας πρήξανε. Και κάνε αυτό, και μπες μπροστά, και δες τα στοιχεία σου, και άλλες μανάδες βγάζανε φωτογραφίες τα παιδιά τους την ώρα που συμπλήρωναν τα στοιχεία... Τραγικό!!
Εγώ με φίλους πήγα, και στην ουρά για να καταθέσουμε τα χαρτιά μας, γνωριστήκαμε με παιδιά και πιάσαμε κουβέντα για πόση ώρα και ανταλλάξαμε και facebook (οχι, δεν ήταν παιδιά απο παρατάξεις)
Δηλαδή όταν θα πάτε στρατό, με την μάνα σας θα πάτε πάλι;
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
paterasyp
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι πατεράδες συνήθως ιδιαίτερα αν έχουν περάσει από τον χώρο στο παρελθόν , έχουν τον τρόπο να είναι παρόντες - απόντες ώστε να είσαστε ήσυχοι .
Τώρα γιά τους σιτεμένους που κριτικάρουν τους πρωτοετείς και τους λίγο μεγαλύτερους , είδαμε με τι επιτυχία διαχειρίστηκαν οι ίδιοι το πανεπιστήμιο ώστε να είναι σήμερα σε αυτό το ψηλό επίπεδο .
challenger
Επιφανές μέλος
Και αυτό δεν νομίζω ότι είναι κάτι καινούριο...
Επίσης κανονικά δεν έχουν κάποια αρμοδιότητα στον χώρο της σχολής, όπως προκύπτει από τον κανονισμό...
euaggelia86011
Νεοφερμένος
Εδω ο κοσμος καιγετε και η γρια χτενιζεται
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.