Guest 209912
Επισκέπτης
Μαθηματικά - Άσπρο
Πληροφορική - Κίτρινο
Φυσική - Σκούρο πράσινο
Χημεία - Θαλασσί
Βιολογία - Ανοιχτό πράσινο
Οικονομικά - Πορτοκαλί
Πολυτεχνίτες - Καφέ
Συνδυάζετε ποτέ ονόματα με χρώματα, ή μόνο εγώ κάνω τέτοιες άκυρες σκέψεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lkjhgfdsa
Δραστήριο μέλος
πχ
ΝΔ - Καφέ του σκατού
ΠΑΣΟΚ - Καφεπράσινο του σκατού, αφού έχεις φάει χόρτα
ΣΥΡΙΖΑ - Καφεκόκκινο του σκατού με "επαναστατική" νότα
ΧΑ - όχι μόνο καφέ του σκατού, δυστυχώς τα μυρίζω κιόλας
κοκ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
presvis
Εκκολαπτόμενο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Ρυζόγαλο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν το έχω κάνει ποτέ.
me neither...
Guest 209912
Επισκέπτης
Και εγω το κανω μερικές φορες,με λέξεις,ονόματα ακομα και με τραγούδια ή επισης μου τυγχαινει να συνδυάζω τραγούδια με συγκεκριμένες εικόνες. Και βασικα υπάρχει όνομα γι'αυτο το φαινόμενο και λέγεται συναισθησία https://el.m.wikipedia.org/wiki/Συναισθησία
LSD βλέπω, αυτισμός, Asperger's ώραία πράγματα
methexys
Τιμώμενο Μέλος
LSD βλέπω, αυτισμός, Asperger's ώραία πράγματα
Aμε Βεβαια λογικα θα πρεπει να ειναι πολυ εντονο το φαινομενο για να πεις οτι έχεις συναισθησια μαλλον. Ισως σε λογικά πλαισια να ειναι φυσιολογικο. Ας μας φωτισει καποιος αν ξερει
lkjhgfdsa
Δραστήριο μέλος
Όχι, αυτό δεν είναι συναισθησία.Και βασικα υπάρχει όνομα γι'αυτο το φαινόμενο και λέγεται συναισθησία https://el.m.wikipedia.org/wiki/Συναισθησία
Οι συναισθητικοί, δεν κάνουν απλά μια σύνδεση, πραγματικά λαμβάνουν το ερέθισμα. Δηλαδή, ένας συναισθητικός που μετατρέπει τους ήχους σε χρώματα, πραγματικά ακούει ήχους και ΒΛΕΠΕΙ, ασυναίσθητα, συγκεκριμένα χρώματα. Αυτό, μάλιστα, στη συγκεκριμένη περίπτωση, τους κάνει να ξεχωρίσουν τις νότες οπτικά και τους βοηθά στη μουσική και στο τραγούδι.
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ αυτό το κάνω με τα κόμματα.
πχ
ΝΔ - Καφέ του σκατού
ΠΑΣΟΚ - Καφεπράσινο του σκατού, αφού έχεις φάει χόρτα
ΣΥΡΙΖΑ - Καφεκόκκινο του σκατού με "επαναστατική" νότα
ΧΑ - όχι μόνο καφέ του σκατού, δυστυχώς τα μυρίζω κιόλας
κοκ
ΚΝΕ - Κόκκινο της αιμορροΐδας. They are a pain in the ass.
Εγώ πάλι έχω δώσει χρώματα στα μαθήματα της σχολής. Η Ανατομία είναι κόκκινο (επειδή φτύνω αίμα για να το περάσω), η Ιστολογία/Εμβρυολογία πράσινο (του εμετού), η Βιοχημεία κίτρινο (του χρυσού), η Βιολογία/Γενετική μοβ (από το βιβλίο της Γ' λυκείου), η φυσιολογία μπλε (γιατί μπλε ήταν ο πρώτος τόμος του βιβλίου που πήρα).
lkjhgfdsa
Δραστήριο μέλος
Αυτό δεν είναι κακό.They are a pain in the ass.
Πυρηνικά απόβλητα τρως;πράσινο (του εμετού)
Guest 209912
Επισκέπτης
ΚΝΕ - Κόκκινο της αιμορροΐδας. They are a pain in the ass.
Ή γιατί σφίγγονται πολύ αλλά δεν τους βγαίνει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.