Με απόφαση δικαστηρίου: Απαγορεύεται να χτυπούν οι καμπάνες των εκκλησιών, τις ώρες κοινής ησυχίας

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,195 μηνύματα.
...μπροστα με φορα προς την κολαση...
Ποιο θα είναι το επόμενο διαβολικής καταστροφής θέμα σου; Να σου δώσω ιδέα; Αυτά τα τεστ για καρκίνο εντέρου που τα μοιράζουν δωρεάν δεν σου φαίνονται σατανικά;

1729954599941.png

iminspain

Δραστήριο μέλος

Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 617 μηνύματα.
Ο κόσμος τρελάθηκε...και δυστηχώς ήρθε η ώρα να διαλέξουμε στρατόπεδο...
Η αρχή της καταστροφής συνεχείζεται φυσικά αφού δεν κάνουμε κάτι για να το αποτρέψουμε...
Δείτε αυτό το θέμα...

Με απόφαση δικαστηρίου: Απαγορεύεται να χτυπούν οι καμπάνες των εκκλησιών, τις ώρες κοινής ησυχίας - Πρόστιμο για κάθε χτύπο https://www.messinialive.gr/apofasi...es-koinis-isychias-prostimo-gia-kathe-chtypo/

Ξαφνικά ενοχλήθηκαν κάποιοι και θέλουν σιγά σιγά να αφαιρεθεί και ο ήχος της καμπάνας στις εκκλησίες...Ο θρησκευτικός ήχος που υπάρχει τόσα χρόνια ξαφνικά αποφασίζουν να αφαιρεθεί έτσι επειδή δεν τους αρέσει...
Διαφορετικά πρόστιμο...
Όποιος ενοχλείτε να επιστρέψει στην χώρα του ή να κόψει τα αυτιά του!
Δεν είναι έυκολο αλλά πρέπει να αντιδράσουμε και να μην γίνει σε καμία περίπτωση...
Κρίμα και είσαι 18 χρόνων μόνο...

Δεν καταλαβαίνεις ότι η εκκλησία ή οποιαδήποτε θρησκεία δεν είναι ανώτερη από τους πολίτες και το κράτος. Από τη στιγμή που υπάρχουν εκκλησίες σε (πυκνο)κατοικημένες περιοχές, όχι μόνο στις ώρες κοινής ησυχίας, αλλά γενικώς δε θα έπρεπε να χτυπά αυτή η καμπάνα με τα μεγάφωνα να μας κωφανει

Επίσης, από το ύφος του ποστ, βλέπω vibes ατόμου που ακολουθα πίστα άτομα σαν τους Andrew Tate, Donald Trump, Charlie Kirk και όλα αυτά τα (συγνώμη για την έκφραση) σκουπίδια που προωθούν το μίσος σαν ατζέντα τους

Giorgkalo

Νεοφερμένος

Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Ποιο θα είναι το επόμενο διαβολικής καταστροφής θέμα σου; Να σου δώσω ιδέα; Αυτά τα τεστ για καρκίνο εντέρου που τα μοιράζουν δωρεάν δεν σου φαίνονται σατανικά;

Καλα καλα κοροιδευε εσυ κ.Δια...
Ο καθενας οτι μπορει κανει...

iminspain

Δραστήριο μέλος

Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 617 μηνύματα.

Αυτά τουλάχιστον δεν έχουν τσιπακια όπως τα εμβόλια που μας ανάγκασε ο Μητσοτάκης να κάνουμε :crazy::crazy::crazy:

Giorgkalo

Νεοφερμένος

Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Αυτά τουλάχιστον δεν έχουν τσιπακια όπως τα εμβόλια που μας ανάγκασε ο Μητσοτάκης να κάνουμε :crazy::crazy::crazy:
Δεν το ξερεις αυτο...εσυ το ελπιζεις😉
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κρίμα και είσαι 18 χρόνων μόνο...

Δεν καταλαβαίνεις ότι η εκκλησία ή οποιαδήποτε θρησκεία δεν είναι ανώτερη από τους πολίτες και το κράτος. Από τη στιγμή που υπάρχουν εκκλησίες σε (πυκνο)κατοικημένες περιοχές, όχι μόνο στις ώρες κοινής ησυχίας, αλλά γενικώς δε θα έπρεπε να χτυπά αυτή η καμπάνα με τα μεγάφωνα να μας κωφανει

Επίσης, από το ύφος του ποστ, βλέπω vibes ατόμου που ακολουθα πίστα άτομα σαν τους Andrew Tate, Donald Trump, Charlie Kirk και όλα αυτά τα (συγνώμη για την έκφραση) σκουπίδια που προωθούν το μίσος σαν ατζέντα τους
Πιστεψε με ουτε καταλαβα τι ειπες...
Οσο για τα vibes καλα κανω...γιατι η σταση σας μας φερνει στο σημειο της καταστροφης...Αυτη η σταση που ειστε οκ με οτι βλακεια ανακοινωνουν οι "σωστοι"...
Δεν μπορω να πεισω τα κολλημενα μυαλα που δεν θελουν να καταλαβουν....ειμαι εδω για αυτους που καταλαβαινουν και βλεπουν την σωστη πλευρα...λιγοι αλλα αξιζει εστω και για τους λιγους...

iminspain

Δραστήριο μέλος

Οπότε αναιρείς τις γνώσεις χιλιάδων καθηγητων, ειδικά της dr Katarin Karikó και του dr Drew Weissman οι οποίοι πέρσι βραβεύτηκαν με Νομπέλ Φυσιολογίας και Ιατρικής, αλλά ταυτόχρονα και όλους τους επιστήμονες ιατρούς, φαρμακολογους, βιολόγους, χημικούς αλλά και τους φοιτητές των αντίστοιχων σχολών, επειδή κάποιοι επιτήδειοι σας λένε αρλουμπες :clapup:

Αν όντως τα πιστεύεις σοβαρά και είσαι σε τέτοια σχολή, σε παρακαλώ ειλικρινά, ΦΥΓΕ. Είσαι επικίνδυνος για την επιστήμη αν είσαι εκεί

Πιστεψε με ουτε καταλαβα τι ειπες...
Οσο για τα vibes καλα κανω...γιατι η σταση σας μας φερνει στο σημειο της καταστροφης...Αυτη η σταση που ειστε οκ με οτι βλακεια ανακοινωνουν οι "σωστοι"...
Δεν μπορω να πεισω τα κολλημενα μυαλα που δεν θελουν να καταλαβουν....ειμαι εδω για αυτους που καταλαβαινουν και βλεπουν την σωστη πλευρα...λιγοι αλλα αξιζει εστω και για τους λιγους...
Το ότι η εκκλησία δεν θα έπρεπε να είναι ίση με το κράτος το καταλαβαίνεις? Ή είσαι τόσο κολλημένος?

Giorgkalo

Νεοφερμένος

Οπότε αναιρείς τις γνώσεις χιλιάδων καθηγητων, ειδικά της dr Katarin Karikó και του dr Drew Weissman οι οποίοι πέρσι βραβεύτηκαν με Νομπέλ Φυσιολογίας και Ιατρικής, αλλά ταυτόχρονα και όλους τους επιστήμονες ιατρούς, φαρμακολογους, βιολόγους, χημικούς αλλά και τους φοιτητές των αντίστοιχων σχολών, επειδή κάποιοι επιτήδειοι σας λένε αρλουμπες :clapup:

Αν όντως τα πιστεύεις σοβαρά και είσαι σε τέτοια σχολή, σε παρακαλώ ειλικρινά, ΦΥΓΕ. Είσαι επικίνδυνος για την επιστήμη αν είσαι εκεί

Το ότι η εκκλησία δεν θα έπρεπε να είναι ίση με το κράτος το καταλαβαίνεις? Ή είσαι τόσο κολλημένος?
Δεν θα παω το θεμα στον covid και στα εμβολια γιατι η συζητηση μας θα τελιωσει στα 80 μας...και ομως ναι πιστευω οτι τα εμβολια ηταν παγιδα και αυτο φενεται σιγα σιγα με τους θανατους...Δυστυχως πολλοι και απο την οικογενεια μου αναγκαατηκαν να κανουν εμβολια γιατι επεσαν απειλες...οτι θα κοπουν συνταξεις κλπ...για πειτε μου τωρα εσεις οι διορατικοι...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΒΟΛΙΟ;;;; ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ;;; Τι εχετε να πειτε για αυτο; δεν ειναι δικαιωμα μου να μην θελω το εμβολιο; πρεπει η "δημοκρατια" να σε αφησει να πεθανεις απο την πεινα επειδη εισαι ανεμβολιαστος;;;

Οχι δεν ειμαι σε τετοια σχολη...
Ο γιατρος πρεπει να βοηθαει τον κοσμο οχι να τον παραπλανει για τα συμφεροντα του...υπρχουν καταγγελιες και πολλα παραδειγματα αν ψαξεις...
Και το ποιος λεει αρλουμπες νομιζω φεναιται..

iminspain

Δραστήριο μέλος

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΒΟΛΙΟ;;;; ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ;;;
Ναι, εννοείται έχεις το δικαίωμα να μην κάνεις το εμβόλιο. Αλλά επειδή έχουμε δημοκρατία, δεν έχεις εσύ μόνο δικαιώματα , αλλα έχω και εγω. Έχω το δικαίωμα από τη στιγμή που έκανα το εμβόλιο να μη κινδυνεύω σε περίπτωση που με κολλήσεις εσύ που αρνείσαι να κάνεις εμβόλιο, οπότε εσύ δε θα έπρεπε να έχεις το δικαίωμα να δουλεύεις στην εστίαση, να βρίσκεσαι σε μέρη με συνωστισμό και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, κα για να μην εκτεθούν αδίκως άτομα σε ευάλωτες ομάδες. Αν θέλεις τα δικαιώματα αυτά, να κάτσεις να εμβολιαστείς όπως οι υπόλοιποι
Οχι δεν ειμαι σε τετοια σχολη...
Ο γιατρος πρεπει να βοηθαει τον κοσμο οχι να τον παραπλανει για τα συμφεροντα του...
Τι συμφέρον έχει ο γιατρός που θα σου πει να κάνεις εμβόλιο??

Giorgkalo

Νεοφερμένος

Ναι, εννοείται έχεις το δικαίωμα να μην κάνεις το εμβόλιο. Αλλά επειδή έχουμε δημοκρατία, δεν έχεις εσύ μόνο δικαιώματα , αλλα έχω και εγω. Έχω το δικαίωμα από τη στιγμή που έκανα το εμβόλιο να μη κινδυνεύω σε περίπτωση που με κολλήσεις εσύ που αρνείσαι να κάνεις εμβόλιο, οπότε εσύ δε θα έπρεπε να έχεις το δικαίωμα να δουλεύεις στην εστίαση, να βρίσκεσαι σε μέρη με συνωστισμό και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, κα για να μην εκτεθούν αδίκως άτομα σε ευάλωτες ομάδες. Αν θέλεις τα δικαιώματα αυτά, να κάτσεις να εμβολιαστείς όπως οι υπόλοιποι

Τι συμφέρον έχει ο γιατρός που θα σου πει να κάνεις εμβόλιο??
Πολλα...ενα παραδειγμα ειναι το χρημα...
"Πληρωμενοι γιατροι" ο κοσμος ποιον θα εμπιστευτει; τον γιατρο...αυτον που πληρωθηκε για να πει ψεματα....
Δεν λεω οτι ολοι οι γιατροι το κανουν...αλλα υπαρχει και αυτο...και πολλα αλλα...

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20,931 μηνύματα.
Giorgkalo ελπίζω να αστειεύεσαι ή απλά θέλεις να πουλάς τρέλα για χιούμορ. Την ίδια άποψη είχε κόσμος την εποχή που βγήκε το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας στις ΗΠΑ. Αν ακούγαμε πολλούς φαντασιόπληκτους εκείνης της εποχής θα βλέπαμε πολλούς συνανθρώπους μας να συνεχίσουν να υποφέρουν από αυτή την ιδιότυπη ίωση. Σκέψου ότι όσοι υπέφεραν από αυτή τη νόσο, είχαν ατροφικό πόδι με κινητικές δυσκολίες για όλη τους τη ζωή. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά μουτζώνουν την επιστήμη στο όνομα κάποιας ιδεολογίας και σέρνουν την κοινωνία στο μεσαίωνα. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ.

Giorgkalo

Νεοφερμένος

Τοτε μπορει να μην ξεραμε οτι το εμβολιο τελικα δεν σε προστατευει και οτι μπορεις να ξανακολλησεις ειτε το εχεις κανει ειτε οχι...τωρα ομως ξερουμε ολοι και καποιοι συνεχιζουν να το υπιστηριζουν...
Και γιατι να αποφασισει ενας εμβολιασμενος αν ο ανεμβολιαστος δεν θα εχει τα παραπανω δικαιωματα που ανεφερες;

Giorgkalo ελπίζω να αστειεύεσαι ή απλά θέλεις να πουλάς τρέλα για χιούμορ. Την ίδια άποψη είχε κόσμος την εποχή που βγήκε το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας στις ΗΠΑ. Αν ακούγαμε πολλούς φαντασιόπληκτους εκείνης της εποχής θα βλέπαμε πολλούς συνανθρώπους μας να συνεχίσουν να υποφέρουν από αυτή την ιδιότυπη ίωση. Σκέψου ότι όσοι υπέφεραν από αυτή τη νόσο, είχαν ατροφικό πόδι με κινητικές δυσκολίες για όλη τους τη ζωή. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά μουτζώνουν την επιστήμη στο όνομα κάποιας ιδεολογίας και σέρνουν την κοινωνία στο μεσαίωνα. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ.
Ενταξει δικαιωμα σου να μεινεις στην αποψη σου...δεν θες να δεις καθαρα...οκ...ξερω ομως οτι εχω δικιο και υπαρχουν και αποδειξεις-καταγγελιες για τα εμβολια...
Σε αυτο τι εχεις να πεις;
Οτι πουλανε και αυτοι τρελα ή λενε ψεματα;
Αυτοι που πεθαναν εξετειας του εμβολιου τι πρεπει να πουν οτι ηταν ενα τυχαιο λαθος;

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20,931 μηνύματα.
Οτι πουλανε και αυτοι τρελα ή λενε ψεματα;
Αυτοι που πεθαναν εξετειας του εμβολιου τι πρεπει να πουν οτι ηταν ενα τυχαιο λαθος;

Θυμάμαι ότι όσοι πέθαναν είχαν άλλη αιτία που η ίωση απλά χειροτέρεψε την κατάστασή τους. Ή μπορεί να είχαν ήδη κατεστραμμένο ανοσοποιητικό σύστημα και δεν το γνώριζαν. Θυμάμαι ήδη από τη δεκαετία προ covid τον βιολόγο που μας έκανε μάθημα στη Γ' Λυκείου (Βιολογία Γενικής που ήταν μάθημα πανελλαδικών εξετάσεων) να μας κρούει μεγάλη καμπάνα να μην καταναλώνουμε τα κοινά αντιβιοτικά με τις κούτες γιατί αδυνατίζουμε έτσι την άμυνα του οργανισμού. Ήταν εποχές που δεν υπήρχε σύστημα ψηφιακής συνταγογράφησης και τότε τα δημόσια ταμεία υγείας χρεωκόπησαν από κακοδιαχείριση γιατρών-ασθενών. Τα αντιβιοτικά γράφονταν σαν ... καραμέλες για το πρώτο συναχάκι. Στην Ελλάδα αρκετοί δεν έχουν γνώση βασικών θεμάτων υγείας και προστασίας ατομικής υγιεινής με αποτέλεσμα να είναι φορείς μικροβίων. Πόσοι καπνίζουν κτλ, με αποτέλεσμα τα πνευμόνια τους να είναι σαν παναρισμένη μπριζόλα.

Ας πούμε πόσοι γνώριζαν πριν τον covid ότι πρέπει να πλένουμε τα χέρια μας μετά από κάθε δραστηριότητα ή να καθαρίζουμε τα νύχια κτλ; Ο άλλος μπορεί να είχε πιάσει δεν ξέρω γω τι από τον κώλο του, τον κώλο του σκύλου του, τη μύτη του, να τον είχε γλείψει ουρακοτάγκος, κτλ και μετά να ερχόμαστε σε επαφή μαζί του μέσω χειραψίας. Ακόμη και τα βακτήρια που έχει αυτός ο άνθρωπος πάνω του, δεν το γνωρίζει ούτε ο ίδιος, είναι αρκετό. Έβλεπες αρκετούς να έχουν βρώμικα χέρια, νύχια γεμάτα μακιά από τη βρώμα κτλ.

Giorgkalo

Νεοφερμένος

Θυμάμαι ότι όσοι πέθαναν είχαν άλλη αιτία που η ίωση απλά χειροτέρεψε την κατάστασή τους. Ή μπορεί να είχαν ήδη κατεστραμμένο ανοσοποιητικό σύστημα και δεν το γνώριζαν. Θυμάμαι ήδη από τη δεκαετία προ covid τον βιολόγο που μας έκανε μάθημα στη Γ' Λυκείου (Βιολογία Γενικής που ήταν μάθημα πανελλαδικών εξετάσεων) να μας κρούει μεγάλη καμπάνα να μην καταναλώνουμε τα κοινά αντιβιοτικά με τις κούτες γιατί αδυνατίζουμε έτσι την άμυνα του οργανισμού. Ήταν εποχές που δεν υπήρχε σύστημα ψηφιακής συνταγογράφησης και τότε τα δημόσια

Ας πούμε πόσοι γνώριζαν πριν τον covid ότι πρέπει να πλένουμε τα χέρια μας μετά από κάθε δραστηριότητα ή να καθαρίζουμε τα νύχια κτλ; Ο άλλος μπορεί να είχε πιάσει δεν ξέρω γω τι από τον κώλο του, τον κώλο του σκύλου του, τη μύτη του, να τον είχε γλείψει ουρακοτάγκος, κτλ και μετά να ερχόμαστε σε επαφή μαζί του μέσω χειραψίας. Ακόμη και τα βακτήρια που έχει αυτός ο άνθρωπος πάνω του, δεν το γνωρίζει ούτε ο ίδιος, είναι αρκετό. Έβλεπες αρκετούς να έχουν βρώμικα χέρια, νύχια γεμάτα μακιά από τη βρώμα κτλ.
Οτι ναναι πραγματικα...γιατι νμζ οτι το πας οπου θες;;
Υπαρχει κ αυτο που λες αλλα ειναι αλλο...
Πολλοι πεθαναν απο τα εμβολια και σε πολλους τους κανει ζημια τωρα...
Το θεμα μας δεν ηταν αυτο αλλα μιας και το εφερε η συζητηση το εμβολιο αποδειχθηκε μουφα...δεν προστατευει τιποτα και οποιοι δεν ειναι τυχεροι παθαινουν πολλα απο αυτο...
Αλλα και καλο να ηταν που δεν ειναι....δεν ειναι υποπτο απο μονο του το γεγονος οτι σε απειλουσαν να το κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

iminspain

Δραστήριο μέλος

Οτι ναναι πραγματικα...γιατι νμζ οτι το πας οπου θες;;
Υπαρχει κ αυτο που λες αλλα ειναι αλλο...
Πολλοι πεθαναν απο τα εμβολια και σε πολλους τους κανει ζημια τωρα...
Το θεμα μας δεν ηταν αυτο αλλα μιας και το εφερε η συζητηση το εμβολιο αποδειχθηκε μουφα...δεν προστατευει τιποτα και οποιοι δεν ειναι τυχεροι παθαινουν πολλα απο αυτο...
Αλλα και καλο να ηταν που δεν ειναι....δεν ειναι υποπτο απο μονο του το γεγονος οτι σε απειλουσαν να το κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-Ποσοι πεθαίνουν από τα εμβόλια?? Με αριθμό.

-Πόσοι θα πέθαιναν αν δεν υπήρχαν εμβόλια??!!!

-Πόσοι πέθαναν πριν βγουν τα εμβόλια?!

Οι τρεις ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου

Giorgkalo

Νεοφερμένος

-Ποσοι πεθαίνουν από τα εμβόλια?? Με αριθμό.

-Πόσοι θα πέθαιναν αν δεν υπήρχαν εμβόλια??!!!

-Πόσοι πέθαναν πριν βγουν τα εμβόλια?!

Οι τρεις ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου
Εγω θα τις κανω στον εαυτο μου;
1.πολλοι
2.πιο λιγοι
3.εννοεις πριν ερθει ο κοβιντ;
Να θυμισω οτι μολις βγηκε ο κοβιντ βγηκε αμεσως και το εμβολιο...τοσο εξελιξη υπαρχει;! Ή μηπως ήταν απο την αρχή όλα σκηνοθετημενα;!
Αν δεν αλλαξεις γνωμη δεν θα συμφωνησουμε ποτε...γιατι πολυ απλα ξερω οτι εχω δικιο και υπαρχουν αποδειξεις γιαυτα...

iminspain

Δραστήριο μέλος

Εγω θα τις κανω στον εαυτο μου;
1.πολλοι
2.πιο λιγοι
3.εννοεις πριν ερθει ο κοβιντ;
Να θυμισω οτι μολις βγηκε ο κοβιντ βγηκε αμεσως και το εμβολιο...τοσο εξελιξη υπαρχει;! Ή μηπως ήταν απο την αρχή όλα σκηνοθετημενα;!
Αν δεν αλλαξεις γνωμη δεν θα συμφωνησουμε ποτε...γιατι πολυ απλα ξερω οτι εχω δικιο και υπαρχουν αποδειξεις γιαυτα...
1. Πολλοί ≈ 10000 παγκοσμίως
2. Πολύ περισσότεροι ≈ +10 εκατομμύρια παγκοσμίως
3. Από οταν ξεκίνησε η πανδημία εννοώ και ήταν περίπου 7 εκατομμύριο, σύμφωνα με το worldometers

Επίσης, η έρευνα για τους κορονοϊους γενικά είχε αρχίσει ήδη από το 2006, απλώς η πανδημία "αναγκασε" όλες τις φαρμακευτικές και ερευνητικές εταιρείες παγκοσμίως να ασχοληθούν αποκλειστικά για την ανάπτυξη εμβολίου, και να συνεργαστούν μεταξύ τους για το κοινό καλό.

Αν από όλα αυτά που ανέφερα συνεχίζεις να πιστεύεις ότι είναι απλώς γνώμη μου και όχι επίσημα δεδομένα, τότε είσαι "ψεκας" και δεν αξίζει η συζήτηση με άτομο σαν εσένα

Giorgkalo

Νεοφερμένος

1. Πολλοί ≈ 10000 παγκοσμίως
2. Πολύ περισσότεροι ≈ +10 εκατομμύρια παγκοσμίως
3. Από οταν ξεκίνησε η πανδημία εννοώ και ήταν περίπου 7 εκατομμύριο, σύμφωνα με το worldometers

Επίσης, η έρευνα για τους κορονοϊους γενικά είχε αρχίσει ήδη από το 2006, απλώς η πανδημία "αναγκασε" όλες τις φαρμακευτικές και ερευνητικές εταιρείες παγκοσμίως να ασχοληθούν αποκλειστικά για την ανάπτυξη εμβολίου, και να συνεργαστούν μεταξύ τους για το κοινό καλό.

Αν από όλα αυτά που ανέφερα συνεχίζεις να πιστεύεις ότι είναι απλώς γνώμη μου και όχι επίσημα δεδομένα, τότε είσαι "ψεκας" και δεν αξίζει η συζήτηση με άτομο σαν εσένα
Ακου αγαπητε iminspain επειδη διαλεγω να σου μιλαω με σεβασμο και ας εχεις διαφορετικη αποψη με εμενα δεν σημμαινει οτι ειμαι κ μαλακας....δεν με ενδιαφερει τι πιστευεις γιατι απλα εισαι απο οτι φενεται ενας απο αυτους...ο καθενας πιστευει την γνωμη του...εγω δεν αλλαζω γνωμη αν δεν αλλαξει αυτο που συμβαινει...Την "συζητηση"
Θα επρεπε να την ειχα κοψει εγω απο την αρχη με ατομα που δεν σκεφτονται και απλα εχουν μαθει παπαγαλια 2 νομους απο 2 "γιατρους"...
Δεν θα ασχοληθω αλλο με το θεμα γιατι δεν θελω να χασω την υπομονη μου και να σου μιλησω αλλιως...πιστευε οτι θελεις...αλλα να εισαι σιγουρος με τετοιες αποψεις θα το βρεις μπροστα σου...

nPb

Επιφανές μέλος

Ακου αγαπητε iminspain επειδη διαλεγω να σου μιλαω με σεβασμο και ας εχεις διαφορετικη αποψη με εμενα δεν σημμαινει οτι ειμαι κ μαλακας....δεν με ενδιαφερει τι πιστευεις γιατι απλα εισαι απο οτι φενεται ενας απο αυτους...ο καθενας πιστευει την γνωμη του...εγω δεν αλλαζω γνωμη αν δεν αλλαξει αυτο που συμβαινει...Την "συζητηση"
Θα επρεπε να την ειχα κοψει εγω απο την αρχη με ατομα που δεν σκεφτονται και απλα εχουν μαθει παπαγαλια 2 νομους απο 2 "γιατρους"...
Δεν θα ασχοληθω αλλο με το θεμα γιατι δεν θελω να χασω την υπομονη μου και να σου μιλησω αλλιως...πιστευε οτι θελεις...αλλα να εισαι σιγουρος με τετοιες αποψεις θα το βρεις μπροστα σου...

Επειδή διαφωνεί και σου παραθέτει στοιχεία δεν μπορείς να του μιλάς έτσι. Ακόμη και σε μένα που σου μιλάω ήρεμα στα πλαίσια διαλόγου, φωνάζεις με τα πολλά ερωτηματικά. Γιατί είσαι τόσο απόλυτος όταν οι πηγές σου είναι μόνο ότι γράφεται στο διαδίκτυο; Επειδή υπάρχουν κάποιες ομάδες ανθρώπων που δημιουργούν πόλωση για το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην πανδημία δεν σημαίνει ότι τα κίνητρά τους είναι αγνά. Η Λατινοπούλου για παράδειγμα, την ατζέντα αντίδρασης την εξαργύρωσε σε μια καλή καριέρα στην Ευρωβουλή.

Giorgkalo

Νεοφερμένος

Επειδή διαφωνεί και σου παραθέτει στοιχεία δεν μπορείς να του μιλάς έτσι. Ακόμη και σε μένα που σου μιλάω ήρεμα στα πλαίσια διαλόγου, φωνάζεις με τα πολλά ερωτηματικά. Γιατί είσαι τόσο απόλυτος όταν οι πηγές σου είναι μόνο ότι γράφεται στο διαδίκτυο; Επειδή υπάρχουν κάποιες ομάδες ανθρώπων που δημιουργούν πόλωση για το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην πανδημία δεν σημαίνει ότι τα κίνητρά τους είναι αγνά. Η Λατινοπούλου για παράδειγμα, την ατζέντα αντίδρασης την εξαργύρωσε σε μια καλή καριέρα στην Ευρωβουλή.
Εγω του μιλαω ασχημα;
Οχι δλδ αυτος που λεει οτι δεν αξιζει να μιλαει σε "κολλημενα μυαλα" οτι ειμαι ψεκας;;
Ναι βαζω ερωτηματικα για να τονισω αυτα που πρεπει...γιατι ακουγεται μονο η αποψη σας(των πολλων) αλλα οταν ρωταω για να τονιστει κατι δεν απαντατε και στριβετε το θεμα αλλου...
Την Λατινοπουλου πρωτη φορα την ακουω σαν υπαρξη αρα δεν εχω αποψη γιαυτο...
ενταξει δεν πειραζει ο καθενας εχει την γνωμη του...ηξερα οτι θα υπαρχουν αντιδρασεις αλλα ο καθενας το παει οπου θελει γιαυτο δεν βρισκουμε και λυση στο προβλημα..

Αυτα ολα ειναι υποπαραδειγματα της καταστροφης...
Το κυριως θεμα που ειχα βαλει στην αρχη ηταν το οτι δεν πρεπει να δεχομαστε οτι μας ανακοινωνουν οι "σωστοι"...βλεπετε που εχουμε φτασει...μπορει σε καποια να ειμουνα υπερβολικος οπως και εσεις αλλα δεν τα βγαζω απι το μυαλο μου, αποδειξεις υπαρχουν οσο και αν καποιοι δεν θελουν να τις δουν...

Eclipse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,962 μηνύματα.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα η οποία υποτίθεται υποστηριζει κάτι που λέγεται ανεξιθρησκεία. Σίγουρα, οι περισσότεροι δηλώνουν χριστιανοί. Υπάρχουμε κι εμείς που δεν ανήκουμε όμως σε καμια θρησκεία.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να γίνει τοσο θέμα και να υπάρχουν αρνητικές αντιδράσεις. Ετσι όπως δεν θα γούσταρα να ακούω πόσες φορές την μέρα τον Χότζα να τραγουδάει, ετσι λοιπόν δεν μπορώ να ακούω και τις καμπάνες να χτυπάνε χωρίς σταματημό τις ώρες που εγώ θέλω να ξεκουραστώ, να διαβάσω, να κοιμηθώ κλπ κλπ.
Για να ικανοποιηθούν λοιπόν οι ανάγκες όλων, πιστεύω πως είναι καλη η ιδέα να μην χτυπάνε οι καμπάνες τις ώρες κοινής ησυχίας. Αυτός που πιστεύει πηγαίνει στον ναό και χωρίς τις καμπάνες.
Και έλεος, επιτέλους! Μην είστε χριστιανοί μόνο οποτε το θυμάστε.