!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
dora_888
Νεοφερμένος
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
djimmakos
Διάσημο μέλος
ναι ρε αλλά δν στενοχωριέσαι σαν βλέπεις τους άλλους τους δημοφίλής κι εσένα στην άκρη να σε λένε φυτο????
Όχι...Γιατί έχω φίλους που αξίζουν...και δε με νοιάζει αν είμαι φυτό :no1:
Α και κάτι άλλο, δεν θα μου πεις κάποιος αν εγώ είμαι φυτό...Αυτό το ξέρω κάλα μόνο εγώ...
Και στο κάτω κάτω, παλεύω για να κάνω κάτι για εμένα...
maraki
Δραστήριο μέλος
Όχι...Γιατί έχω φίλους που αξίζουν...και δε με νοιάζει αν είμαι φυτό :no1:
Σωστός!!!!:no1:
ribo
Εκκολαπτόμενο μέλος
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
σορρυ κιολας αλλα οταν καποιος εχει απουσιολογιο δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερος απο τους αλλους και οτι θα τους περασει στις πανελληνιες.Σε εμας ειχαμε για 6 χρονια 2 απουσιολογους που καθε χρονια εβγαζαν 19+ και ο τριτος πολυ πισω γυρω στο 17.Στις πανελληνιες εβγαλαν και οι 2 κατω απο 15 και εγω 19 που ημουν παντα τεταρτος-πεμπτος!
Αυτό που λες δε σκέκει.
Σημαίνει πως είναι καλύτερος για το τρέχον σχολικό έτος. Κανένας δε μπορεί να σου εγγυηθεί ότι με την ταμπέλα του απουσιολόγου π.χ. στην 1η γυμνασίου, ότι 3η λυκείου θα σπείρεις στις πανελλαδικές.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό που λες δε σκέκει.
Σημαίνει πως είναι καλύτερος για το τρέχον σχολικό έτος. Κανένας δε μπορεί να σου εγγυηθεί ότι με την ταμπέλα του απουσιολόγου π.χ. στην 1η γυμνασίου, ότι 3η λυκείου θα σπείρεις στις πανελλαδικές.
ακομα και στην 2α-3η λυκειου να εχει το απουσιολογιο(και οχι στην 1η γυμνασιου) δεν σημαινει απολυτως τιποτα. Το να εχεις το απουσιολογιο σημαινει πως εχεις ψηλο βαθμο σε ολα τα μαθηματα. που θα σε βοηθησει εσενα(στις πανελληνιες εννοω) αν ειχες 20 αρχαια/δικαιο?
Αυτο εννοει ο ribo. Και συμφωνω απολυτα.
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
mirk
Νεοφερμένος
εγώ το παραδέχομαι, από πάντα ήθελα να είμαι η καλύτερη σε όλα -> ο λόγος που σταμάτησα το μπαλέτο + τα γαλλικά...Είναι μειονέκτημα το παραδέχομαι...
Κρίμα που τα παράτησες
Αν το δεις αλλιώς όμως, στο μέλλον πιο περήφανη θα είσαι αν έχεις και κάποιο πτυχίο στα γαλλικά ή στο μπαλέτο κτλ, ενώ η επιτυχία/πρωτιά σε κάποια-ες συγκεκριμένη-ες χρονιά-ες στο σχολείο δε θα έχει καμία σημασία...
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοίταξε τουλάχιστον να είσαι έστω και ψεύτικα ευγενική με όσους προσπερνάς για την κορυφή. Θα τους συναντήσεις όλους ανάποδα όταν θα πέφτεις με φόρα - και με τα μυαλά που έχεις θα πέσεις σίγουρα.
Η ταπεινοφροσύνη είναι μεγάλο πράγμα παιδιά, σ' αυτό το φόρουμ υπάρχουν ιδιοφυή μυαλά με απίστευτα χαμηλό προφίλ και με λύπη μου διαπιστώνω ότι πολλοί δεν έχετε διδαχτεί από αυτούς τίποτα.
mirk
Νεοφερμένος
Υπάρχουν πράγματα που με εξοργίζουν και άλλα που με θλίβουν, το παρών thread και ο δημιουργός του μάλλον στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν.
Κοίταξε τουλάχιστον να είσαι έστω και ψεύτικα ευγενική με όσους προσπερνάς για την κορυφή. Θα τους συναντήσεις όλους ανάποδα όταν θα πέφτεις με φόρα - και με τα μυαλά που έχεις θα πέσεις σίγουρα.
Η ταπεινοφροσύνη είναι μεγάλο πράγμα παιδιά, σ' αυτό το φόρουμ υπάρχουν ιδιοφυή μυαλά με απίστευτα χαμηλό προφίλ και με λύπη μου διαπιστώνω ότι πολύ δεν έχετε διδαχτεί από αυτούς τίποτα.
Συμφωνώ απολύτως!
Kaim
Νεοφερμένος
Υπάρχουν πράγματα που με εξοργίζουν και άλλα που με θλίβουν, το παρών thread και ο δημιουργός του μάλλον στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν.
Η ταπεινοφροσύνη είναι μεγάλο πράγμα παιδιά, σ' αυτό το φόρουμ υπάρχουν ιδιοφυή μυαλά με απίστευτα χαμηλό προφίλ και με λύπη μου διαπιστώνω ότι πολύ δεν έχετε διδαχτεί από αυτούς τίποτα.
Πραγματικά respect στην παραπάνω περίοδο... Πολύ καιρό είχα να ακούσω κάτι τόσο σοφό. :thanks:
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Kaim
Νεοφερμένος
Και λίγο ανορθόγραφη, αλλά το 'φτιαξα τώρα !
Και έλεγα κι εγώ, κάτι δεν πάει καλά αλλά είπα να μην πω τίποτα μη με βρίσεις!!
ΥΓ: Από προσωπική εμπειρία, μην το παίρνεται ότι νομίζω ότι ισχύει για όλους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.