Libertus
Συντονιστής
Εξαρτάται απ' τους γραπτούς σου βαθμούς το πόσο πρέπει να γράψεις για να βγαίνει τουλάχιστον 9.5 γενικός Μ.Ο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
afthentikos
Νεοφερμένος
οταν λετε πανω απο 9,5 μεσο ορο τι ενοειτε??? με τους βαθμους των τετραμηνων??? μετρανε κ οι βαθμοι που εργαψα τον ιουνιο????
help!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus
Συντονιστής
Όταν λέμε 9.5 μέσο όρο εννοούμε ο γενικός μέσος όρος τετραμήνων και γραπτών να είναι από 9.5 και πάνω.
Dias
Επιφανές μέλος
Το θέμα είναι άλλο. Να μαντέψω γιατί μείνατε? Γιατί όλη τη χρονιά δεν διαβάζατε καθόλου, απαξιώνατε τα πάντα στο σχολείο, δεν καταβάλατε την παραμικρή προσπάθεια, στις τελικές εξετάσεις πηγαίνατε εντελώς αδιάβαστοι. Αυτά σημαίνουν ότι έχετε άπειρα κενά σε όλα τα μαθήματα και είστε εντελώς έξω από κάθε κλίμα διαβάσματος. Να κάνω και πρόβλεψη για το μέλλον? Αν το Σεπτέμβριο περάσετε και συνεχίσετε να έχετε την ίδια νοοτροπία, τον επόμενο Ιούνιο θα συμβούν και πάλι τα ίδια, επίσης και τον παραεπόμενο, οπότε τελικά (με την 1η ή τη 2η φορά) θα πάρετε ένα χαριστικό απολυτήριο με βαθμό 09,5. Και ύστερα?
Υπάρχουν 2 λύσεις. Πρώτη λύση (δύσκολη, αλλά όχι αδύνατη) : Το καλοκαίρι αρχίζετε γερό διάβασμα, μάλλον με βοήθεια, αναπληρώνετε τα κενά σας, μπαίνετε σε πρόγραμμα μελέτης, αλλάζετε εντελώς νοοτροπία για το σχολείο, το Σεπτέμβριο περνάτε την τάξη με το σπαθί σας και στη Β λυκείου ξεκινάτε από την αρχή σαν κανονικοί μαθητές με στόχους. Δεύτερη λύση : Περνάτε όπως-όπως το Σεπτέμβριο με το 09,5 που θα σας χαρίσουν, αλλά δεν συνεχίζετε στο γενικό λύκειο. Πηγαίνετε σε ΕΠΑΛ ή ΕΠΑΣ όπου πιθανώς θα ασχοληθείτε με κάτι που θα σας ενδιαφέρει, αλλά και (το πιο βασικό) θα αποκτήσετε και κάποια επαγγελματικά εφόδια. Η απόφαση δική σας.
fockos
Επιφανές μέλος
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.
ΕΧΕΤΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ.
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ
Στις πανελλαδιες δεν υπάρουν εξυπνοι και χαζοι υπάρχουν συνεπείς και ασυνεπείς.
Μπαίνουν πάρα πολλοί στο ischool μεγάλης ηλικίας που θέλουν να ξαναδώσουν πανελλαδικες (προσπαθούν και μπράβο τους για αυτο να διορθώσουν τα λάθη τους).
Εσείς ακόμα είστε μικροί μπορείτε να ακόμα και τώρα να επιτυχετε σε οποια σχολή θέλετε.
2 πορτές έχει η ζωή.... ανοίξτε αυτή που πρέπει
MarkocEspana
Νεοφερμένος
Guest 018946
Επισκέπτης
MarkocEspana
Νεοφερμένος
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Πράγματι, αλλά αν ένας μαθητής δεν ανοίγει βιβλίο όλη την χρονιά, τι να κάνουν και αυτοί οι καθηγητές;Θελω να μου πεις ομως πως καταφερες να μεινεις σε 5 μαθηματα γιατι ακουω εγω κατι φημες απο το γυμνασιο οτι πολυ δυσκολα σε αφηνουν.
Τουλάχιστον στο δικό μου το σχολείο, τα θέματα που έβαζαν στους μετεξεταστέους τον Σεπτέμβριο ήταν σχεδόν ίδια με αυτά που έβαζαν στις εξετάσεις του Ιουνίου.Ρε παιδια και εγω ειμαι 1η λυκειου και εμεινα απο χαζομαρα σε 5 μαθηματα για ελαχιστο μεσο ορο επειδη στης εξετασεις του ιουνιου δεν διαβαζα καθολου..το θεμα ειναι πως πλησιαζει η μερα που θα αρχισω να γραφω και δεν εχω διαβασει πολυ καλα εκτος απο αρχαια που εχω διαβασει παρα πολυ και κατι ψηλα χημεια και φυσικη..ολοι μου λενε πως περνας πολυ ευκολα αλλα οπως καταλαβενεται οσο περνανε οι μερες με πιανει ολο και περισσοτερο ανγχος..υπαρχει καποιος που να εχει βρεθει στην θεση μου πιο πριν και να μου πει κανα 2 πληροφοριες??Αν μπορει καποιος ευχαριστω
Ότι περνάς εύκολα είναι γεγονός, αλλά για να σε περάσουν οι καθηγητές, θα πρέπει να δουν και κάποια προσπάθεια από εσένα. Αν παρουσιάσεις τις επιδόσεις που παρουσίασες στα γραπτά του Ιουνίου, πιστεύω ότι είναι δύσκολο να περάσεις, αντιθέτως αν δείξεις ότι έχεις στρώσει τον κώλο σου και διάβασες κάπως, τότε μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα. Βέβαια, η ευκολία του να περάσεις, εξαρτάται επίσης, εκτός από το διάβασμα, από την ελαστικότητα των καθηγητών γενικότερα, αλλά και τον Μ.Ο. που είχες πριν μείνεις...
MarkocEspana
Νεοφερμένος
Kassandra5696
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flash1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως το νεο σύστημα είναι πολύ για τον @@@@@ προωθεί πάρα πολύ τα φροντηστίρια!
Να σου πω ποια είναι τα sos δεν ξέρω γτ εγω στην α λυκείου 5 είχα γράψει ιστορία...δεν είχα ανοίξει βιβλίο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greeklover13
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikos kaladas
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν ασχολειται με την αρχαιοτητα σος το δημοκρατικο πολιτευμα,η αριστοκρατια το πανελληνιο κινημα στην μακεδονια και οι στοχαστες
GiorgosAsi
Δραστήριο μέλος
buffon85
Δραστήριο μέλος
ωραια να τα ριχνουμε αλλου αλλα δεν σε παει και πολυ μπροστα στην ζωη σου. ακομα και τωρα σος ζητας. στρωσου και διαβασε, απλο ειναι. ναι 10-12 μερες πιστευω αρκουν αλλα σοβαρο διαβασμα οταν καθεσαι, οχι να χαζευεις.
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος
Οταν διαβασα τον τιτλο νομιζα οτι θα εκανες τιποτα για οσκαρ που εμεινε στην ιστορια.Αα !
Καλα αρχαια ειχα μεινει αλλα εγινε θαυμα και αλλαξε ο τροπος βαθμολογησης και τελικα δεν εμεινα ...πεθανα στο γελιο με το comment σου !
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Τι ακούν τα αυτιά μου (ή μάλλον, βλέπουν τα μάτια μου)!!!
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
για καποιον τα 5 λεπτα μπορει να εειναι λιγα για μενα παντωσ οταν διαβαζα ιστορια ηταν παρα πολλα μεχρι να καταλαβω οτι αυτο που διαβαζω δεν μου τραβαει το ενδιαφερον για να συνεχισω κ να προσπα8ω να τα μα8ω οποτε 3ενερωνα
απο την αλλη ελεγα οτι 8α κατσω κ διαβαζα με τισ ωρεσ
κ οσο διαβαζα το μυαλο μ τα3ιδευε κ σκευτομουν οτιδηποτε ασχετο.. πλεον αποφασησα οτι δεν το εχω με τα 8εωρητικα μα8ηματα κ επιασα τισ πρα3εισ δλδ μα8ηματια που τα γουσταρα κ δεν καταπιεζομουν κιολλασ
p.s.για μενα το χειροτερο συστημα αυτο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.