Aimilios_
Νεοφερμένος
Ο Aimilios_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
27-11-24
22:25
Καλησπέρα. Με την αρχή της σχολικής χρονιάς αποφάσισα να κάτσω να διαβάσω για να περάσω (μέχρι τώρα δεν είχα σκοπό να περάσω) αλλά είπα να προσπαθήσω γιατί δεν έχω να χάσω κάτι. Τέλος πάντων το πήρα πιο ζεστά και στρώθηκα για τα καλά (χωρίς φροντιστήρια). Το θέμα είναι ότι όσο διάβασμα και να ρίξω δεν περνάω Αθήνα γιατί κυρίως θα μου ρίξουν τα μόρια τα μαθηματικά… τέλος πάντων θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα όσο αφορά τις μετεγγραφές.
Ας πούμε εάν περάσω στο οικονομικό Τρίπολης με 10.000 μόρια θα μπορώ να έρθω στο οικονομικά ΕΚΠΑ; Παραβλέπεται η διαφορά στα μόρια λόγο των κοινωνικών κριτηρίων/οικονομικών ή πρέπει να μην υπερβαίνει η διαφορά στα μόρια τα 2.750.Και γενικά εάν έχω δεύτερη ευκαιρία μέσω της μετακίνησης ή κάποιο άλλο τρόπο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ας πούμε εάν περάσω στο οικονομικό Τρίπολης με 10.000 μόρια θα μπορώ να έρθω στο οικονομικά ΕΚΠΑ; Παραβλέπεται η διαφορά στα μόρια λόγο των κοινωνικών κριτηρίων/οικονομικών ή πρέπει να μην υπερβαίνει η διαφορά στα μόρια τα 2.750.Και γενικά εάν έχω δεύτερη ευκαιρία μέσω της μετακίνησης ή κάποιο άλλο τρόπο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,392 μηνύματα.
27-11-24
23:39
Εξαιρετικη ερωτηση.Καλησπέρα. Με την αρχή της σχολικής χρονιάς αποφάσισα να κάτσω να διαβάσω για να περάσω (μέχρι τώρα δεν είχα σκοπό να περάσω) αλλά είπα να προσπαθήσω γιατί δεν έχω να χάσω κάτι. Τέλος πάντων το πήρα πιο ζεστά και στρώθηκα για τα καλά (χωρίς φροντιστήρια). Το θέμα είναι ότι όσο διάβασμα και να ρίξω δεν περνάω Αθήνα γιατί κυρίως θα μου ρίξουν τα μόρια τα μαθηματικά… τέλος πάντων θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα όσο αφορά τις μετεγγραφές.
Μας τα ειπες ολα μια χαρα αλλα κατι σημαντικο λειπει ..ποσα παιδακια ειστε και ποσα χρηματα μαζι ( μπαμπας+ μαμα) δηλωνουν οι γονεις σου στην εφορια. Και αν υπαρχει καποια ιδιαιτερότητα που να δινει κοινωνικα μορια..πχ ασθένεια , αναπηρια.
Aimilios_
Νεοφερμένος
Ο Aimilios_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
28-11-24
06:33
Είμαστε δύο παιδιά. Κριτήριο ένα ειναι ότι είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια (λόγω το ότι δεν ζει ο πατέρας μου). Η μητέρα μου δηλώνει 7.000/χρονο.Εξαιρετικη ερωτηση.
Μας τα ειπες ολα μια χαρα αλλα κατι σημαντικο λειπει ..ποσα παιδακια ειστε και ποσα χρηματα μαζι ( μπαμπας+ μαμα) δηλωνουν οι γονεις σου στην εφορια. Και αν υπαρχει καποια ιδιαιτερότητα που να δινει κοινωνικα μορια..πχ ασθένεια , αναπηρια.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,392 μηνύματα.
28-11-24
11:38
ΚαλημεραΕίμαστε δύο παιδιά. Κριτήριο ένα ειναι ότι είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια (λόγω το ότι δεν ζει ο πατέρας μου). Η μητέρα μου δηλώνει 7.000/χρονο.
Λυπαμαι Αιμίλιε..λυπαμαι αληθεια.
Δεν χαρακτηριζεστε ως μονογονεϊκη οικογενεια αλλα οικογενεια σε ορφανεια και ο πατερας σου αφησε προνοια 3 μοριων απο αυτο.
Απο τα οικονομικα μορια συγκεντρωνουμε 6 μορια ...το όλον 9 μορια μετεγγραφης.
Τα 9 μορια εινα υπερτατος βαθμος και κερδιζει καθε ανταγωνισμο.
Μια μετεγγραφη θελει 3 στοιχεια για να δεσει
1) Αντιστοιχη σχολη στην αθηνα . Οι σχολες που θελεις λιγο πολυ ειναι στην ιδια δικη τους ομαδα και αντιστοιχες επαρχια -αθηνα.
2) Να εχουμε ικανα μορια μετεγγραφης ..τα εχουμε με το παραπανω
3) Να υπερνικαμε τον κοφτη ...σημαινει οτι τα μορια μας με συντελεστες εκει που μπηκαμε να απεχουν το πολυ 2750 απο την βαση σχολης της αθηνας.
Ας δουμε το τοπιο της Αθηνας τωρα..οτι γραφω αφορουν ΓΕΛ.
Βασεις 2024 Οπα
Διοικηση επιχειρησεων 17025
Οικονομικης 15700
Λογιστικης χρηματοκοικονομικης 15340
Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών 14700
Βασεις 2024 Παδα
Διοικηση επιχειρησεων 12580 ( πολυ καλη σχολη)
Λογιστικης χρηματοκοικονομικης 12321
Μηχανικων ηλεκτρονικων υπολογιστων 15380
Βασεις 2024 Εκπα
Οικονομικης13574
Βασεις 2024 Γεωπονικό
Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης 12290 ( πολυ καλη 5ετης σχολη)
Βασεις 2024 ΠΑΠΕΙ
Διοικηση επιχειρησεων 16180
Οικονομικης 14660
Αφαιρεσε απο τις παραπανω βασεις τον αριθμο 2200 και εχεις περιπου τα μορια που πρεπει να πιασεις για να πατα ασφαλως.
Σε αυτη την διεθυνση θα βρεις πολλες πληροφοριες για τις σχολες.
Εδω ειμαστε για οτι θες να ρωτησεις.
Υπαρχει και μια κατηγορια μετεγγραφων που δεν ζητα κοφτη 2750 αυτη των κατ' εξαιρεση αλλα ειναι πολυ σπανιο να στην δωσουν.
Aimilios_
Νεοφερμένος
28-11-24
13:14
Καλησπέρα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!Καλημερα
Δεν χαρακτηριζεστε ως μονογονεϊκη οικογενεια αλλα οικογενεια σε ορφανεια και ο πατερας σου αφησε προνοια 3 μοριων απο αυτο.
1) Αντιστοιχη σχολη στην αθηνα . Οι σχολες που θελεις λιγο πολυ ειναι στην ιδια δικη τους ομαδα και αντιστοιχες επαρχια -αθηνα.
3) Να υπερνικαμε τον κοφτη ...σημαινει οτι τα μορια μας με συντελεστες εκει που μπηκαμε να απεχουν το πολυ 2750 απο την βαση σχολης της αθηνας.
Βασεις 2024 Οπα
Οικονομικης 15700
Βασεις 2024 Παδα
Βασεις 2024 Εκπα
Οικονομικης13574
Βασεις 2024 Γεωπονικό
Βασεις 2024 ΠΑΠΕΙ
Οικονομικης 14660
Αφαιρεσε απο τις παραπανω βασεις τον αριθμο 2200 και εχεις περιπου τα μορια που πρεπει να πιασεις για να πατα ασφαλως.
Υπαρχει και μια κατηγορια μετεγγραφων που δεν ζητα κοφτη 2750 αυτη των κατ' εξαιρεση αλλα ειναι πολυ σπανιο να στην δωσουν.
Aimilios_
Νεοφερμένος
28-11-24
19:36
Καλησπέρα και πάλι. Κάτι που ξέχασα να ρωτήσω. Τα ίδια ισχύουν και για τις μετακινήσεις ; Τι επιπλέον προϋποθέτουν; Ευχαριστώ!Καλημερα
Βασεις 2024 Οπα
Οικονομικης 15700
Βασεις 2024 Παδα
Βασεις 2024 Εκπα
Οικονομικης13574
Βασεις 2024 Γεωπονικό
Βασεις 2024 ΠΑΠΕΙ
Οικονομικης 14660
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
28-11-24
19:49
καλησπεραΚαλησπέρα και πάλι. Κάτι που ξέχασα να ρωτήσω. Τα ίδια ισχύουν και για τις μετακινήσεις ; Τι επιπλέον προϋποθέτουν; Ευχαριστώ!
Μετακινησεις στην αθηνα πρακτικα δεν υπαρχουν.
Διοτι
Αν ειθελες αθηνα θα την δηλωνες και θα εμπαινες απο την αρχη ( η μετακίνηση θελει να πιανεις την αυτουσια βαση της σχολης)
Αν εκανες λαθος και θες διόρθωση μαλλον ειναι αδυνατο διοτι η σχολη δεν εχει κενο απο τις μετεγγραφες για να σε δεχθει.
Φετος υπαρχουν ομως καποιες καλες συγκυρίες για αθηνα .
πχ αν δεν παρω μετεγγραφη για ημμυ εμπ μπαινω μετακινηση ημμυ παδα.
Και στην περιπτωση σου
Θελω μετεγγραφη οπα διοίκηση επιχειρησεων αλλα δεν πιανω τον
κοφτη
Οκ ζητω μετακινηση στην Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του γεωπονικού που πιανω την βαση και εχει χωρο να με δεχθει.
Αρκει να ειμαι πρωτοετής και να την εχω δηλωμενη καπου στο μηχανογραφικο μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...