evdr
Νεοφερμένος
Εγώ πάντως έκανα εγγραφή και πήρα κωδικούς χωρίς να τους έχω προσκομίσει ακόμη την βεβαίωση διαγραφής.Εγώ έκανα την αίτηση,απο εκεί και πέρα είναι στην διακριτική ευχέρεια της παλιάς γραμματείας.
μα εμας μας ζητανε διαγραφη στα δικαιολογητικα που πρεπει να τους παμε!τεσπα 8α δειξει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paris7777
Νεοφερμένος
μα εμας μας ζητανε διαγραφη στα δικαιολογητικα που πρεπει να τους παμε!τεσπα 8α δειξει
Ναι,σε κάθε νεα εγγραφή ζητάνε διαγραφή απο την παλιά σχολή,ετσι το ορίζει ο νόμος.Απλώς για να μην περιμένουμε μέχρι να βγει η εγγραφή,σε εμάς τουλάχιστον,μας γράφουν χωρίς να έχουμε προσκομίσει την βεβαίωση διαγραφής,αλλά έχουμε κάνει αίτηση.Και σου ξαναλέω,μπορεί εσύ να έχεις στείλει την αίτηση διαγραφής σήμερα,αλλά η γραμματεια μπορεί να απαντήσει σε 2-3-4 βδομάδες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evdr
Νεοφερμένος
Ναι,σε κάθε νεα εγγραφή ζητάνε διαγραφή απο την παλιά σχολή,ετσι το ορίζει ο νόμος.Απλώς για να μην περιμένουμε μέχρι να βγει η εγγραφή,σε εμάς τουλάχιστον,μας γράφουν χωρίς να έχουμε προσκομίσει την βεβαίωση διαγραφής,αλλά έχουμε κάνει αίτηση.Και σου ξαναλέω,μπορεί εσύ να έχεις στείλει την αίτηση διαγραφής σήμερα,αλλά η γραμματεια μπορεί να απαντήσει σε 2-3-4 βδομάδες
αα τοσο καλα..!!φιλε σε ευχαριστω παντως πολυ για τις πληροφοριες.εσυ τι εγινε ενσωματωθηκες 8εσσαλονικη??ολα κομπλε?
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 699855
Επισκέπτης
ρε παιδια με τον ευδοξο τι γινεται? Δεν μπορουμε να παρουμε συγγραματα Α εξαμηνου? Αν ειναι δυνατον! Επισης για ενα Β εξαμηνου δηλωσα παραλαβη απο φοιτητη και αυτος το εδωσελεει κ απλα δεν το δηλωσε στο συστημα και θελει 5 μερες μεχρι να ακυρωθει η επιλογη αυτη και η δηλωση τελειωνει παρασκευη. ΕΛΕΟΣ!
Στον εύδοξο δηλώνουμε πάντα συγγράμματα του εξαμήνου στο οποίο βρισκόμαστε (χειμερινό ή εαρινό). Εσύ που είσαι από μετεγγραφή, την επόμενη ακαδημαική χρονιά στο χειμερινό εξάμηνο θα δηλώσεις εκτός από τα συγγράμματα του Γ εξαμήνου και του Α. Τώρα αν θες να διαβάσεις μόνη σου και να δώσεις το Σεπτέμβριο κάποια από τα μαθήματα του Α εξαμήνου μπορείς να δανειστείς τα βιβλία από συμφοιτητές σου ή να τα πάρεις από τη βιβλιοθήκη. Για το θέμα του βιβλίου του Β εξαμήνου που αναφέρεις καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο στην υπηρεσία εξυπηρέτησης χρηστών του εύδοξου (210-7722100) να σου πουν τι να κάνεις πριν λήξει η προθεσμία.
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
ηθελα να σας ρωτησω αν καποιος μπορει να παρει μετεγγραφη απο το πρωτο κιολας εξαμηνο η αναγκαστικα χανει το πρωτο εξαμηνο;
Δινω φετος πανελληνιες και εχω διδυμο αδερφο που και αυτος δινει φετος οποτε ανηκουν στην καποτε "ειδικες κατηγοριες" και δικαιουμαστε μετεγγραφη.
Guest 402311
Επισκέπτης
<<«Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, «Πληροφορικής» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Πειραιώς, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Ιονίου Πανεπιστημίου, «Εφαρμοσμένης Πληροφορικής» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, «Επιστήμης Υπολογιστών» του Πανεπιστημίου Κρήτης, «Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και «Πληροφορικής και Τηλεματικής» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.>>
αυτο που με ενδιαφερει ειναι ομως αν εχω και τα κριτηρια και αν γινεται γενικα αυτο που λεω.. αν μπορει καποιος να μου πει θα το εκτιμησω ιδιαιτερα!!
Guest 402311
Επισκέπτης
Guest 699855
Επισκέπτης
Pithikas
Νεοφερμένος
Φετος εγραφα πανελληνιες και εβγαλα 17862 και θελω να περασω ΗΜΜΥ στη Θεσσαλονικη. Σαν δευτερη επιλογη σκεφτομαι το ΗΜΤΥ στην Πατρα. Αμα περασω Πατρα θα εχω το δικαιωμα να κανω μετεγγραφη στη Θεσαλλονικη;
Υ.Γ ειμαι τριτεκνος οποτε δικαιουμαι ελευθερη μετεγγραφη
locotrelos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπερα
Φετος εγραφα πανελληνιες και εβγαλα 17862 και θελω να περασω ΗΜΜΥ στη Θεσσαλονικη. Σαν δευτερη επιλογη σκεφτομαι το ΗΜΤΥ στην Πατρα. Αμα περασω Πατρα θα εχω το δικαιωμα να κανω μετεγγραφη στη Θεσαλλονικη;
Δε νομιζω γιατι δεν εχουν ακριβως το ίδιο ονομα ειναι κατι σαν τους μηχανολογους μηχανικους και τους μηχανικους παραγωγής και διοίκησης που αν και ιδιες σχολες δε μπορεις να παρεις μςταγραφη απο τη μια στην αλλη
kostas-p
Νεοφερμένος
;Δε νομιζω γιατι δεν εχουν ακριβως το ίδιο ονομα ειναι κατι σαν τους μηχανολογους μηχανικους και τους μηχανικους παραγωγής και διοίκησης που αν και ιδιες σχολες δε μπορεις να παρεις μςταγραφη απο τη μια στην αλλη
Ότι να ναι... Προφανώς και μπορείς να πάρεις μεταγγραφή. Ίδιες σχολές είναι. (Ρίχνουμε και καμιά ματιά στις αντιστοιχίες πριν πούμε κάτι...)
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Καλησπερα
https://www.slideshare.net/cc549831/antistoixies-panepisthmiwn-2014 στο νουμερο 30 λεει για αυτη την σχολή. έχουν αντιστοιχία οποτε ναι αν δικαιουσαι εχεις.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
girly14
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.