cha0s
Περιβόητο μέλος
σε κάποια προηγούμενη σελίδα είδα οτι σε κάποια σχολή τους είχαν δεχτεί όλους εκτός από 2-3 που μάλλον είχαν ελλειπή χαρτιά, αυτό σημαίνει πως αν κάποιος τηρεί έστω και μια προυπόθεση τον δέχονται??
οχι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgos95
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος
αν πάρει κάποιος μετεγγραφή θα παρει την θέση απο αυτόν που ειναι ηδη στην σχολη;
οχι
αλλά? εχει αριθμο εισακτεων και εκει?
cha0s
Περιβόητο μέλος
αλλά? εχει αριθμο εισακτεων και εκει?
Νομίζω παίρνουν +10% των ατόμων που δέχεται μια σχολή.
toure7
Νεοφερμένος
elouroides
Νεοφερμένος
οκ σ'ευχαριστωΑνάλογα με το εισόδημα πάει.
Αν είστε πολύτεκνοι, λογικά θα έχετε λιγότερο εισόδημα κατα κεφαλήν. Αν πχ βγάζετε 30.000 το χρόνο, και είστε 6 άτομα, θα πάει 5.000 ενώ αν δεν ήσασταν πολύτεκνοι (δηλαδή 4 άτομα), θα πήγαινε 7500 κατα κεφαλήν.
Giwrgos-G7
Νεοφερμένος
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Vamos Alex
Νεοφερμένος
Detp
Νεοφερμένος
εχω περασει κομοτηνη αλλα εχω θεια στη θεσσαλονικη και θα εμενα σπιτι της... δικαιουμαι μεταγραφη;; επισης εχουμε χαμηλο εισοδημα καθως οι γονεις μου ειναι αγροτες... λαμβανονται υποψη τα παραπανω στο θεμα της μεταγραφης;
Τσέκαρε εδώ: https://ipaideia.gr/pos-tha-ginontai-oi-meteggrafes-foititon.ae0b1c4221bfa73a93aac58efb6727e1.htm
Περιμένουμε ανακοίνωση από το Υπουργείο για τις αιτήσεις, ίσως βγει τις επόμενες μέρες το πιθανότερο όμως να πάει για Οκτώβρη-Νοέμβρη.
κωσ
Εκκολαπτόμενο μέλος
είναι νέα εισοδηματικά κριτήρια για μεταγραφές..
Πραγματικά τ έχετε 3ανα ακούσει? Έχω μπερδευτεί λίγο με αυτό το θέμα..
Εγώ αν ισχυει αυτό που λέει τ άρθρο είμαι μέσα στα εισοδηματικά κρητηρια που απαιτούνται για μεταγραφή δεν έχω όμως κάποιο από τα υπόλοιπα(αρρώστιες,πολύτεκνοι κτλ)
άμα κάνω αίτηση για την αθηνα που θέλω που είναι η μόνιμη κατοικία μου υπάρχει περίπτωση να μην πάρω την μεταγραφή???
kiriazispao4ever
Δραστήριο μέλος
για οικονομικούς λόγους θα κάνω αίτηση για μετεγγραφή σε πανεπιστήμιο της αθήνας.
Αν η αίτηση μου εγκριθεί,πότε θα μπορώ να γραφτώ στην 'νεα' μου σχολή? και να παρακολουθώ τα μαθήματα κανονικά ως σπουδαστής του τμήματος?
cha0s
Περιβόητο μέλος
Φέτος πέρασα στο τμήμα επιστήμης υπολογιστών στο πανεπίστημιιο της κρήτης.
για οικονομικούς λόγους θα κάνω αίτηση για μετεγγραφή σε πανεπιστήμιο της αθήνας.
Αν η αίτηση μου εγκριθεί,πότε θα μπορώ να γραφτώ στην 'νεα' μου σχολή? και να παρακολουθώ τα μαθήματα κανονικά ως σπουδαστής του τμήματος?
Αν όχι απο το 2ο εξάμηνο, απο του χρόνου θα ισχύσουν οι μετεγγραφές.
Πάντως μου φαίνεται αρκετά κουζουλό.. Αντί να μειώσουν το κατα κεφαλήν εισόδημα, το αυξάνουν!!!
Με 9000 κατα κεφαλήν που ζητάνε, και τον αδερφό φοιτητή που έχω, νομίζω έχω αρκετές πιθανότητες για ΑΠΘ του χρόνου
kiriazispao4ever
Δραστήριο μέλος
Αν όχι απο το 2ο εξάμηνο, απο του χρόνου θα ισχύσουν οι μετεγγραφές.
Πάντως μου φαίνεται αρκετά κουζουλό.. Αντί να μειώσουν το κατα κεφαλήν εισόδημα, το αυξάνουν!!!
Με 9000 κατα κεφαλήν που ζητάνε, και τον αδερφό φοιτητή που έχω, νομίζω έχω αρκετές πιθανότητες για ΑΠΘ του χρόνου
αν είναι απο το 2ο εξάμηνο,θα παρακολουθώ μαθήματα του 1ου?αφου δεν θα έχω δώσει την εξεταστική...
cha0s
Περιβόητο μέλος
αν είναι απο το 2ο εξάμηνο,θα παρακολουθώ μαθήματα του 1ου?αφου δεν θα έχω δώσει την εξεταστική...
Δε σε πιάνω.
Λοιπόν, πέρασες κρήτη, ωραία; Θα πας κανονικά εσύ να παρακολουθήσεις, και όταν βγει επίσημη ανακοίνωση για τις μετεγγραφές τότε κάνεις τα χαρτιά σου και πας Αθήνα.
Επίσης! Εξεταστική δε σε υποχρεώνει κανείς να δώσεις.
kiriazispao4ever
Δραστήριο μέλος
Δε σε πιάνω.
Λοιπόν, πέρασες κρήτη, ωραία; Θα πας κανονικά εσύ να παρακολουθήσεις, και όταν βγει επίσημη ανακοίνωση για τις μετεγγραφές τότε κάνεις τα χαρτιά σου και πας Αθήνα.
Επίσης! Εξεταστική δε σε υποχρεώνει κανείς να δώσεις.
τέλη του μήνα ΝΟΜΙΖΩ θα γίνουν οι αιτήσεις για τις μετεγγραφές.
Λέω οτι αν η μετεγγραφη γίνει στο 2ο εξάμηνο οπως λες...(δη λαδη απο κρήτη ,παω αθηνα στο 2ο εξάμηνο)τι μαθήματα θα παρακολουθώ?
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
τέλη του μήνα ΝΟΜΙΖΩ θα γίνουν οι αιτήσεις για τις μετεγγραφές.
Λέω οτι αν η μετεγγραφη γίνει στο 2ο εξάμηνο οπως λες...(δη λαδη απο κρήτη ,παω αθηνα στο 2ο εξάμηνο)τι μαθήματα θα παρακολουθώ?
οτι μαθηματ εχει ο οδηγος σπουδων του τμηματος που εισαι γραμμενος
meloveyoudo
Δραστήριο μέλος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
με τα σπίτια που νοικιάζουν όσοι παίρνουν τελικά την μετεγγραφή τι γίνεται?
ξενοικιαζεις απλα μπορει να δωσεις ακποια χρηματα εως αποζημιοσει αναλογα με των ιδιωκτιτη
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.