παιδια και εγω περσυ εκανα μετεγγραδ=φη ,παρολο που χα και εγω εργαστηρια οι υπευθυνοι εδειξαν κατανοηση και δεν εχασα ουτε ενα,αν και λιγο συνεπαρμενοι και στην κοσμαρα τους οι περισσοτεροι υπευθυνοι στο εμπ σ αυτο δειχνουν μεγαλη κατανοηση.
απο κει και περα ειναι στην ευχερεια του καθε τμηματος αν θα δεχθει να κανει αυτην την μικρη παραχωρηση.
ιδιαιτερα δε μου κανει εντυπωση η συμπεριφορα των τει που ειναι λες και κανουν αγωνα για να μην δεχθουν αλλους σπουδαστες,δεν ξερω αν εχουν γενικοτερη γραμμη ,αλλα ετσι δυστυχως πολλοι θα χασουν αναιτια ενα ολοκληρο εξαμηνο.
λες και θα τους κατσουν στον σβερκο αν ερθουν 50 ατομα παραπανω,ή λες και ειναι οι επιστημονες που δεν εχουν χρονο....λαμογια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.