Ramon
Νεοφερμένος
Ο Ramon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
07-10-24
19:58
Καλησπέρα!! Ξέρει κανείς αν θα ισχύσει κάποια αλλαγή στις μετεγγραφές τρίτεκνων φοιτητών;;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,391 μηνύματα.
07-10-24
20:20
ΚαλησπέραΚαλησπέρα!! Ξέρει κανείς αν θα ισχύσει κάποια αλλαγή στις μετεγγραφές τρίτεκνων φοιτητών;;
Δεν εχω δει καμια ανακοινωση ουτε καμια τροπολογια αλλα θα περιμενουμε την εγκυκλιο μετεγγραφων για σιγουρια... υπομονη 10 μερες.
Ramon
Νεοφερμένος
Ο Ramon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείου Κρήτης. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
08-10-24
17:30
Έχω περάσει αρχιτεκτονική στα Χανιά. Πληρώ τα κριτήρια, μπορώ να αιτηθώ για αρχιτεκτονική στον Βόλο;; Μόνιμος τόπος κατοικίας είναι η Αθήνα αλλά οι αιτήσεις μου για μετεγγραφή σε αυτήν απορρίπτονται λόγω 2.750.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,391 μηνύματα.
08-10-24
20:39
Ναι μια χαρα μπορεις ... και δεν πειραζει που μενεις αθηνα... και η μετεγγραφη ειναι πολυ ευκολη... αδεια μενει η σχολη στα 0 μορια.Έχω περάσει αρχιτεκτονική στα Χανιά. Πληρώ τα κριτήρια, μπορώ να αιτηθώ για αρχιτεκτονική στον Βόλο;; Μόνιμος τόπος κατοικίας είναι η Αθήνα αλλά οι αιτήσεις μου για μετεγγραφή σε αυτήν απορρίπτονται λόγω 2.750.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...