Μετεγγραφές και δυνατότητα μετακίνησης

Panatha mono

Νεοφερμένος

Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα.
Χαιρετω ολους τους συμφορουμιτες.Εχω την εξης απορία.Αφου αιτηση μετακινησης μπορεις να κανεις μόνο εφοσον τα μορια μετεγγραφης δεν αρκουν για να πάρεις μετεγγραφη για κανενα απο τα 2 αντιστοιχα τμηματα για τα οποια υπέβαλες αιτηση,τοτε γιατι η αιτηση μετακινησης γινεται ταυτοχρονα με την αιτηση μετεγγραφής, δηλαδή χωρις να γνωριζεις τα αποτελεσματα?Εγω ας πουμε που θελω να βαλω Αθηνα και Πατρα για μετεγγραφη μπορω να βαλω και Ιωαννινα Λαρισα για μετακίνηση και αν περάσω σε μια εκ των δυο πρώτων ουσιαστικα η δυνατότητα μετακινησης παυει να υφισταται ενω αν δεν εισαχθω σε καποια απο τις δυο πρωτες μπορω να μπω επισημα στη διαδικασια της μετακίνησης?

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.
Χαιρετω ολους τους συμφορουμιτες.Εχω την εξης απορία.Αφου αιτηση μετακινησης μπορεις να κανεις μόνο εφοσον τα μορια μετεγγραφης δεν αρκουν για να πάρεις μετεγγραφη για κανενα απο τα 2 αντιστοιχα τμηματα για τα οποια υπέβαλες αιτηση,τοτε γιατι η αιτηση μετακινησης γινεται ταυτοχρονα με την αιτηση μετεγγραφής, δηλαδή χωρις να γνωριζεις τα αποτελεσματα?Εγω ας πουμε που θελω να βαλω Αθηνα και Πατρα για μετεγγραφη μπορω να βαλω και Ιωαννινα Λαρισα για μετακίνηση και αν περάσω σε μια εκ των δυο πρώτων ουσιαστικα η δυνατότητα μετακινησης παυει να υφισταται ενω αν δεν εισαχθω σε καποια απο τις δυο πρωτες μπορω να μπω επισημα στη διαδικασια της μετακίνησης?
Ναι ετσι ειναι ... και χωρις να ξερεις αποτελεσματα διοτι αν τα ηξερες θα πηγαιναμε σε ενα συνεχη κυκλο μετεγγραφων των οποιο δεν τον θελουν.
Οι μετακινησεις δεν ειναι τοσο απλες διοτι θα πρεπει να πιανεις την αυτουσια βαση για να δηλωσεις ( και αν την πιανεις γιατι δεν πηγες εξ αρχης?) και πρεπει η σχολη να εχει κενο χωρο (απο το 15%) που αφησαν οι μετεγγραφες για να σε δεχθει.
Ανταγωνισμος μοριων δεν υφισταται διοτι οι δηλωσεις στις μετακινησεις ειναι ανεμικες ...0-1 ατομα

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια