dadaist1989
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bettykal
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dadaist1989
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος
καλησπερα σας...εχω τελειωσει φυσικοθεραπεια και ενδιαφερομαι να παω καπου στην ευρωπη για μεταπτυχιακο.δεν με ενδιαφερει καποιο συγκεκριμενο κρατος απλα να ειναι αγγλοφωνο το πανεπιστημιο.μηπως γνωριζεται καποιο συγκεκριμενο???και ξερετε αν εχω δικαιωμα να παω μεσω erasmus???
ψάξε και ολλανδία, είναι στα αγγλικά και πιο οικονομικά
artistico
Νεοφερμένος
ψάξε και ολλανδία, είναι στα αγγλικά και πιο οικονομικά
Όντως κοίταζα για μεταπτυχιακό στο University of Amsterdam με 1600 ευρώ αγγλόφωνο. Νομίζω αξίζουν τα λεφτά τους. Σε σύγκριση με κάτι άλλα δηλαδή. Αγγλία πολύ καλά αλλά αρκετά ακριβά ενώ Αμερική απλά απλησίαστη. Δεν ξέρω για το κύρος τους βέβαια στην Ολλανδία. Ξέρει κανείς να μας πεί?
bettykal
Νεοφερμένος
Sentro
Νεοφερμένος
Οποτε σκεφτομαι να ακολουθησω κατι σε Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις που μπορω και σε ποιο πανεπιστημιο μπορω να το κανω το μεταπτυχιακο, λογικα θα ειναι αγγλια αλλα υπαρχει στην Αμερικη μηπως??
Επισης αν δεν ακολουθησω αυτο σκεφτομαι και για προγραμματιστης.
Γενικα θα ηθελα να ακουσω καποιες γνωμες και ιδεες για το τι κλαδο μπορω να ακολουθησω μετα και καποιες καλες σχολες στην Αμερικη ομως παντα γιατι Αγγλια....δεν θα ηθελα και τοσο να παω.
Ευχαριστω πολυ
sani_boy
Νεοφερμένος
πολλα και διαφορα μπορεις να κανεις αλλα το θεμα ειναι τι θες.σιγουρα η αγγλια που αναφερεις ειναι καλη λυση αλλα αν θες κατι στην αμερικη σιγουρα υπαρχει.η σχολη σου αν δεν κανω λαθος εχει δικο της μεταπτυχιακο οποτε σκεψου και αυτην τη λυση...Καλησπερα, ειμαι φοιτητης στο πανεπιστημιο πελλοπονησου, τμημα επιστημης και τεχνολογιας τηλεπικοινωνιων. Οταν με το καλο τελειωσω σκεφτομαι για ενα μεταπτυχιακο στο εξωτερικο πανω στους υπολογιστες. Το καλο με αυτη τη σχολη ειναι οτι ειναι τηλεπικοινωνιων αλλα οταν τελειωσεις μπορεις να ακολουθησεις μεταπτυχιακο σε οποιονδηποτε κλαδο εχει σχεση με υπολογιστες.
Οποτε σκεφτομαι να ακολουθησω κατι σε Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις που μπορω και σε ποιο πανεπιστημιο μπορω να το κανω το μεταπτυχιακο, λογικα θα ειναι αγγλια αλλα υπαρχει στην Αμερικη μηπως??
Επισης αν δεν ακολουθησω αυτο σκεφτομαι και για προγραμματιστης.
Γενικα θα ηθελα να ακουσω καποιες γνωμες και ιδεες για το τι κλαδο μπορω να ακολουθησω μετα και καποιες καλες σχολες στην Αμερικη ομως παντα γιατι Αγγλια....δεν θα ηθελα και τοσο να παω.
Ευχαριστω πολυ
και κατι ακομα...
Καταρχην δεν περνας τη σχολη(ειναι δυσκολη)...πρωτον
δευτερον...εισαι σε σχολη τηλεπικοινωνιων και οχι πληροφορικης
τριτον...μαθε ταβλι
καταλαβες λευτερη?
Sentro
Νεοφερμένος
πολλα και διαφορα μπορεις να κανεις αλλα το θεμα ειναι τι θες.σιγουρα η αγγλια που αναφερεις ειναι καλη λυση αλλα αν θες κατι στην αμερικη σιγουρα υπαρχει.η σχολη σου αν δεν κανω λαθος εχει δικο της μεταπτυχιακο οποτε σκεψου και αυτην τη λυση...
και κατι ακομα...
Καταρχην δεν περνας τη σχολη(ειναι δυσκολη)...πρωτον
δευτερον...εισαι σε σχολη τηλεπικοινωνιων και οχι πληροφορικης
τριτον...μαθε ταβλι
καταλαβες λευτερη?
Αγαπητε κυριε sani boy, ευχαριστω πολυ καταρχην για την απαντηση σας και το ενδιαφερον σας
Στο θεμα μας τωρα: Το μεταπτυχιακο της σχολης μας με λιγα λογια ειναι....makekatso οπως και η σχολη
Τωρα το πως θα την βγαλουμε ουτε ο ιδιος ο θεος ξερει, παντα με 5 και το πολυ πολυ σουξου μουξου σε κανα καθηγητη, ξερεις πειναω και μα μου, πρεπει να φυγω να τελειωνω με τα εξοδα νοικια και αλλες αηδιες, ε τι στο !@#$% στο τελος θα μας βαρεθουν και δρομοοοο!!
Οσο για το ταβλι, οταν μαθεις...ελα να με βρεις ΓΑΤΑΚΙ (χιχιχιχι) Θα περιμενω Central
Noisette
Περιβόητο μέλος
Το davinci ειναι ενα προγραμμα οπως το erasmus αλλά για πρακτική εξάσκηση στο εξωτερικο...μαλλον δεν γινεται με erasmus γιατι εχω παρει πτυχιο αλλα μου ειπαν να κοιταξω και ενα προγραμμα da vinci, θα το δω σε λιγο.
thdim
Νεοφερμένος
μαλλον δεν γινεται με erasmus γιατι εχω παρει πτυχιο αλλα μου ειπαν να κοιταξω και ενα προγραμμα da vinci, θα το δω σε λιγο.αγγλια δεν θελω να παω....εχω μια αντιπαθεια...ευχαριστω για την ολλανδια δεν την ειχα σκεφτει θα ψαξω το πανεπιστημιο που μου ειπατε.αλλη σκεψη μου ειναι το βελγιο...αλλα πρεπει να ψαξω πολυ ακομα.....
αναζήτησε μεταπτυχιακά στο εξωτερικό, δες το παρακάτω σίτε, έχει και Αγγλία αλλά και πανεπιστήμια που προσφέρουν Αγγλόφωνα προγράμματα στην Ολλανδία
https://www.unibook.gr
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Freya
Δραστήριο μέλος
VakocNE
Νεοφερμένος
Αγαπητε κυριε sani boy, ευχαριστω πολυ καταρχην για την απαντηση σας και το ενδιαφερον σας
Στο θεμα μας τωρα: Το μεταπτυχιακο της σχολης μας με λιγα λογια ειναι....makekatso οπως και η σχολη
Τωρα το πως θα την βγαλουμε ουτε ο ιδιος ο θεος ξερει, παντα με 5 και το πολυ πολυ σουξου μουξου σε κανα καθηγητη, ξερεις πειναω και μα μου, πρεπει να φυγω να τελειωνω με τα εξοδα νοικια και αλλες αηδιες, ε τι στο !@#$% στο τελος θα μας βαρεθουν και δρομοοοο!!
Οσο για το ταβλι, οταν μαθεις...ελα να με βρεις ΓΑΤΑΚΙ (χιχιχιχι) Θα περιμενω Central
Λευτέρη, αν τελείωσεις με 5, δεν θα 'χεις και πολλές πιθανότητες για μεταπτυχιακό και μάλιστα στην Αμερική.
Λοιπόν, σοβαρα τώρα μπες εδώ όπου θα βρεις μια λίστα με όλα τα αμερικανικά πανεπιστήμια. https://www.clas.ufl.edu/au/
Ψάξε και βρες τι θες και σου ταιριάζει....
Καλή σταδιοδρομία.
nPb
Επιφανές μέλος
Γνωρίζουν στο εξωτερικό ότι στις σοβαρές σχολές των θετικών επιστημών στην Ελλάδα, οι βαθμοί μπαίνουν με το σταγονόμετρο, ότι υπάρχει αρνητική* βαθμολόγηση, ότι υπάρχουν βαθμολογικά πλαφόν, ότι το επίπεδο "γνώσεων" για undergraduate επίπεδο είναι πολύ υψηλό (ισοδύναμο με μεταπτυχιακό επίπεδο σε πολλές περιπτώσεις), οι προσφερόμενες "κατευθύνσεις" είναι πολύ προχωρημένες και σύγχρονες,...κ.α. Οι "χαμηλοί" βαθμοί μπορούν να αντισταθμιστούν με "σοβαρά" και "δύσκολα" μαθήματα επιλογής που δεν τα επιλέγει η μπάζα φοιτητών η οποία ενδιαφέρεται για πτυχίο της κακιάς ώρας..
Sentro και στο Τμήμα σου λέτε τέτοια πράγματα για τα ενοίκια, προκειμένου να περαστεί το μάθημα; Εδώ μέχρι και εικονικές ανίατες ασθένειες ή και κηδείες δικών τους ανθρώπων, επικαλούνται κάποιοι φοιτητές για να μπει ένα 5 δηλ., ο βαθμός 3 ----> βαθμό 5. Ελλάς το μεγαλείο σου...
* Αρνητική βαθμολόγηση σημαίνει να μετράει αρνητικά ο βαθμός σε περίπτωση λαθών ανάλογα με το μέγεθός τους.
VakocNE
Νεοφερμένος
Το 5 είναι σχετικό... Όλα είναι σχετικά στην Ελλάδα.
Γνωρίζουν στο εξωτερικό ότι στις σοβαρές σχολές των θετικών επιστημών στην Ελλάδα, οι βαθμοί μπαίνουν με το σταγονόμετρο, ότι υπάρχει αρνητική* βαθμολόγηση, ότι υπάρχουν βαθμολογικά πλαφόν, ότι το επίπεδο "γνώσεων" για undergraduate επίπεδο είναι πολύ υψηλό (ισοδύναμο με μεταπτυχιακό επίπεδο σε πολλές περιπτώσεις), οι προσφερόμενες "κατευθύνσεις" είναι πολύ προχωρημένες και σύγχρονες,...κ.α. Οι "χαμηλοί" βαθμοί μπορούν να αντισταθμιστούν με "σοβαρά" και "δύσκολα" μαθήματα επιλογής που δεν τα επιλέγει η μπάζα φοιτητών η οποία ενδιαφέρεται για πτυχίο της κακιάς ώρας..
Sentro και στο Τμήμα σου λέτε τέτοια πράγματα για τα ενοίκια, προκειμένου να περαστεί το μάθημα; Εδώ μέχρι και εικονικές ανίατες ασθένειες ή και κηδείες δικών τους ανθρώπων, επικαλούνται κάποιοι φοιτητές για να μπει ένα 5 δηλ., ο βαθμός 3 ----> βαθμό 5. Ελλάς το μεγαλείο σου...
* Αρνητική βαθμολόγηση σημαίνει να μετράει αρνητικά ο βαθμός σε περίπτωση λαθών ανάλογα με το μέγεθός τους.
Νομίζω συνήθως ισχύει στα πολλαπλής επιλογής αυτό. Τουλάχιστον έχω ακούσει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Εσύ το προγραμματίζεις, ανάλογα του πώς και πότε σε συμφέρει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Φινεύς
- Hased Babis
- Barka
- phleidhs
- Eleni123-
- Τρελας123
- NasosJet
- Gus Roger10
- GeorgePap2003
- Fofifofi78
- Philologist
- Emilonop
- Ria99
- kilopo
- Clary
- tslef8
- Monster Hunter
- Κλημεντίνη
- New member
- johnsala
- lnesb
- tsiobieman
- korlef
- paulkin94
- Viedo
- aekaras 21
- No name
- ggl
- constansn
- SlimShady
- Memetchi
- Nina-nana
- fmarulezkd
- Eri0611
- johnietraf
- Jocaste
- ag97
- eri548
- taketrance
- Sokratis Mitropoulos
- Meow
- mariana.kpt
- Wrong
- Σπυρακος (^^)
- Catherine3
- Alma Libre
- Giorgos216
- don_vito
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.