Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουλελες
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουλελες
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Το μεταπτυχιακό είναι επένδυση. Καλώς ή κακώς. Αν είναι να κάνεις κάτι μέτριο μένεις και εδώ και το κάνεις και σου μένουν και τα χρήματα.
Πουλελες
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.bath.ac.uk/study/pg/fees/taughtfees/management/index.html
https://www2.lse.ac.uk/intranet/students/moneyMatters/tableOfFees/2012-13.aspx
Και δεν ειναι οτι το ενα ειναι χειροτερο απο το αλλο.Ειναι εξισου top
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Τσεκαρε τα table fees σε 2 top πανεπιστημια στο management στην Αγγλια ,και θα δεις τεραστιες διαφορες.
https://www.bath.ac.uk/study/pg/fees/taughtfees/management/index.html
https://www2.lse.ac.uk/intranet/students/moneyMatters/tableOfFees/2012-13.aspx
Και δεν ειναι οτι το ενα ειναι χειροτερο απο το αλλο.Ειναι εξισου top
Δεν χρειάζεται να δω, γνωρίζω.
Ειδικά για το LSE, μπορώ να σου πω και ποιότητα σπουδών γιατί εκεί τελείωσα το μεταπτυχιακό μου. Το Bath είναι καλό πανεπιστήμιο, αλλά σε καμία των περιπτώσεων τοπ όπως το λες. Το LSE όμως είναι και τοπ από ποιότητα (μπορώ να στο επιβεβαιώσω) και το όνομά του δίνει ένα κάποιο κύρος (αν δεις και στα rankings-τα οποία δεν τα εμπιστεύομαι και απόλυτα αλλά αυτό είναι στατιστικό μέγεθος-έχει πάρα πολύ καλή απορρόφηση αποφοίτων).
Αν λοιπόν έχεις τα χρήματα, ναι, θα δώσεις παραπάνω και θα πάρεις κάτι καλύτερο. Πριν φύγω για το μεταπτυχιακό, έψαξα πάρα πολύ (και σε χρόνο και σε βάθος) και τα μελέτησα όλα!
Πουλελες
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Τελος παντων,εγω διαφωνω και πιστευω πως το bath στο management ειναι απο τα top https://www.thecompleteuniversityguide.co.uk/league-tables/rankings?s=Business+Studies και οχι μονο επειδη το λεει το site αλλα και απο την σχολη μου απο συζητησεις που κανω.Το θεμα ειναι οτι, προσωπικα πιστευω οτι αναμεσα σε ενα top και σε ενα πολυ καλο πανεπιστημιο θα διαλεγα το πολυ καλο ,υπο την προυποθεση βεβαια οτι σαν αντικειμενο και περιεχομενο, το μαστερ του θα ηταν πιο ενδιαφερον και πιο ευκολο για να βρεις μετα δουλεια.Δεν μιλαω βεβαια για χαλια πανεπιστημια.
Θα πρότεινα να διαλέξεις το τοπ (δεν μιλάω για το LSE μόνο φυσικά, μην θεωρηθώ ότι κάνω και διαφήμιση!! )!
Πάντως καλή επιτυχία σε ότι και αν διαλέξεις!!
Πουλελες
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Σ ευχαριστω.Εγω μεχρι στιγμης εχω καταληξει στο Bath ,το St andrews, το Southampton και το Nottigham...Πιστευω πως ειναι απ τα καλα πανεπιστημια .Τουλαχιστον ετσι μου εχουν πει.Εσυ θα ξερεις και καλυτερα απο μενα.
Δεν τα γνωρίζω όλα τα πανεπιστήμια αλλά ξέρω πώς λειτουργούν...Και από κει έχω σχηματίσει άποψη για το τι σημαίνει "όνομα" και "κύρος"...
marie. k
Νεοφερμένος
Andrewwww
Νεοφερμένος
Πρωτον..ειμαι φοιτητης κοινωνιολογιας(παντειο) και θελω να ξερω εαν μπορω να κανω μεταπτυχιακο σε εγκληματολογια η΄ ψυχολογια..και εαν μπορω να κανω εαν θα μπορω να εξασκησω και το επαγγελμα..επισης θα ηθελα να μου προτεινεται καποια καλα πανεπιστημια στς παραπανω τομεις που ενδιαφερομαι!
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Γειά σας.Θέλω να ρωτήσω σχετικά με μεταπτυχιακό στην Νεοελληνική Ιστορία.Με ενδιαφέρει η περίοδος μετά την επανάσταση.Γνωρίζει κάποιος ποιά ξένα και κυρίως αγγλόφωνα πανεπιστήμια ειδικεύονται σε αυτό τον τομέα;
Το Tufts, στην έδρα Καραμανλή.
Mercury
Επιφανές μέλος
Γειά σας.Θέλω να ρωτήσω σχετικά με μεταπτυχιακό στην Νεοελληνική Ιστορία.Με ενδιαφέρει η περίοδος μετά την επανάσταση.Γνωρίζει κάποιος ποιά ξένα και κυρίως αγγλόφωνα πανεπιστήμια ειδικεύονται σε αυτό τον τομέα;
Δεν γνωριζω να σου πω την αληθεια εαν υπαρχει καποιο μεταπτυχιακο στο εξωτερικο πανω στην νεοελληνικη ιστορια,και απο μια γρηγορη αναζητηση που εκανα εδω(σελιδα για μεταπτυχιακα στην Μεγαλη Βρετανια) δεν βρηκα κατι.
Ψαξε σε καποιο ελληνικο πανεπιστημιο,πιο πιθανο το βρισκω.
Ελπιζω να βοηθησα
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος
Cydonian Knight
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Φινεύς
- Barka
- phleidhs
- Eleni123-
- Τρελας123
- NasosJet
- Gus Roger10
- GeorgePap2003
- Fofifofi78
- Philologist
- Emilonop
- Ria99
- kilopo
- Clary
- tslef8
- Monster Hunter
- Κλημεντίνη
- New member
- johnsala
- lnesb
- tsiobieman
- korlef
- paulkin94
- Viedo
- aekaras 21
- No name
- ggl
- constansn
- SlimShady
- Memetchi
- Nina-nana
- fmarulezkd
- Eri0611
- johnietraf
- Jocaste
- ag97
- eri548
- taketrance
- Sokratis Mitropoulos
- Meow
- mariana.kpt
- Wrong
- Σπυρακος (^^)
- Catherine3
- Alma Libre
- Giorgos216
- don_vito
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.