Εquilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TNS
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εquilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
TNS
Νεοφερμένος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος/α γνωρίζει να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για το τμήμα M.Sc Law & Accounting του LSE, με ενδιαφέρει πάρα πολύ.
η Λογιστική δεν είναι Χρηματοοικονομικά και έχει να κάνει καθαρά με Ελληνικούς Νόμους, Φορολογία, κτλ κτλ... (εάν κάποιος εξαιρέσει τα Δ.Λ.Π.).
Κάνεις αναφορά στα νομικά. Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις για αυτά;
Εquilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασικά, το εν λόγω μεταπτυχιακό ανήκει-κατ'εξαίρεση- στο τμήμα των νομικών σπουδών του LSE. Για τα νομικά που ρώτησες τίποτα συγκεκριμένο, απλώς ρώτησα γενικά εάν κάποιος έχει πληροφορίες για το συγκεκριμένο εν λόγω τμήμα και τις (πρακτικές και όχι τυπικές, στα "χαρτιά" που αναφέρει το τμήμα) προυποθέσεις του, αλλά και γενικά για την όλη ζωή στο LSE. Άν ξέρεις τίποτα από τα προαναφερθέντα να μου πεις ευπρόσδεκτο, αλλά για το τι σπουδές παρέχει το μεταπτυχιακό ξέρω. Απλώς με ενδιαφέρει όπως λέει και ο τίτλος εξειδίκευση στα φορολογική λογιστική και η απορία-ερώτηση μου έγκειται στο γεγονός αν αυτή η εξειδίκευση θα πρέπει να λάβει χώρα εντός ή εκτός Ελλάδος με την εκπόνηση ενός ανάλογου μεταπτυχιακού.Κάνεις αναφορά στα νομικά. Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις για αυτά;
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Βασικά, το εν λόγω μεταπτυχιακό ανήκει-κατ'εξαίρεση- στο τμήμα των νομικών σπουδών του LSE.
Απλώς με ενδιαφέρει όπως λέει και ο τίτλος εξειδίκευση στα φορολογική λογιστική και η απορία-ερώτηση μου έγκειται στο γεγονός αν αυτή η εξειδίκευση θα πρέπει να λάβει χώρα εντός ή εκτός Ελλάδος με την εκπόνηση ενός ανάλογου μεταπτυχιακού.
Προφανώς το LSE έχει άριστο όνομα και οι απόφοιτοι του είναι περιζήτητοι. Είδα τα προσόντα σας, λογικά δε θα έχετε πρόβλημα να γίνετε δεκτοί. Πέραν τούτου ουδέν, καθώς δεν έχω υπάρξει φοιτητής του.
Όντως το οικονομικό είναι θέμα, όμως ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Σχετικά με το θέμα του στρατού, κάνε τώρα τη θητεία σου, καθώς θα αυξηθεί. Το θετικό είναι ότι αν βρείτε δουλεία, δεν θα σας δεσμεύει το θέμα στρατός. Όσο θα υπηρετείς, η κοπέλα σου μπορεί να εργαστεί και να μαζέψει κάποιο ποσό. Νομίζω τα τεστ που δώσατε έχουν μία χρονική ισχύ, οπότε προλαβαίνετε αν το αναβάλλετε προσωρινά.
Γενικά τα φορολογικά είναι στο φλου. Σε αυτό συντελεί και η συνεχής αλλαγή της νομοθεσίας.
Εquilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορώ να σου πω ότι η πρώτη στη λίστα των καθηγητών είναι φίλη μου!
Άρα κάνε μου μια λίστα με ερωτήσεις, να μάθεις από την πηγή!
Φύλτατη, έχεις τελειώσει και εσύ LSE ή απλώς γνωριζόσασταν με την εν λόγω καθηγήτρια από τις προπτυχιακές σας σπουδές ; Γιατί άν είσαι απόφοιτος του, θα ήθελα να σε ρωτήσω και ορισμένα άλλα θέματα σχετικά με τη ζωή, το κόστος, την ανεργία στο βρετανία κτλ..
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Φύλτατη, έχεις τελειώσει και εσύ LSE ή απλώς γνωριζόσασταν με την εν λόγω καθηγήτρια από τις προπτυχιακές σας σπουδές ; Γιατί άν είσαι απόφοιτος του, θα ήθελα να σε ρωτήσω και ορισμένα άλλα θέματα σχετικά με τη ζωή, το κόστος, την ανεργία στο βρετανία κτλ..
Ναι ναι, έχω κάνει μεταπτυχιακό εκεί αλλά New Media και IS. Η καθηγήτρια αυτή είναι όμως φίλη μου από πριν!
Εquilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Οι Άγγλοι είναι γύφτοι, βρωμιάρηδες, μεθύστακες και ψωνάρες.
Εquilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Κοίταξε για να μπορώ, μιλάω πάντα προσωπικά, να αποδώσω το μέγιστο δηλαδή να διαβάσω σερί 12-14 ώρες θέλω δυο πράγματα να βρέχει και να έχεις ένα μερακλίδικο καφέ όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν... Σαν ζωή, ενδείκνυται για να κάνεις εκεί τα πρώτα σου βήματα, δηλαδή με την κοπέλα μου σκεφτόμαστε να δουλέψουμε εκεί αρχικά, τουλάχιστον για κάποια χρόνια και επίσης το γεγονός να κάνουμε και εκεί οικογένεια.
Μερακλίδικο καφέ στην Αγγλία, δύσκολο...Μόνο αν τον φτιάχνεις στον σπίτι...
Εμένα δεν μου πήγε το Λονδίνο, δεν θα σου πω ψέματα. Αλλά όταν πας με τον άνθρωπό σου, είναι διαφορετικά τα πράγματα, δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά.
Εquilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εννοείτε μερακλίδικος ελληνικός καφές μόνο από τα χέρια Έλληνα.(BTW υπάρχουν μπορείς να βρείς ελληνικούς καφέδες στην αγγλία ή πολλά ζητάω Κοίτα αν τελικά πάμε LSE και πρώτα ο Θεός αποφοιτήσουμε δεν θα γυρίσουμε αμέσως στην πατρίδα λέμε να κάτσουμε μια 5 ετία και αν βρούμε δουλειές ικανοποιητικές και κυρίως με προοπτικές επαγγελματικής ανέλιξης τότε μάλλον θα μείνουμε εκεί και θα κάνουμε οικογένεια.Μερακλίδικο καφέ στην Αγγλία, δύσκολο...Μόνο αν τον φτιάχνεις στον σπίτι...
Εμένα δεν μου πήγε το Λονδίνο, δεν θα σου πω ψέματα. Αλλά όταν πας με τον άνθρωπό σου, είναι διαφορετικά τα πράγματα, δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Εquilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
(Ωραίες στιγμές!!!! Αυτή η βιβλιοθήκη είναι απλά καταπληκτική...και φυσικά 24/7 ανοιχτή...)
Σας άκουσμα προσαρμόζεσαι αμέσως, στο δεύτερο μάθημα. Αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι στο essay που το αγαπάνε πολύ στην Αγγλία αλλά εμείς δεν ξέρουμε να το γράφουμε...Θα σας κάνουν σεμινάρια, να μην χάσετε κανένα..
Εquilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
H βιβλιοθήκη είναι 24/7;;; Έλεος καλά εντάξει κανένα σχόλιο για τις δικές μας που κλείνουν από παρασκευή..... Τα μαθήματα αυτά που λές θα μας υποχρεώσει το τμήμα για όσους δεν έχουν μητρική γλώσσα τα αγγλικά ή ισχύει για όλους τους μεταπτυχιακούς ;Καλά, οι πρώτες μέρες ειδικά στο LSE είναι χάσιμο...Θα περάσετε τόσο γαμάτα....!
(Ωραίες στιγμές!!!! Αυτή η βιβλιοθήκη είναι απλά καταπληκτική...και φυσικά 24/7 ανοιχτή...)
Σας άκουσμα προσαρμόζεσαι αμέσως, στο δεύτερο μάθημα. Αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι στο essay που το αγαπάνε πολύ στην Αγγλία αλλά εμείς δεν ξέρουμε να το γράφουμε...Θα σας κάνουν σεμινάρια, να μην χάσετε κανένα..
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
H βιβλιοθήκη είναι 24/7;;; Έλεος καλά εντάξει κανένα σχόλιο για τις δικές μας που κλείνουν από παρασκευή..... Τα μαθήματα αυτά που λές θα μας υποχρεώσει το τμήμα για όσους δεν έχουν μητρική γλώσσα τα αγγλικά ή ισχύει για όλους τους μεταπτυχιακούς ;
Σε περίοδο εξετάσεων, γίνεται πανικός στην βιβλιοθήκη...
Στην αρχή γράφετε ένα essay "δοκιμαστικό" και στα σχόλια που σας κάνουν (μετά από κάθε εργασία, παίρνετε ένα χαρτί με αναλυτικά το βαθμό και τα σχόλια) σας λένε αν κρίνουν ότι χρειάζεστε βοήθεια στα αγγλικά. Θα σας το πει και ο tutor όμως.
Εquilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε περίοδο εξετάσεων, γίνεται πανικός στην βιβλιοθήκη...
Στην αρχή γράφετε ένα essay "δοκιμαστικό" και στα σχόλια που σας κάνουν (μετά από κάθε εργασία, παίρνετε ένα χαρτί με αναλυτικά το βαθμό και τα σχόλια) σας λένε αν κρίνουν ότι χρειάζεστε βοήθεια στα αγγλικά. Θα σας το πει και ο tutor όμως.
Υπάρχει δυνατότητα, ακόμη και αν με εξετάσουν και βρούν ότι είμαι εντάξει, μπορώ να ζητήσω από το τμήμα ή τον επόπτη, όπως είπες, να κάνω ένα χ χρονικό διάστημα εξκτρα μαθήματα στην αγγλική γλώσσα για να προσαρμοστώ πιο γρήγορα ; Ή μήπως πρέπει και αυτά να τα πληρώσεις ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.