manosthegreek
Νεοφερμένος
Ο manosthegreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 63 μηνύματα.
02-08-12
18:25
Καλησπέρα!
Με έχουν καλέσει για συνέντευξη στο παραπάνω μεταπτυχιακό πρόγραμμα, αλλά δεν ξέρω αν θα το παρακολουθήσω, καθώς δεν ξέρω αν αξίζει να δώσει κανείς τόσα πολλά δίδακτρα ! Ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται; Το παρακολουθεί κανείς; Ευχαριστώ!
Με έχουν καλέσει για συνέντευξη στο παραπάνω μεταπτυχιακό πρόγραμμα, αλλά δεν ξέρω αν θα το παρακολουθήσω, καθώς δεν ξέρω αν αξίζει να δώσει κανείς τόσα πολλά δίδακτρα ! Ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται; Το παρακολουθεί κανείς; Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εquilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα.
02-08-12
18:30
Άν δεν κάνω λάθος, η αδελφή της κοπέλας μου, πρέπει να παρακολουθεί το εν λόγω μεταπτυχιακό. Άν θες μπορώ να κάνω το κόπο και να την ρωτήσω να μου δώσει πληροφορίες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manosthegreek
Νεοφερμένος
Ο manosthegreek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 63 μηνύματα.
02-08-12
18:35
Αν είναι εύκολο!! Ευχαριστώ πολύ!!
Εquilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 226 μηνύματα.
02-08-12
18:36
Ωραία. Ελπίζω μόνο να μην έχει φύγει για διακοπές η αδελφή της.Αν είναι εύκολο!! Ευχαριστώ πολύ!!
manosthegreek
Νεοφερμένος
10-08-12
20:00
Ξέρει κανείς τελικά κάτι επ' αυτού ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...