George L12
Νεοφερμένος
Ο George L12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

09-06-22

08:45
Γνωρίζει κάποιος αν ως απόφοιτος φυτικής παραγωγής ΓΠΑ μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο ΓΠΑ στα βιολογικά συστήματα ( από το τμήμα βιοτεχνολογίας) , έχω δηλαδή ελπίδες ;
kiyoshi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 354 μηνύματα.

09-06-22

11:41
Προφανώς και μπορείς.Γνωρίζει κάποιος αν ως απόφοιτος φυτικής παραγωγής ΓΠΑ μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο ΓΠΑ στα βιολογικά συστήματα ( από το τμήμα βιοτεχνολογίας) , έχω δηλαδή ελπίδες ;
stee
Νεοφερμένος
Η stee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής Γεωπονικού. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

22-09-23

17:38
Έχω μια ερώτηση. Γνωρίζει κανείς εαν ως απόφοιτη του τμήματος φυτικής παραγωγής του γεωπονικου Αθηνών μπορώ να κάνω μεταπτυχιακό στο τμήμα της φαρμακευτικής του εκπα;
Αναζήτησα στην ιστοσελίδα των μεταπτυχιακων της φαρμακευτικής και λέει αυτό για τους αποφοίτους:
Έχω μπερδευτεί με αυτό που λέει "της ημεδαπης ή ομοταγων αναγνωρισμενων...κλπ"
Όποιος γνωρίζει ας με διαφωτισει λίγο.. ευχαριστώ προκαταβολικά:")
Αναζήτησα στην ιστοσελίδα των μεταπτυχιακων της φαρμακευτικής και λέει αυτό για τους αποφοίτους:
Έχω μπερδευτεί με αυτό που λέει "της ημεδαπης ή ομοταγων αναγνωρισμενων...κλπ"
Όποιος γνωρίζει ας με διαφωτισει λίγο.. ευχαριστώ προκαταβολικά:")
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,225 μηνύματα.

22-09-23

17:39
Με βάση αυτό το σκρινσοτ, ναι, μπορείς. 

stee
Νεοφερμένος
Η stee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής Γεωπονικού. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

22-09-23

17:43
οκ ευχαριστωωΜε βάση αυτό το σκρινσοτ, ναι, μπορείς.![]()
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3,155 μηνύματα.

22-09-23

17:56
Μπορείς να κάνεις από οπουδήποτε σε οπουδήποτε μεταπτυχιακό, εκτός αν υπάρχει πρόβλεψη για κάτι διαφορετικό από την προκήρυξη.
Συνεπώς, ναι.
Συνεπώς, ναι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...