johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Στατιστικής ΟΠΑ και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1,887 μηνύματα.

29-09-19

14:51
Καλησπέρα παιδιά!
Κοντεύω στο να πάρω πτυχίο ( μου λείπουν 5 μαθήματα ) και ο βαθμός μου δεν είναι αυτός που ήθελα ( θα πάρω πτυχίο με βαθμό 6,2-6,4 στην καλύτερη )
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πόσο εύκολο θα μου είναι να κάνω ένα καλό σχετικά μεταπτυχιακό στην στατιστική - οικονομικά με αυτό το βαθμό πτυχίου από μαθηματικό. Δεν ξέρω αν μετράνε και άλλα αλλά έχω και 2 γλώσσες και θέμα οικονομικό δεν υπάρχει
βοηθάει όντως η εξέταση gre ?
ή είμαι χαμένος από χέρι ?
Κοντεύω στο να πάρω πτυχίο ( μου λείπουν 5 μαθήματα ) και ο βαθμός μου δεν είναι αυτός που ήθελα ( θα πάρω πτυχίο με βαθμό 6,2-6,4 στην καλύτερη )
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πόσο εύκολο θα μου είναι να κάνω ένα καλό σχετικά μεταπτυχιακό στην στατιστική - οικονομικά με αυτό το βαθμό πτυχίου από μαθηματικό. Δεν ξέρω αν μετράνε και άλλα αλλά έχω και 2 γλώσσες και θέμα οικονομικό δεν υπάρχει
βοηθάει όντως η εξέταση gre ?
ή είμαι χαμένος από χέρι ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.