Μεταπτυχιακό μετά από Οικονομικά

Rosstrobon

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Τανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα.
Όπως λέει και ο τίτλος είμαι φοιτητής του Οικονομικού.Του ΑΠΘ συγκεκριμένα και ακόμα στο πρώτο έτος σπουδών.

Από τώρα σκέφτομαι για μεταπτυχιακές σπουδές και κυριώς στο εξωτερικό αν τα καταφέρω,αλλιώς εδώ.Από τώρα απορρίπτω ότι έχει να κάνει σχέσει με μάνατζμεντ-διοίκηση επιχειρήσεων,λόγιστική,τραπεζικά καθώς δεν μου αρέσουν και με αφήνουν αδιάφορο.

Έπειτα εκτός από τον ενδιαφέρον μου για την Οικονομική με ενδιαφέρουν και άλλοι κλάδοι όπως η πληροφορική,η φυσική και η μηχανολογία αλλά όπως μου είπαν,λόγω του ότι η Οικονομική είναι αρκετά "αυτόνομη" και ασύνδετη με τις άλλες επιστήμες,θα μου λέιπουν πολλές απαραίτητες γνώσεις για να επιλεγώ σε έναν από τους παραπάνω τομείς.Ισχύει κάτι τέτοιο;

Από εκεί και πέρα θα με ενδιέφεραν σε κάποιο βαθμό και ανθρωπιστικές επιστήμες όπως η κοινωνιολογία και οι πολιτικές επιστήμες.

Γενικά θα με ενδιέφερε και μια ακαδημαϊκή καρριέρα όσον αναφορά την δουλειά μου,μεταπτυχιακό-διδακτορικό και έρευνα σε κάποιο πανεπιστήμιο,του εξωτερικού κατά προτίμηση.

Οπότε τι επιλογές έχω;Μια ασχολία με ένα μεταπτυχιακό πέρα από μάνατζμεντ,πάνω σε καθαρά οικονομικά και έρευνα ή μπορώ να διευρύνω τις γνώσεις μου και τα χαρτιά μου και σε άλλες επιστήμες;Προσωπικά προτιμώ το 2ο.Τι μπορώ να κάνω λοιπόν.

Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top