Μεταπτυχιακό λογιστική

Macyk

Νεοφερμένος

Η Macyk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα,θέλω να ρωτήσω εάν γινεται να κάνω μεταπτυχιακό σε λογιστική,χρηματοοικονομικά με πρώτο πτυχίο σε τελειωσ διαφορετικό κλάδο.Εαν ναι,μπορώ να γραφτώ στο οεε;Είχα διαβάσει καποια πράγματα αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,720 μηνύματα.
Τι έχεις 1ο πτυχιο;

Macyk

Νεοφερμένος

Η Macyk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Μαιευτική,είμαι ακόμη φοιτήτρια αλλά ψάχνομαι γτ δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα…Θεωρω θα καταλήξω σε κατατακτήριες όταν τελειώσω με την σχολή αλλά δεν είμαι σίγουρη για αυτό και ρωτάω

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,720 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,497 μηνύματα.
Καλησπέρα,θέλω να ρωτήσω εάν γινεται να κάνω μεταπτυχιακό σε λογιστική,χρηματοοικονομικά με πρώτο πτυχίο σε τελειωσ διαφορετικό κλάδο.Εαν ναι,μπορώ να γραφτώ στο οεε;Είχα διαβάσει καποια πράγματα αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη
To οικονομικο επιμελητήριο ειναι το πιο βολικο ...ολους τους δεχεται.
Με απολυτηριο λυκειου σε κατατασει στους λογιστες ταξης Β' μετα απο 7 χρονια εργασιας
Με πτυχιο οικονομικων ιεκ μετα απο 5 χρονια εργασιας.
Με πτυχιο οικονομικων ΑΕΙ ή ΤΕΙ αμεσως.
Πρεπει ομως να του κανεις αναγγελια.
Ε και απο εκει προχωρας παραπανω για ταξη Α' αναλογως των κανονισμων του.
Ρωτας στον τιτλο του θεματος αν μεταπτυχιακο στην λογιστικη παιζει ρολο? Οκ στην ελλαδα το βασικο πτυχιο κουβαλα τα δικαιωματα αλλα το ΟΕΕ λαμβανει υπ οψιν και τα σχετικα μεταπτυχιακα ...το ποσο ? θα πρεπει να ρωτησεις...ειναι ρευστα αυτα ... το ΟΕΕ δεν ειναι δογματικο οπως το ΤΕΕ.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια