krispi
Νεοφερμένος
Η krispi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

08-12-24

16:23
οταν εχεις αποφοιτησει απο ενα τμημα που δεν σε ενδιαφερει πια το αντικειμενο, τι ειναι προτιμοτερο: να κανεις μεταπτυχιακο (2 χρονια+το λιγοτερο 2χιλιαρικα) σε κατι που σου αρεσει αλλα δεν εχει καμία σχέση με το πτυχίο σου ή να δωσεις κατατακτηριες (αλλα 4 χρονια σπουδων) σε αυτο που θες;
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,593 μηνύματα.

08-12-24

16:32
Μεταπτυχιακό θα πρότεινα εγώ.
Ποιο είναι το 1ο πτυχίο σου και σε ποιον κλάδο θες να στραφείς με μεταπτυχιακό ή κατατακτήριες;
Ποιο είναι το 1ο πτυχίο σου και σε ποιον κλάδο θες να στραφείς με μεταπτυχιακό ή κατατακτήριες;
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών ΕΜΠ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,968 μηνύματα.

08-12-24

17:36
οταν εχεις αποφοιτησει απο ενα τμημα που δεν σε ενδιαφερει πια το αντικειμενο, τι ειναι προτιμοτερο: να κανεις μεταπτυχιακο (2 χρονια+το λιγοτερο 2χιλιαρικα) σε κατι που σου αρεσει αλλα δεν εχει καμία σχέση με το πτυχίο σου ή να δωσεις κατατακτηριες (αλλα 4 χρονια σπουδων) σε αυτο που θες;
Αναλόγως την συνάφεια των 2 γνωστικών αντικειμένων.
Αν δεν έχει καμία σχέση τότε καλύτερα να κυνηγήσεις αυτό που σου αρέσει με 2ο πτυχίο, αλλιώς αν υπάρχει συνάφεια καλύτερα μεταπτυχιακό γιατί έτσι και αλλιώς χρειάζεσαι την εξειδίκευση και αυτή είναι που μετράει εν τελεί. Καλύτερα να μας δώσεις βέβαια παραπάνω πληροφορίες για να μπορούμε να εκφράσουμε τη γνώμη μας με μεγαλύτερη σιγουριά.
Πάντως, keep in mind ότι οι κατατακτήριες ΔΕΝ είναι μια εύκολη διαδικασία και για τα περισσότερα τμήματα θέλει ΠΟΛΥ διάβασμα ώστε να εισαχθείς.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3,155 μηνύματα.

08-12-24

17:41
Πέραν των παραπάνω, έχε υπόψη σου πως υπάρχουν και μεταπτυχιακά χωρίς δίδακτρα ή με συμβολικό ποσό.
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 481 μηνύματα.

08-12-24

18:44
Όσον αφορά τις υποτροφίες των μεταπτυχιακών ποιές είναι οι προϋποθέσεις; σορρυ είναι λιγο οφ τόπικ. Πιστεύω πάντως ότι αν εχει συνάφεια το αντικείμενο καλύτερα να κάνεις μεταπτυχιακό
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,383 μηνύματα.

08-12-24

21:15
Δεν γνωρίζουμε. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.οταν εχεις αποφοιτησει απο ενα τμημα που δεν σε ενδιαφερει πια το αντικειμενο, τι ειναι προτιμοτερο: να κανεις μεταπτυχιακο (2 χρονια+το λιγοτερο 2χιλιαρικα) σε κατι που σου αρεσει αλλα δεν εχει καμία σχέση με το πτυχίο σου ή να δωσεις κατατακτηριες (αλλα 4 χρονια σπουδων) σε αυτο που θες;
Εφόσον όμως λες πως δεν υπάρχει απολύτως καμία συνάφεια, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων το μεταπτυχιακό ΔΕΝ προτείνεται, και ούτως η άλλως υπάρχει κίνδυνος και να μην σε δεχτούν καν. Το σίγουρο είναι πως δεν αξίζει εαν δεν μπορείς να το παρακολουθήσεις λόγω ελλιπούς υποβάθρου ή αν βγαίνοντας απο αυτό λόγω έλλειψης του προπτυχιακού δεν μπορείς να δουλέψεις σε αντίστοιχες θέσεις.
krispi
Νεοφερμένος
Η krispi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

09-12-24

21:12
ευχαριστω για τις απαντησεις
για καποιους προσωπικους λογουσ δεν θελω να πω λεπτομεριες και που ακριβωσ σπουδαζω
απλως νιωθω οτι ειμαι σε μια αδιεξοδο
ειμαι σε μια σχολη ''πολιτικης'' υφης, θεωρητικη, αλλα ουτε το ιδιο το τμημα ξερει τι ειναι, γενικα ''obscure'' θεματολογια
θελω να εχω ενα πτυχιο που βγαζει νοημα και ο εργοδοτης θα καταλαβαινει αμεσως τι σπουδασα
τα ναυτιλιακα μαρεσουν, με αυτο θελω να ασχοληθω, αλλα δεν ξερω αν πρεπει να κανω κατατακτηριες στα ναυτιλιακα, πανελληνιες, μεταπτυχιακο η απλα να παω σε καποιο ιεκ
δεν ξερω τι ειναι πιο ''δυνατο'' η ευκολο αναμεσα σε αυτες τις επιλογες
για καποιους προσωπικους λογουσ δεν θελω να πω λεπτομεριες και που ακριβωσ σπουδαζω
ειμαι σε μια σχολη ''πολιτικης'' υφης, θεωρητικη, αλλα ουτε το ιδιο το τμημα ξερει τι ειναι, γενικα ''obscure'' θεματολογια
θελω να εχω ενα πτυχιο που βγαζει νοημα και ο εργοδοτης θα καταλαβαινει αμεσως τι σπουδασα
τα ναυτιλιακα μαρεσουν, με αυτο θελω να ασχοληθω, αλλα δεν ξερω αν πρεπει να κανω κατατακτηριες στα ναυτιλιακα, πανελληνιες, μεταπτυχιακο η απλα να παω σε καποιο ιεκ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.

09-12-24

21:18
Μια χαρα ειναι το αρχικο πτυχιο για αυτο που θες.ευχαριστω για τις απαντησεις
Τα ναυτιλιακά δεν ειναι απαιτητικα ... με ενα μεταπτυχιακο τα καλυπτεις ..παπει ή χιο και παραξενες γλωσσες... οχι ιεκ δεν το αξιολογουν καθολου.
krispi
Νεοφερμένος

09-12-24

21:23
τον εργοδοτη τον νοιαζει μονο το μεταπτυχιακο; δεν θα το βρει περιεργο αν το πτυχιο ειναι εντελως ασχετο; και επισης γινεται να με δεχτουν σε μεταπτυχιακο ναυτιλιακων χωρις να εχω καποιες γνωσεις για τον τομεα; πχ οικονομικα, ναυτικο δικαιο...Μια χαρα ειναι το αρχικο πτυχιο για αυτο που θες.
Τα ναυτιλιακά δεν ειναι απαιτητικα ... με ενα μεταπτυχιακο τα καλυπτεις ..παπει ή χιο και παραξενες γλωσσες... οχι ιεκ δεν το αξιολογουν καθολου.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.

09-12-24

21:46
To ναυτικο δικαιο το αφηνουν στα συνεργαζομενα δικηγορικα γραφεια.τον εργοδοτη τον νοιαζει μονο το μεταπτυχιακο; δεν θα το βρει περιεργο αν το πτυχιο ειναι εντελως ασχετο; και επισης γινεται να με δεχτουν σε μεταπτυχιακο ναυτιλιακων χωρις να εχω καποιες γνωσεις για τον τομεα; πχ οικονομικα, ναυτικο δικαιο...
Τα λογιστικα στους λογιστες.
Eσυ θα ασχολεισαι με
-Chartering ... παντρεμα φορτιων και πλοιων
-Συμπλήρωση συμβολαιων για την μεταφορα του φοριου..στανταρτ ειναι... ημερομηνιες και ποσα αλλαζεις.
-Operation συμβολαιων... παρακολουθηση φασεων μεταφορας φορτιου.
-Claims... οικονομικες διαφορες και απαιτησεις που θα βγουν κατα την εκτελεση
-Eισπραξη ναυλων....
-Demurage... ατασθαλιες κατα την εκτελεση...πχ καθυστερησεις φορτωσης εκφόρτωσης..
Για ολα αυτα το μεταπτυχιακο ειναι αρκετο και το κλειδι που ξεκλειδωνει τις θεσεις και τα χρηματα ειναι οι δυσκολες γλωσσες ...κινεζικα , αραβικα, εκτος των αριστων αγγλικων βεβαια ... στο χωρο δεν μιλανε καλα αγγλικα.
Kαι αυτο που σε κρατα στην δουλεια ειναι η ευκολη και καθαρη κατανοηση των πραγματων.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών ΕΜΠ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,968 μηνύματα.

10-12-24

00:42
Ξεκάθαρα μεταπτυχιακό για Ναυτιλιακά. Δεν αξίζει το 2ο πτυχίο στα Ναυτιλιακά.ευχαριστω για τις απαντησεις
Και μάθε ξένες γλώσσες παράλληλα λχ Κινέζικα. Τα Αγγλικά εννοείται να είναι σε άριστο επίπεδο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- shuuu
- Miaaaa
- EVJE
- krispi
- chester20080
- Nala
- ioanna2007
- stefan
- ele123
- charmander
- giannhs2001
- Corfu kitty
- iew
- Hased Babis
- constansn
- ΚΤr
- jYanniss
- Chris1993
- Natsuko
- redpointer
- panosT436
- Reader
- synthnightingale
- Giorgosvr
- antonis97
- tsiobieman
- Ryuzaki
- estrela
- GeorgePap2003
- Debugging_Demon
- Scandal
- Eagle Eye
- Helen06
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.