Aggelos_mptz
Νεοφερμένος
Any help would be much appreciated
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aggelos_mptz
Νεοφερμένος
Thanks for the quick responseΔεν έχω εμπειρία ακριβώς εγώ προσωπικά, αλλά κολλητή μου φίλη από νοσηλευτική ΕΚΠΑ έκανε κάτι αντίστοιχο σε μάστερ στο Λονδίνο.
Γνωριζεις με τι επαγγελμα ασχολειται η φιλη σου τωρα με αυτο το μεταπτυχιακο ?
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
(να συμπληρώσω όμως ότι έχει τελειώσει και χημικό...αλλά ξέρω ότι η έρευνα που κάνει είναι για τις μεταλλάξεις και είναι κοντά στο μεταπτυχιακό της)
Aggelos_mptz
Νεοφερμένος
Ναι βέβαια, εργάζεται εδώ στον MDA Hellas, Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις (στο ερευνητικό κομμάτι)
(να συμπληρώσω όμως ότι έχει τελειώσει και χημικό...αλλά ξέρω ότι η έρευνα που κάνει είναι για τις μεταλλάξεις και είναι κοντά στο μεταπτυχιακό της)
Εσεις πιστευετε πως θα μπορουσε καποιος με ενα πτυχιο νοσηλευτικης να απασχοληθει στον αντιστοιχο τομεα (σχετικα με την ιατρικη) ή γενικως στην ερευνα? Λαμβανοντας υποψην βεβαια την πιθανοτητα να σε δεχθουν για το μεταπτυχιακο.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Aggelos_mptz
Νεοφερμένος
Οραια, σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σαςΣτην έρευνα σίγουρα. Τώρα για τα της ιατρικής δεν γνωρίζω, δεν θέλω να δώσω "ελπίδες" χωρίς να έχω στοιχεία
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...