Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68,306 εγγεγραμμένα μέλη και 3,545,804 μηνύματα σε 105,434 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 400 άτομα.
Με τι θέλεις να ασχοληθείς και το επιλέγεις; Δηλαδή ποιο είναι το κριτήριο; Μόνο το κόστος;Καλησπερα..ειμαι αποφοιτος του τμηματος οικονομικης επιστημης του πανεπιστημιου πειραια και σκεφτομαι να κανω ενα μεταπτυχιακο..Ειμαι 30 χρονων με οικογενεια και σκεφτομαι το ΠΜΣ Εφαρμοσμενη Δημοσια Οικονομικη και Πολιτικη στο παπει καθως το βρισκω ενδιαφερον και φτηνο..ξερετε κατι σχετικο με αυτο το προγραμμα;..εχω μια επιφυλαξη επειδη κοστιζει μολις 3500..ποια η γνωμη σας;
Επαγγελματικα ειμαι αποκατεστημενος..δεν θα μου προσφερει τπτ απολυτως..απλα μου αρεσει η επιστημη και θελω να ασχοληθω παραπανω..αν ειναι λοιπον ενα σεβαστο μεταπτυχιακο σε αυτα τα χρηματα τοτε γτ οχι..Με τι θέλεις να ασχοληθείς και το επιλέγεις; Δηλαδή ποιο είναι το κριτήριο; Μόνο το κόστος;